2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

İnşllah bu ay olur peki ilk iğnende iğnenin etkisi ile 6. 7. Günlerin de çok su içmediğin halde çok tuvalete çıktın mı çok sık tuvalete çıkmaya başladım ben
İnan bana ben normalde de çok sık tuvalete çıkarım hiç farketmedim ama karın ağrım ve bel ağrım çok olmuştu

Bence acele etme idrarda çıkmaz hemen regline kaö gün var ? Bence acele ediyorsun olumsuz düşünme hemen
Yok olmadı derken çizgi kaybolmadı demek istedi. yani çift çizgi dün tamamen kaybolmuş gibiydi bugün direk silik bir şekilde tekrar belirdi belki dün yaptığım hcg testi bozuktur halen iğnenin etkisi olabilir adete son 6 gün

Ben daha önceki platformlarda okudum 6 gün çok erken o halde son 3 gün kala geçiyormuş etkisi çatlatma iğnesinin tabiki bizzat deneyip başından geçen varsa yazsın bence. İnşallah hamilesindir kaç zamandır uğraşıyorsunuz

Denemeye devam o zaman 11. Güne kadar bakalım nezaman çizgi yok olcak ne zaman pozitif olcak

Kizlar merhaba dun catlatma ignesi vuruldum 2 tane yumurtam olusmus doktor cok guzel dedi bu ay basladim klomene
Ovulasyon testi de yapıyorum buyuk ihtimal igneden dolayo byle cikio olabilir mi gecen ayda 2 gun yumurtlamistim ama
Neyse dun igne oldum doktorum sartlamdirmicam 2 3 gunde bi iliski olsun dedide bende garenti olsun die hergun yapmak isdiyorum fikirlerinizi alabilirmiyim

Eklentiler

• 15846142718813075079976089287403.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 7
Ovulasyon testi iğneden dolayı sürekli pozitif çıkıyor hatta gebelik testi bile pozitif benim bugün iğne olalı 9. Günüm gebelik testim halen çok silik olsa bile pozitif iğnenin etkisi 10. Gün gibi bitiyor o andan sonra yapılan testler doğru oluyor ayrıla eğer eşinizin sperm değerlerinde sorun varsa gün aşırı daha mantıklı eğer yoksa hergün olabilir ama yine de doktor sanki daha iyi bilir

Tedavin hayırlı uğurlu olsun öncelikle. İğnenin etkisi 10 gün sürüyor diye biliyorum ben de.

Yaaa eger çatlar da biz o aksam birlikte olamzsak die düşünüyorum hersey bosa giderse die ucum icimi yio

Canım bence hamilesin Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle
Ümitlenmek istemiyorum ama ben çok inanıyorum olacağına hayırlısı ama şuan halen iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü silik çizgiler günden güne silikleşiyor hayırlısı bakalım rabbim ne yazmışsa o olur

Tabiki ama diğer platformlarda okumuştum bazı insanlarda silik çizgi de çıkmıyordu direkt tek çizgi umudun var en azından sorma ben bile heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…