- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 38
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Ben tedaviye 1 hafta sonra başlayacağım aşılama tedavisi için gün sayıyorum artık. İlk iğne tedavisinde 1 yumurtam olduğu için vazgeçtik. Çatlatma iğnesi mecbur oluyorsun aşılamada o yüzden ovulasyon yapamayacağım sanırım hep pozitif mi çıkıyor ki yapıncaIgne olduysaniz yapmayın bende yapmicam
Öyleymiş herhlde canım benimde 2 tane yumurta var cok guzel dedi doktorum hergunu degerlendirmeye calisiyoruz keciboynuzu ve pekmezini aldik esim yio surekliBen tedaviye 1 hafta sonra başlayacağım aşılama tedavisi için gün sayıyorum artık. İlk iğne tedavisinde 1 yumurtam olduğu için vazgeçtik. Çatlatma iğnesi mecbur oluyorsun aşılamada o yüzden ovulasyon yapamayacağım sanırım hep pozitif mi çıkıyor ki yapınca
Ne kadar güzel 2 yumurtamın ikisi de tutar inşallahÖyleymiş herhlde canım benimde 2 tane yumurta var cok guzel dedi doktorum hergunu degerlendirmeye calisiyoruz keciboynuzu ve pekmezini aldik esim yio surekli
Kuzum bende ovulasyon testi yapıyorum. Doktoruma sordum test yapma dedi. İğnenin etkisinden pozitif çıkıyormuş.Kizlar merhaba dun catlatma ignesi vuruldum 2 tane yumurtam olusmus doktor cok guzel dedi bu ay basladim klomene
Ovulasyon testi de yapıyorum buyuk ihtimal igneden dolayo byle cikio olabilir mi gecen ayda 2 gun yumurtlamistim ama
Neyse dun igne oldum doktorum sartlamdirmicam 2 3 gunde bi iliski olsun dedide bende garenti olsun die hergun yapmak isdiyorum fikirlerinizi alabilirmiyim
Yaa bende kaynatip suyunu ic dedimde bizimkisi zaten bu keciboynuzunu zor yio kokuo falan dio ama yapacak bisi yok 3 tane yediriyorum gunlukNe kadar güzel 2 yumurtamın ikisi de tutar inşallahBizde o değerlendirme günlerini görürüz inşallah. Biz de keçiboynuzunun kendisini aldık kaynatıp suyunu içiyor eşim. Cakşir kökü zencefil tarçın bal karışımı macun hazırladık eşim için. Ben sadece kuru incir yiyorum. Süt ürünleri tüketiyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum 1 haftadır bakalım hayırlısı
Hergununu değerlendirmeye bak canim ben yapmicam bosuna ya 2 saat su falan icmicem.die beklememKuzum bende ovulasyon testi yapıyorum. Doktoruma sordum test yapma dedi. İğnenin etkisinden pozitif çıkıyormuş.
Ben yapmaya devam ediyorum ama meraktan
Ne zaman silinmeye başlayacak.
Bugün iğneden sonra 7. günüm hala silinmedi.
Hamilelikdede bel agrisi cekenler var bende hasta olacagim zaman göğüslerim siser acir kimilerinde buda hamilelik belirtisi vaalla hamile kalıncane gibu belirtim olcak cok merak ediyorumya Akşamdan beri belim çok ağrıyor adetten önce olurdu birazdaha şiddetli galiba adet olacağım ben
Günaydın canım aynen şifa olur inşallah. Emeklerimiz boşa çıkmaz. Senin sonucu öğrenmene kaç gün var ?Yaa bende kaynatip suyunu ic dedimde bizimkisi zaten bu keciboynuzunu zor yio kokuo falan dio ama yapacak bisi yok 3 tane yediriyorum gunlukbirde pekmezini kasiklio 2 kasik adamlarada sifaaaa olsun ❤
Carsamba ignemi vuruldum 12 gun var canim degerlendirme asamasindayizGünaydın canım aynen şifa olur inşallah. Emeklerimiz boşa çıkmaz. Senin sonucu öğrenmene kaç gün var ?
Ben arkadaşımdan biliyorum biz çok inceliyorduk önünde olmuyordu göğüs hassasiyeti adet gecikmesinin 3. Günü başladı idrara sık çıkma adet gecikmesinden 2 gün önce başladı yani aslında tüm belirtiler adet günü yada bir önceki bir sonraki günler belli oluyor . Bu Arada gebelik testinde bugün negatifi gördüm tam anlamı ile 10. Gün iğne etkisini kaybetti bugün bembeyaz çarşaf gibiHamilelikdede bel agrisi cekenler var bende hasta olacagim zaman göğüslerim siser acir kimilerinde buda hamilelik belirtisi vaalla hamile kalıncane gibu belirtim olcak cok merak ediyorum
Hepimiz sonuçları bekliyoruz henüz nerdeyse hiçbirimizin beklenen adet tarihi gelmedi umarım olur bu arada ben de ilk defa kullandım benim son 4 günümMerhabalar,bugun ilk defa ovitrella iğne vurdurdum,eşimle 2 yıldır evliyiz fakat hala bebiş yok .Bu şekilde klomen + ovitrella kulanıp ilk defa da hamile kalan var mı aranızda?
Allahım bana da göster ya inanki mesajını okurken bilr gülümsüyorum ben de o aşamaya gelmek istiyorumCarsamba ignemi vuruldum 12 gun var canim degerlendirme asamasindayiz
Ben arkadaşımdan biliyorum biz çok inceliyorduk önünde olmuyordu göğüs hassasiyeti adet gecikmesinin 3. Günü başladı idrara sık çıkma adet gecikmesinden 2 gün önce başladı yani aslında tüm belirtiler adet günü yada bir önceki bir sonraki günler belli oluyor . Bu Arada gebelik testinde bugün negatifi gördüm tam anlamı ile 10. Gün iğne etkisini kaybetti bugün bembeyaz çarşaf gibi
Canım kırmızıları görmedikten sonra bir umut var demektir. Belki de geç döllenmedir umudunu kesme hemen. Benim de iğne tedavisi 1 ay sonraya kalınca dünya başıma yıkılmıştı seni anliyorum ama sabırBen arkadaşımdan biliyorum biz çok inceliyorduk önünde olmuyordu göğüs hassasiyeti adet gecikmesinin 3. Günü başladı idrara sık çıkma adet gecikmesinden 2 gün önce başladı yani aslında tüm belirtiler adet günü yada bir önceki bir sonraki günler belli oluyor . Bu Arada gebelik testinde bugün negatifi gördüm tam anlamı ile 10. Gün iğne etkisini kaybetti bugün bembeyaz çarşaf gibi
Ben iğne tedavisi oluyorum canım ama diğer platformlarda var ilk kullanıp ikizlere hamile kalanMerhabalar,bugun ilk defa ovitrella iğne vurdurdum,eşimle 2 yıldır evliyiz fakat hala bebiş yok .Bu şekilde klomen + ovitrella kulanıp ilk defa da hamile kalan var mı aranızda?
Salı günü 4 gün kaldıadetine kaç gun var canim degerlendirmeue calis yine sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?