2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Takvime göre 28 inde olmam gerekiyor fakat çatlatma iğnesi 10unda oldum doktor 14 gün sonra adet olmazsan gel dedi şimdi 24 ü mü 28 imi adet tarihi kafam allak bullak normal yumurtlama tarihinden önce çatlatma iğnesi olan var mı aranızda 24. Ünde yapsam test varsa zaten Çıkar herhalde

Hadi bakalım hayırlısı canım erken gebelik testinde 9 gün önceden çıkmıştı benim. Sende de çıkar sanırım

Kanda baktırsam kesin sonuç verir dimi bu akşam baktırsam mesela iğneye göre 3 normal adete göre 7 gün var
Çıkar canım ben
Kanda baktırsam kesin sonuç verir dimi bu akşam baktırsam mesela iğneye göre 3 normal adete göre 7 gün var
Evet benim regle 7 gün kala 53.88 çıktı. Kanda baktırmıştım. Benim ikiz gebelikti o yüzden değer biraz yüksek çıktı. Senin tek bebekse daha düşük çıkar ama çıkar canım kanda önce idrarda bak derim

İdrarda çıkmışmıydı senin
5 tl lik gebelik testinde çıkmadı benim erken gebelik testinde sonradan silik ikinci çizgi belirdi. Ben evde 2 gün bekledim sonra kan verdim regle 7 gün kala. Ama benim şüphelerim vardı o yüzden bir sürü gebelik testi alıp gelmiştim eve. Sık idrara çıkma ve uyku hali vardı sürekli bir de sürekli canım birşeyler istiyordu tatlı gibi et gibi

İnşallah hepimiz hazırız. Çift çizgiler. Kan testinden yüksek rakamlar görürüz. Bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız.
İnşallah canım Rabbim önce karnımızda sonra kucağımızda nasip etsin. Senin de sonucun umarım çoooook güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…