2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

bugün iğnenin 13. Günü 10. Günden beri negatif olarak gebelik testi sürüyor bakalım sonuç ne olacak regle son 5 gün

Pazar günü mü adetin aynı gün inşllah ikimizde olmayız benim bugün göğüslerin ağrımaya başladı adet öncesi olurdu ya adet geliyor ya da gebelik
Canım benim reglim gelsin aşılama için iğne tedavisine başlayacağım. İnşallah seninki gelmez hamilesindir ne kaldı pazara az daha sabır aklıma geldikçe dua ediyorum hamiledir diye

Canım benim reglim gelsin aşılama için iğne tedavisine başlayacağım. İnşallah seninki gelmez hamilesindir ne kaldı pazara az daha sabır aklıma geldikçe dua ediyorum hamiledir diye
[/QUOTE]

Allah razı olsun inşllah Hep birlikte alırız bu haberleri. Yarın da eşimin tahlili var bakalım macun işe yaramış mı onu da yazacağım en son 19. M sperm sayısı 7. M ileri hareketti

Allah razı olsun inşllah Hep birlikte alırız bu haberleri. Yarın da eşimin tahlili var bakalım macun işe yaramış mı onu da yazacağım en son 19. M sperm sayısı 7. M ileri hareketti
[/QUOTE]
İnanır mısın eşim sperm tahlili vermedi inat etti. Körü körüne tedaviye başlıyoruz. Kendisi macun yaptı düzenli de yemiyor. Keçiboynuzu suyunu Allahtan içiyor.

İnanır mısın eşim sperm tahlili vermedi inat etti. Körü körüne tedaviye başlıyoruz. Kendisi macun yaptı düzenli de yemiyor. Keçiboynuzu suyunu Allahtan içiyor.
[/QUOTE]
Benim eşim hiç birşeyi yemiyor içmiyordu sadece doktorun verdiği ilaçlar ve sigarayı da bırakmıyor gerçekten keşke elimizden birşey gelse senin ki yine keçiboynuzunu içiyor benim ki içemedi kıyamam onlarada ellerinden geleni yapıyorlar kendilerince bu macunu aşırı övdüm mecbur hissetti inşllah sonuç alır yoksa vay Halime 350lira verdik bir de

Benim eşim hiç birşeyi yemiyor içmiyordu sadece doktorun verdiği ilaçlar ve sigarayı da bırakmıyor gerçekten keşke elimizden birşey gelse senin ki yine keçiboynuzunu içiyor benim ki içemedi kıyamam onlarada ellerinden geleni yapıyorlar kendilerince bu macunu aşırı övdüm mecbur hissetti inşllah sonuç alır yoksa vay Halime 350lira verdik bir de
[/QUOTE]
Hemen hemen aynı durumdayız desene canım benim eşim o kadar iğne parası ödeyince geçen ay sigarayı bıraktı siz ne zamandır eşin için ilaç kullanıyorsunuz sperm arttırıcı değil mi ?

4 günüm kaldı iğbe tedavime başlayacağım. Siz sonuç bekliyorsunuz ben tedavi
Canım macun işe yaramış biz 6 aydır tedavideyiz 6 ayda 7. Milyondan 19 milyona kadar çıkmıştık ama macunu 20 gün kullandı 19 milyon sonucu aldığımız 2 ay oldu bugün sonuç 38 milyon ileri hareket 11milyon olmuş Yani 6 aydır doktorun ilaçlarının etkisi 20 gündür macunun etkisi ile neredeyse aynı

Canım ne macunu kullanıyorsunuz ben de istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…