Kızımın dökülmüştü merak etme kalmazKızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum kızım o kadar yoruyor ki hiç halim kalmıyor. Aklıma takıldı sizin bebeklerinizde de alnında kulaklarında tüyler var mı bunlar kesin dökülüyor mu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımın dökülmüştü merak etme kalmazKızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum kızım o kadar yoruyor ki hiç halim kalmıyor. Aklıma takıldı sizin bebeklerinizde de alnında kulaklarında tüyler var mı bunlar kesin dökülüyor mu??
Cerazette cnm yinede doktoruna sor tabiHangisiymiş o hap en iyisi valla
Aynen canimhic kurcalanmak isremesemde
![]()
benimki yemegi de yapiyor hep öyleydi sagolsun :)
Hangi ülkede yasiyorsunuz??
Ne zaman dökülüyorKızımın dökülmüştü merak etme kalmaz
Birkaç ay sürmüştü sanırım saçlar da dökülüyor saçlı doğmuşsaNe zaman dökülüyor
Spekulum takip bakiyorlardi sankiAyy benimde gitmem lazim unuttum sadece ultrason muydu muayene de yapiliyor mu sonrasi![]()
Yuz verme suna enn iyiside olsa erkek milletiBenimkide herseye müdahildir sağolsunherseyi ypar yemekte yapar MAŞALLAH.. Ama ben pek sokmam mutfaga felan ben yapmak isterim zaten calısıyor hergun işe gidip gelıyo birde yemek mi yaptıram adama☺
Saol teyzesiyok bebekcik onlari yaşamasına rağmen akıllı yani :)
Kuzenim yurtdısında dogum yaptı ve cok tıtızdır bu konularda Philips avent kullandı halada kullanıyor cokta memnun. Hayırlı olsun bebişinMerhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
Bebeğin hala çok ağlıyor mu canımİki gündür bizim gündüz uykumuz yok yine dün sadece salını temizleyebildim o da toz kaldı bile 5 dk uyuyor uyandığı ğçin
Yeşil kaka çok beslenmekten, mukuslu kaka önsütü fazla almaktan diye biliyorum. Benimki de arada yeşil kaka yapıyor bazen mukus da oluyorKızlar lütfen yardım.edim kızım 1 hafdadir kakasi yeşil ve mukuslu bebeği öyle olan varmı
Benim bebeğim de Bi kaç gün öyle oldu. Çok korktum ishal oldu hastalandı diye sonra düzeldi. Metsil gaz damlası kullanıyordum. Prospektüste ishal yan etki olarak yazıyordu. Bıraktım kullanmayı. Bebeğim zaten çok gazlı bir bebek de değilKızlar kızım 3 gündür sadece sıvı su gibi kaka yapıyor? Gün de bir ya da iki kez? Neden olur sizce ya?
Kızlar kızım 3 gündür sadece sıvı su gibi kaka yapıyor? Gün de bir ya da iki kez? Neden olur sizce ya?
Benimkide bugün köpüklü kaka yaptı nedendirkiYeşil kaka çok beslenmekten, mukuslu kaka önsütü fazla almaktan diye biliyorum. Benimki de arada yeşil kaka yapıyor bazen mukus da oluyor
Ben gaz damlası kullanmıyorum da canım, alerji içşn diyetteydim ben doktor yoğurdu açalım dedi 4 gün yoğurt yedim bugün yemedim belki ondandır düzelir diye düzelmemişBenim bebeğim de Bi kaç gün öyle oldu. Çok korktum ishal oldu hastalandı diye sonra düzeldi. Metsil gaz damlası kullanıyordum. Prospektüste ishal yan etki olarak yazıyordu. Bıraktım kullanmayı. Bebeğim zaten çok gazlı bir bebek de değil