- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cok tesekkur ederim canim ama.surekli hasta oluyor cok uzuluyorum. Gecen pazar atesliydi dun yine ateslendi bakamiyormus gibi hissediyorum vallahiEvet canım bana da verdi Kullanınca rahatım bir sorunum yok ama bırakınca yine sıkıntı oluyor.Sevindim ameliyat olmamasına küçük yavrum kıyamam.

gelinin bütün yaz hastaydı biliyorsun
 gelinin bütün yaz hastaydı biliyorsun  insan öyle hissediyor ama öyle değil tabiki
 insan öyle hissediyor ama öyle değil tabiki  

bir kez marketten aldım tarihi geçmiş değildi ama leş gibi bozukmuş yeşillenmiş hatta ben farketmemişim dedim hop çöpe. Köfte aldım kasaptan bi sefer de yarısını pişirip yedik kalanı dondurucuya attım çözdürdüm bi süre sonra baktım kokuyor hop çöpe. Bugün yine marketten almıyım tavuk kasaptan alayım dedim Banvit marka tavuk yani , son kullanma tarihi yarın yine bozuk çıktı. Şansıma mıdır nedir . Verdiğim paraya mı acıyım çöpe gitmesine mi . Yemek yok bu saat oldu . Ay vallahi içime oturuyor her seferinde .
 bir kez marketten aldım tarihi geçmiş değildi ama leş gibi bozukmuş yeşillenmiş hatta ben farketmemişim dedim hop çöpe. Köfte aldım kasaptan bi sefer de yarısını pişirip yedik kalanı dondurucuya attım çözdürdüm bi süre sonra baktım kokuyor hop çöpe. Bugün yine marketten almıyım tavuk kasaptan alayım dedim Banvit marka tavuk yani , son kullanma tarihi yarın yine bozuk çıktı. Şansıma mıdır nedir . Verdiğim paraya mı acıyım çöpe gitmesine mi . Yemek yok bu saat oldu . Ay vallahi içime oturuyor her seferinde .
 onlara nasip oldu bir kilo tavuk
 onlara nasip oldu bir kilo tavuk  
			 ne güzel kızın da yanına oturmuş.
 ne güzel kızın da yanına oturmuş. 

. Ebet dunuskom oyle tbi ve baska nir suprizinen geldim dur yazcam
. Ebet dunuskom oyle tbi ve baska nir suprizinen geldim dur yazcam  Ben inanıyorum ki mis gibi uyuyacak yavrum ameliyattan sonra rahatlayacak
 Ben inanıyorum ki mis gibi uyuyacak yavrum ameliyattan sonra rahatlayacak