• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ufff ya içimden isyan ediyorum hep hem de hiç bi sorun sıkıntı olmamasına rağmen çok korkuyorum Allah cezamı verecek diye tövbe ya rabbi

Ufff ya içimden isyan ediyorum hep hem de hiç bi sorun sıkıntı olmamasına rağmen çok korkuyorum Allah cezamı verecek diye tövbe ya rabbi
Büyüklerimiz bir şeyi kırk kere söylersen olur demişler şimdi de çekim yasasıyla bu kanıtlandı.Kötü şeyler düşünürsen kötü iyi şeyler düşünürsen iyi şeyler başına gelir.Olumsuz birşey düşünürsen hemen olumluya çevir.Yoksa bu hayat bu şekilde çekilmez.

Verdim verdim 2 çimcik 😅 ama bana bile ağır geldi ya. Sevmem mi ya bitanecik damadım 😅😎 bugün ıslak mendil muhabbeti yaptık ya yemekten sonra banyoya soktum elini bacaklarını yıkamaya . Yıkadım çıktım bez falan hazırlamaya Selin de suyla oynuyor . Bi geldim kiii banyoya sçmış 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 allahtan farketmemiş kakasını 🤦🏻‍♀️🤣🙈 gerisini anlatmak istemiyorum 🤦🏻‍♀️🙈😅🤣😂
Bende geçen gün Mayosunu giydirirken çiş yapti 🤣🤦🏻‍♀️

Eskiden basimiza kötü birşey geldikçe. Daha kötü ne olabilir ki derdik, dunyanin sonu gibi davranirdik eşimle. Baktım ki her seferinde Allah daha büyüğünü verdi. En son yusra havale geçirince kendime dedim ki bu defa isyana varmicak dusuncelerim. Sonra her zaman her halime şükrettim.
Birde hiç unutamam. Eşimin babannesi yogun bakima girmeden önceki gece yatmadan bir güzel şükür etti dua etti. O gecenin sabahi yogun bakima girdi vefat etti. O şükürü, duası hiç unutamam. Kendisi 20 yildir diyaliz hastasi, 5 yildir gözleri gormuyordu

Neye isyan ediyorsun canım sıkıntı sorun yoksa
Her gün parka çıkıyoruz büyük kız evde durmuyor eee ufaklıkta parkta durmuyor nerde tehlike var oraya gitmek istiyor istediği olmayınca ağlama Faslı içimden diyorum ki 3. Çocuk diyelim oldu gider aldırırım istemiyorum daha çocuk falan son sabrım son enerjim bu dahası yok diyorum bi de milletin erkek çocuk beklentisi geliyor aklıma küfür ediyorum hepsine başlarım onların erkek çocuğuna daha bende ne çocuk doğuracak ne de bakacak güç var içimden geçen bunlar😕Allahım affetsin tedbirimi alıyorum öyle bi günaha girmemek için ama öyle bi günahı aklıma getirdiğim için de kızıyorum kendime

Her gün parka çıkıyoruz büyük kız evde durmuyor eee ufaklıkta parkta durmuyor nerde tehlike var oraya gitmek istiyor istediği olmayınca ağlama Faslı içimden diyorum ki 3. Çocuk diyelim oldu gider aldırırım istemiyorum daha çocuk falan son sabrım son enerjim bu dahası yok diyorum bi de milletin erkek çocuk beklentisi geliyor aklıma küfür ediyorum hepsine başlarım onların erkek çocuğuna daha bende ne çocuk doğuracak ne de bakacak güç var içimden geçen bunlar😕Allahım affetsin tedbirimi alıyorum öyle bi günaha girmemek için ama öyle bi günahı aklıma getirdiğim için de kızıyorum kendime
Sen önce şu erkek çocuk muhabbetini sil kafandan 😌 rabbim kızlarına sağlık versin . Boşver milleti ya . Hayırlı evlat olsun da erkeği kızı ne farkeden

Verdim verdim 2 çimcik 😅 ama bana bile ağır geldi ya. Sevmem mi ya bitanecik damadım 😅😎 bugün ıslak mendil muhabbeti yaptık ya yemekten sonra banyoya soktum elini bacaklarını yıkamaya . Yıkadım çıktım bez falan hazırlamaya Selin de suyla oynuyor . Bi geldim kiii banyoya sçmış 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 allahtan farketmemiş kakasını 🤦🏻‍♀️🤣🙈 gerisini anlatmak istemiyorum 🤦🏻‍♀️🙈😅🤣😂
Hahajajajajaja yaa cok guldum kiyamam🤣🤣🤣 iyiki farketmemis yoksa daha daha böyük bir şenligin ortasinda kalirdin 🤣🤣🤣.

Iriki ufakli 60 parca utu yaptim suan erimis bitmis kolu bacagi tutmayan bi pink var karsinizda 😅😅 ve totomu koltuga koydum simdi gelir benimki kıııaaaa ve mememe saldirir 😂😂.
Hahha ya 😅 geçmiş olsun diyim ben sana o zaman pink . Bizde bi yatak çarşafı değiştirdik 5 kere indirdim selini yere 😒🤦🏻‍♀️🤣

Iriki ufakli 60 parca utu yaptim suan erimis bitmis kolu bacagi tutmayan bi pink var karsinizda 😅😅 ve totomu koltuga koydum simdi gelir benimki kıııaaaa ve mememe saldirir 😂😂.
Ben de iki sepetlik ütüyü yeni bitirdim dahada kurutma makinesinden çıkacak bir posta da yıkanacak var makinenin içinde😂Çıplak gezin ulen diyesim var😂Oğlan anneannede son iki saattir parka gitiler büyük küçük hep beraber.Gelince saldırır bana kaç saattir emzirmedim.

Benim de geçen adetim şaştı yine aklım gitti hamile miyim diye de testte çıkmayınca rahatladım.Sonra da geldi rahatladım.Kızı erkeği mi var evlat evlattır.Benim bir kız bir erkek buna rağmen millet 3.de kız olur iyi olur diye takılıyor.Millet hep konuşur boşver sen milleti.Kızların birbirlerine can yoldaşı olacaklar ne güzel bak benim erkek kardeşim var da noluyor kız olsaydı keşke.

Back
X