• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar memeyi biraktirma, odasini ayirma ve tuvalet egitimine baslamak istiyorum 🤣
Önce odasını ayırma ve memeyi kesme işlemlerine başlayacağım.
Daha oncede dok defa girisimlerim olmustu ama ancak 1,5 gun vermemeyi basardim. Sonra cok agliyor. Tiksindirerek bıraktırmak istemiyorum. Ama son çare ona başvurabilirim :/
Siz nasıl bıraktırmayı dusunuyorsunuz? Anlatarak cok zor oluyor ya. Gunduzleri iyide gece anlatsanda anlamiyorlar.
Memeyi bıraktırmak için erken değil mi? Tuvalet eğitimi için de erken. Ben emzirmeyi 2 yaşından sonra, tuvaleti de ilk baharda bıraktırmayı düşünüyorum.

Bu arada arkadaşlar konuşmaya başladı mı bebeler? Benim oğlum 18 ay 10 günlük, anne ve meme diyor.
Bu hafta bir atak yaşadık. Ablasinin okula baslamasi ikisine de iyi geldi. Süt isteyince sütçü diyor 😭🤣 arada anne diye seslenmeler başladi. Bazi şeyleri görünce soyleme

Hahahha 2. Derken 🤣🤣 sagoll cağnımm ben almayayım. Rabbim olmayanlara versin. Evet cidden cis cis diye dolanmak, gece altina isemesi falan suan hic kaldiramam. Psikolojim musait degil o kadar.
Memeyi bile nasıl kesicem onu dusunuyorum. Perşembe gunu baslamayi dusunuyorum bakalım.
Allah yardimcin olsun canim . Ayy Rabbim isteyenlere nasip etsin insallah dedigin gibi 🤗🤗

Bu arada bi arkadaşımın kızı tam 2 yaşındaydı memeyi bıraktırmak için son çare göğsüne sabır taşı sürmüş . Kızı görünce memeyi öyle verdiği tepki , anne pis olmuş yıkayalım 🤣🤣🤣 çok fenalar çok 🤦🏻‍♀️😅
Hahajajaja sabirntasini bende son care olarak defnede denedim , onsekilde medi hic umursamadi 😅😅😅

Kizlar cinar meger ablasini.cok srviyormus 🥰🥰. Okula birakinca eve gelene kdar agliyor ,hadi ablayi almaya gidelim diyimce seviniyo bi gayretle hazirlanmamiza yardim ediyo ablasini horuncede cok seviniyor , 4 saatte olsa ayri kalmak ikisinde iyi geliyor
Ya eslemde iki gündür 40 dk bile uyumadan kalkiyor gunduz. Etkilendi mi acaba

Back
X