2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Kızlar ben bugün kan testi yaptım iğnemi 10 martta oldum negatif çıktı
Ben senin bu mesajını yeni gördüm üzülme diyeceğim biliyorum bu pek mümkün değil. İnsan umutlanıyor. Pes etme sakın yeni ay yeni umutlar tedavine devam et reglin gelince ki gelmemiş daha o da yine devam eden bir umut. Senin kaç yumurtan vardı klomen mi kullanmıştın. Belki daha önce sordum bu soruları çok özür dilerim kafam dolu bugünlerde

Sabah verdik öğleden sonra 3 gibi çıktı
Özel hastanede mi sperm tahlili verdiniz ürolojiye mi gidiliyor. Bir de sperm tahlili vermeden önce 3 gün ilişki yaşamamak gerekiyormuş bu doğru mu? Sperm sayısı çok önemli eğer sperm güçlü olursa tek yumurtayı bile ikiye bölüyor tek yumurta ikizi oluyor. Sakın bozma moralini eşinin sperm sayısı çok iyi önümüzdeki ay farklı olacak bence senin

Klomen kullandım ilk ayımdı adetimin 10. Günü sağ tarafımda 20 sol tarafımda 7mm yumurta vardı o gün iğne oldum bugün adetin 25. Günü iğnenin 15. Adet olmadım ama regl günüm 28 yada 29 Mart üzülmedim şöyle bizim durum eşimden dolayı olduğu İÇİN onun sonuçları iyiye gitmesi beni çok mutlu etti allah bir taraftan alıyor bir taraftan veriyor Hakkımızda hayırlsıı

Yok ürolojiye gidiyoruz özele değil evet en az 3 yada 4 gün olması gerekiyor umutluyum bakalım

Kızlar dayanamadım. Boşuna umutlanmayayım dedim. Testi yaptım negatif

Eklentiler

• IMG_20200326_081456.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar dayanamadım. Boşuna umutlanmayayım dedim. Testi yaptım negatif
Günaydın canım olumlu olumsuz haber verdiğin için teşekkür ederim ama reglini görmeden kesin bir sonuç da yok yani di mi ? Regline kaç gün var? Rabbim emeklerimizi görüyor boşa çıkarmayacak. Ben kadınlar klubünün çok eski yazılarını okudum. Kadın tedavi görüyordu. Klomendi sanırım gün gün haber verdi. Sonucu olumsuzdu ve moral bozmadı herkese moral oldu. Bir sonraki ay iğne tedavisine geçti. Kadının sonucu pozitifti. Ayrılmadı platformdan durumunu yazdı sonra da kadının 6 kesesi vardı birisi boş diğerlerinin kalbi atıyormuş beşiz yani nicki de kadersiz miyim neyimdi. Moral bozmak yok tedaviyi de bırakmak yok . Bu ay belki aynı anda başlarız tedaviye Pazara geliyor benim reglim

Benim gibi anne olmak isteyen, çabalayan kadınları görmek, konuşmak, haberlesmek hoşuma gidiyor.
Canım benim adetim düzensiz. Haziran ayında 11 haftalık düşük yaptım. Sonra düzensiz olmaya başladı. Adet döngüm genelde 30. O yüzden benimde pazar günü adet olmam gerekiyor.
Adet olmak bir an önce tedaviye devam etmek istiyorum.
Allah büyük. Zamanı vardır elbet. Hayırlısı olsun.

Benim de düşüklerim oldu kalbi durdu küretaj oldum. Hıçkıra hıçkıra ağlamaktan harap olmuştum. En büyüğü 8 haftalıktı benim kalbi durdu. Doğal yolla hamile kalabiliyorken son düşükten sonra kalamadım. En son hamileliğim ikizdi birde çok ağladım. Önce Allaha sonra doktorlara güveniyorum. Moral bozmak yok hep birlikte başlarız tedaviye

Canım sen çatlatma iğnesi yapmadın mı? Üzülme olsun bu ay hep birlikte başlarız tekrar
Yok cnm kendi bir tanesi catlamıs dedı Dr ıgne verirsem 3uz olabilir sıkıntı olusturabılır seın ıcın dedı kendiliğinden deneyelim dedi o ne diyorsa mecbur tmm dıyosun

Yok cnm kendi bir tanesi catlamıs dedı Dr ıgne verirsem 3uz olabilir sıkıntı olusturabılır seın ıcın dedı kendiliğinden deneyelim dedi o ne diyorsa mecbur tmm dıyosun
Bir tane kadının 18 yumurtası varmış çatlatma iğnesi sonra aşılama yaptırmış 3üz bebeklerine hamileydi. Ben doktorumla rahat konuşamıyorum bile aynen mecbur tamam diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…