• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bi gireyim ne yapıyorsunuz ne var ne yok diye bakayım dedim dünden beri kimse yazmamış mı ne ben mi yanlış görüyorum 😂 ses verin 2020 mart anaları hepiniz bebeleri büyüttü bacakları uzatıp kahve mi içiyosunuz 🧐🥰🤣
Yok anam yok gunde 888899999 kere kahve içen ben şimdilerde bitane içebilirse Duacı valla😅oğlan çok fena çok arkasindan dolanmadan ayak uzatmayı Birak yemeğimi bile havada yiyorum .oturduğumu görünce emmeee diye yapisiyo memeyee cunkuu😂essek sipasi😅

2 aya yakindir memlktteydim yazamadım size hiç .herkes iyimi bebeler nasil🥰

Ben veremeyecegimi biliyordum. Biraz cabaladim ama olamadi. Şimdi 1 haftadır biraz dikkatle artilari temizlemeye başladim. Daha verilecek 15 kg var. Toplamda kac kg verdin şuan kac kgsun
Doğumdan bu yana 30 kilo kadar gitti
En son yani bı 15 20 gün önce 70 kilo idim .muhtemelen bı 2 kilo daha gitmistir.yada 1 diyelim .hiç tartilmadm o günden bu yana..
Kuzenim diyetisyene gidiyordu bende dedim hadi bı tartilaym.diyetisyen tartısı ile 70 kilo çıktım .
En son o gün tartilmistim. Diyetisyene dedim ben diyetimi ve sporumu kendim yapıyorum sadece tartilmak istyorum dedim 😂
2 doğuma göre yağ oranı ve kas oranı gayet iyi dedi .her koldan 100er gram daha ver dedi ona çok gülmüştüm ondan kolay ne var gerek bile yok
😂
Verirsin canım yaa yeterki sabır 😊

Son düzenleme:
Ben veremeyecegimi biliyordum. Biraz cabaladim ama olamadi. Şimdi 1 haftadır biraz dikkatle artilari temizlemeye başladim. Daha verilecek 15 kg var. Toplamda kac kg verdin şuan kac kgsun

En son yani bı 15 20 gün önce 70 kilo idim .muhtemelen bı 2 kilo daha gitmistir.yada 1 diyelim .hiç tartilmadm o günden bu yana..
Kuzenim diyetisyene gidiyordu bende dedim hadi bı tartilaym.diyetisyen tartısı ile 70 kilo çıktım .
En son o gün tartilmistim. Diyetisyene dedim ben diyetimi ve sporumu kendim yapıyorum sadece tartilmak istyorum dedim 😂
2 doğuma göre yağ oranı ve kas oranı gayet iyi dedi .her koldan 100 gram daha ver dedi ona çok gülmüştüm 😂
Spor yaptigim için bayağı sıkılastim olduğu kilodan daha az gösteriyorum

2 doğuma göre yağ oranı ve kas oranı gayet iyi dedi .her koldan 100er gram daha ver dedi ona çok gülmüştüm ondan kolay ne var gerek bile yok
😂
Verirsin canım yaa yeterki sabır 😊
Tebrik ederim ☺️
Yol uzun olunca sabretmekte zor geliyor. Ama sabreden derviş muradina erermiş :)

Çok sağol kuzum ben de çok üzüldüm inan, hiç gereği yoktu
Allah yardimciniz olsun gercekten bu dönemde hayat o kadar pahali ki. Bizde yusrayi ozel kreşe vercez gibi duruyor. Yarin son kez burdaki okullarla konuşmaya gidicem. Ama dusuncelerden 4 gündür basım agriyor

Allah yardimciniz olsun gercekten bu dönemde hayat o kadar pahali ki. Bizde yusrayi ozel kreşe vercez gibi duruyor. Yarin son kez burdaki okullarla konuşmaya gidicem. Ama dusuncelerden 4 gündür basım agriyor
Of of canım,Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Gerçekten çok zor. Marketten 3 lü rakamlar olmadan çıkılmıyor bile artık hiç. Her şey almış başını gitmiş, kreşler de pahalıdır ya umarım hem kesene uygun hem de içine sinen bir kreş denk gelir

Buarada bene kilolarimi verdim coksukur :)şuan gayet fitim:KK22:duzenli spor ile vücudumun şekli bile bugune kadar hiç görmediğim kadar güzel gorunuyor gozume.aayy ukala demeyin kizlar sevincimi paylasmak istedim tilili:halay:
Benn de her gün karar veriyorum başlıcam diye de vakit yok.Neler yapıyorsun spor olarak canım?

Of of canım,Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Gerçekten çok zor. Marketten 3 lü rakamlar olmadan çıkılmıyor bile artık hiç. Her şey almış başını gitmiş, kreşler de pahalıdır ya umarım hem kesene uygun hem de içine sinen bir kreş denk gelir
İnşallah canim.hep dua ediyorum alissin sevsin, guzel bir yer olsun

Back
X