- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Bu sıcakta hiç ama hiç çekilmezler yaa hiç oralı olmuyorumHahahaha malesef off dugmesi koymamislar hep on hep on![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sıcakta hiç ama hiç çekilmezler yaa hiç oralı olmuyorumHahahaha malesef off dugmesi koymamislar hep on hep on![]()
Başka bi yerlere gidince düzen çok değişiyorBirazda ben koydeyim. İllaki evdeki duzene oturtamiyorum...
Neye isyan ediyorsun canım sıkıntı sorun yoksaUfff ya içimden isyan ediyorum hep hem de hiç bi sorun sıkıntı olmamasına rağmen çok korkuyorum Allah cezamı verecek diye tövbe ya rabbi
Büyüklerimiz bir şeyi kırk kere söylersen olur demişler şimdi de çekim yasasıyla bu kanıtlandı.Kötü şeyler düşünürsen kötü iyi şeyler düşünürsen iyi şeyler başına gelir.Olumsuz birşey düşünürsen hemen olumluya çevir.Yoksa bu hayat bu şekilde çekilmez.Ufff ya içimden isyan ediyorum hep hem de hiç bi sorun sıkıntı olmamasına rağmen çok korkuyorum Allah cezamı verecek diye tövbe ya rabbi
Bende geçen gün Mayosunu giydirirken çiş yaptiVerdim verdim 2 çimcikama bana bile ağır geldi ya. Sevmem mi ya bitanecik damadım
bugün ıslak mendil muhabbeti yaptık ya yemekten sonra banyoya soktum elini bacaklarını yıkamaya . Yıkadım çıktım bez falan hazırlamaya Selin de suyla oynuyor . Bi geldim kiii banyoya sçmış
allahtan farketmemiş kakasını
gerisini anlatmak istemiyorum
![]()
Eskiden basimiza kötü birşey geldikçe. Daha kötü ne olabilir ki derdik, dunyanin sonu gibi davranirdik eşimle. Baktım ki her seferinde Allah daha büyüğünü verdi. En son yusra havale geçirince kendime dedim ki bu defa isyana varmicak dusuncelerim. Sonra her zaman her halime şükrettim.Ufff ya içimden isyan ediyorum hep hem de hiç bi sorun sıkıntı olmamasına rağmen çok korkuyorum Allah cezamı verecek diye tövbe ya rabbi
Geçmiş olsun Allah gelip geçici hastalık versinBende bu aralar isyan havasındayım çok şükür diyorum yine de ama ben atlattım Hastalığı şimdi kızım ayeşlendi sabahı bekliyorum doktora götürecem bu bastalıklar bunalttı
Her gün parka çıkıyoruz büyük kız evde durmuyor eee ufaklıkta parkta durmuyor nerde tehlike var oraya gitmek istiyor istediği olmayınca ağlama Faslı içimden diyorum ki 3. Çocuk diyelim oldu gider aldırırım istemiyorum daha çocuk falan son sabrım son enerjim bu dahası yok diyorum bi de milletin erkek çocuk beklentisi geliyor aklıma küfür ediyorum hepsine başlarım onların erkek çocuğuna daha bende ne çocuk doğuracak ne de bakacak güç var içimden geçen bunlarNeye isyan ediyorsun canım sıkıntı sorun yoksa
Sen önce şu erkek çocuk muhabbetini sil kafandanHer gün parka çıkıyoruz büyük kız evde durmuyor eee ufaklıkta parkta durmuyor nerde tehlike var oraya gitmek istiyor istediği olmayınca ağlama Faslı içimden diyorum ki 3. Çocuk diyelim oldu gider aldırırım istemiyorum daha çocuk falan son sabrım son enerjim bu dahası yok diyorum bi de milletin erkek çocuk beklentisi geliyor aklıma küfür ediyorum hepsine başlarım onların erkek çocuğuna daha bende ne çocuk doğuracak ne de bakacak güç var içimden geçen bunlarAllahım affetsin tedbirimi alıyorum öyle bi günaha girmemek için ama öyle bi günahı aklıma getirdiğim için de kızıyorum kendime
Yaş geçtikçe çocuk bakımı da zor geliyor insana gerçekten büyük kızımda daha enerjiktim sankiSen önce şu erkek çocuk muhabbetini sil kafandanrabbim kızlarına sağlık versin . Boşver milleti ya . Hayırlı evlat olsun da erkeği kızı ne farkeden
Muhakkak öyledir canım . Bu da büyüyecek baksana 2 yaşa ne kaldıYaş geçtikçe çocuk bakımı da zor geliyor insana gerçekten büyük kızımda daha enerjiktim sanki![]()
Hahajajajajaja yaa cok guldum kiyamamVerdim verdim 2 çimcikama bana bile ağır geldi ya. Sevmem mi ya bitanecik damadım
bugün ıslak mendil muhabbeti yaptık ya yemekten sonra banyoya soktum elini bacaklarını yıkamaya . Yıkadım çıktım bez falan hazırlamaya Selin de suyla oynuyor . Bi geldim kiii banyoya sçmış
allahtan farketmemiş kakasını
gerisini anlatmak istemiyorum
![]()
Ay evet yaa valla agustos ayinda ciftlesmek cok zorBu sıcakta hiç ama hiç çekilmezler yaa hiç oralı olmuyorum![]()
Hahha yaIriki ufakli 60 parca utu yaptim suan erimis bitmis kolu bacagi tutmayan bi pink var karsinizdave totomu koltuga koydum simdi gelir benimki kıııaaaa ve mememe saldirir
.
Kolay gelmiş oldun cnmIriki ufakli 60 parca utu yaptim suan erimis bitmis kolu bacagi tutmayan bi pink var karsinizdave totomu koltuga koydum simdi gelir benimki kıııaaaa ve mememe saldirir
.
Ben de iki sepetlik ütüyü yeni bitirdim dahada kurutma makinesinden çıkacak bir posta da yıkanacak var makinenin içindeIriki ufakli 60 parca utu yaptim suan erimis bitmis kolu bacagi tutmayan bi pink var karsinizdave totomu koltuga koydum simdi gelir benimki kıııaaaa ve mememe saldirir
.
Benim de geçen adetim şaştı yine aklım gitti hamile miyim diye de testte çıkmayınca rahatladım.Sonra da geldi rahatladım.Kızı erkeği mi var evlat evlattır.Benim bir kız bir erkek buna rağmen millet 3.de kız olur iyi olur diye takılıyor.Millet hep konuşur boşver sen milleti.Kızların birbirlerine can yoldaşı olacaklar ne güzel bak benim erkek kardeşim var da noluyor kız olsaydı keşke.Her gün parka çıkıyoruz büyük kız evde durmuyor eee ufaklıkta parkta durmuyor nerde tehlike var oraya gitmek istiyor istediği olmayınca ağlama Faslı içimden diyorum ki 3. Çocuk diyelim oldu gider aldırırım istemiyorum daha çocuk falan son sabrım son enerjim bu dahası yok diyorum bi de milletin erkek çocuk beklentisi geliyor aklıma küfür ediyorum hepsine başlarım onların erkek çocuğuna daha bende ne çocuk doğuracak ne de bakacak güç var içimden geçen bunlarAllahım affetsin tedbirimi alıyorum öyle bi günaha girmemek için ama öyle bi günahı aklıma getirdiğim için de kızıyorum kendime