- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 38
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Silinmeye başlayınca iğnenin etkisi mi geçiyor canımKızlar benim çatlatma iğnemin 8. günü.
Ovulasyon testine devam ediyorum. Artık silinmeye başladı.
Son 6
Bugün kasık-bel ağrısı hafif akıntım vardı.
Sanırım canım evet.Silinmeye başlayınca iğnenin etkisi mi geçiyor canım
Hadi bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerle yazarsın inşallah bizlereSanırım canım evet.
Hadi bakalım hayırlısı canım erken gebelik testinde 9 gün önceden çıkmıştı benim. Sende de çıkar sanırımTakvime göre 28 inde olmam gerekiyor fakat çatlatma iğnesi 10unda oldum doktor 14 gün sonra adet olmazsan gel dedi şimdi 24 ü mü 28 imi adet tarihi kafam allak bullak normal yumurtlama tarihinden önce çatlatma iğnesi olan var mı aranızda 24. Ünde yapsam test varsa zaten Çıkar herhalde
İnşallah gelmez adetin hayırlı haberlerle yazasın bizlereBenimde bugun progestan ilacı son bakalım Dr dollenmedıyse 5 gun sonra adet olursun demıstı beklıyorum
Kanda baktırsam kesin sonuç verir dimi bu akşam baktırsam mesela iğneye göre 3 normal adete göre 7 gün varHadi bakalım hayırlısı canım erken gebelik testinde 9 gün önceden çıkmıştı benim. Sende de çıkar sanırım
Çıkar canım benKanda baktırsam kesin sonuç verir dimi bu akşam baktırsam mesela iğneye göre 3 normal adete göre 7 gün var
Evet benim regle 7 gün kala 53.88 çıktı. Kanda baktırmıştım. Benim ikiz gebelikti o yüzden değer biraz yüksek çıktı. Senin tek bebekse daha düşük çıkar ama çıkar canım kanda önce idrarda bak derimKanda baktırsam kesin sonuç verir dimi bu akşam baktırsam mesela iğneye göre 3 normal adete göre 7 gün var
İdrarda çıkmışmıydı seninÇıkar canım ben
Evet benim regle 7 gün kala 53.88 çıktı. Kanda baktırmıştım. Benim ikiz gebelikti o yüzden değer biraz yüksek çıktı. Senin tek bebekse daha düşük çıkar ama çıkar canım kanda önce idrarda bak derim
Erken gebelik testine bakmıştım ben 40 tl ye başka eczaneden 35 tl ye iki kez aldım baktım sen normal gebelik testine mi bakıyorsun o halde direkt kan ver acilde 1 saate çıkıyorİdrarda çıkmıyor 2 gündür negatif
5 tl lik gebelik testinde çıkmadı benim erken gebelik testinde sonradan silik ikinci çizgi belirdi. Ben evde 2 gün bekledim sonra kan verdim regle 7 gün kala. Ama benim şüphelerim vardı o yüzden bir sürü gebelik testi alıp gelmiştim eve. Sık idrara çıkma ve uyku hali vardı sürekli bir de sürekli canım birşeyler istiyordu tatlı gibi et gibiİdrarda çıkmışmıydı senin
Evet normalde bakıyorum çıkmıyor. Eşim işten gelince kan vermeyi düşünüyorum bakalımErken gebelik testine bakmıştım ben 40 tl ye başka eczaneden 35 tl ye iki kez aldım baktım sen normal gebelik testine mi bakıyorsun o halde direkt kan ver acilde 1 saate çıkıyor
Ben de çok heyecanlandım bize mutlaka haberdar et regline 3 gün varsa çıkar mutlaka.Evet normalde bakıyorum çıkmıyor. Eşim işten gelince kan vermeyi düşünüyorum bakalım
İnşallah hepimiz hazırız. Çift çizgiler. Kan testinden yüksek rakamlar görürüz. Bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız.Hadi bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerle yazarsın inşallah bizlere
İnşallah canım Rabbim önce karnımızda sonra kucağımızda nasip etsin. Senin de sonucun umarım çoooook güzel olur.İnşallah hepimiz hazırız. Çift çizgiler. Kan testinden yüksek rakamlar görürüz. Bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız.
Biz gitmedik eşim virüs nedeni ile gitmek istemedi hastaneye dedi bekleyelim eğer adet olmazsam gidicem bakalım pazara kadar bekleyeceğimEvet normalde bakıyorum çıkmıyor. Eşim işten gelince kan vermeyi düşünüyorum bakalım
Ins canım bakalımİnşallah gelmez adetin hayırlı haberlerle yazasın bizlere
İyi yapmışsın canım salgın var zaten elbette varsa çıkar sonuç zaten hadi bakalım hayırlısıEvet normalde bakıyorum çıkmıyor. Eşim işten gelince kan vermeyi düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?