- 18 Ocak 2019
- 2.711
- 2.370
- 133
- 33
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Hadi bakalım hayırlısı inşallahbugün iğnenin 13. Günü 10. Günden beri negatif olarak gebelik testi sürüyor bakalım sonuç ne olacak regle son 5 gün
Pazar günü mü adetin aynı gün inşllah ikimizde olmayız benim bugün göğüslerin ağrımaya başladı adet öncesi olurdu ya adet geliyor ya da gebelikHadi bakalım hayırlısı inşallahNe olursa olsun pes etmek yok. Benim de tedavime son 5 gün kaldı reglime daha doğrusu
Canım benim reglim gelsin aşılama için iğne tedavisine başlayacağım. İnşallah seninki gelmez hamilesindirPazar günü mü adetin aynı gün inşllah ikimizde olmayız benim bugün göğüslerin ağrımaya başladı adet öncesi olurdu ya adet geliyor ya da gebelik
Canım benim reglim gelsin aşılama için iğne tedavisine başlayacağım. İnşallah seninki gelmez hamilesindirne kaldı pazara az daha sabır aklıma geldikçe dua ediyorum hamiledir diye
İnanır mısın eşim sperm tahlili vermedi inat etti. Körü körüne tedaviye başlıyoruz. Kendisi macun yaptı düzenli de yemiyor. Keçiboynuzu suyunu Allahtan içiyor.Allah razı olsun inşllah Hep birlikte alırız bu haberleri. Yarın da eşimin tahlili var bakalım macun işe yaramış mı onu da yazacağım en son 19. M sperm sayısı 7. M ileri hareketti
Benim eşim hiç birşeyi yemiyor içmiyordu sadece doktorun verdiği ilaçlar ve sigarayı da bırakmıyor gerçekten keşke elimizden birşey gelse senin ki yine keçiboynuzunu içiyor benim ki içemediİnanır mısın eşim sperm tahlili vermedi inat etti. Körü körüne tedaviye başlıyoruz. Kendisi macun yaptı düzenli de yemiyor. Keçiboynuzu suyunu Allahtan içiyor.
Benimde adetim pazar günüPazar günü mü adetin aynı gün inşllah ikimizde olmayız benim bugün göğüslerin ağrımaya başladı adet öncesi olurdu ya adet geliyor ya da gebelik
Hadi bakalım inşallah ikinizde hamilesinizdirBenimde adetim pazar günü
İnşallah canım sen naptın?Hadi bakalım inşallah ikinizde hamilesinizdirBuraya hamile kalanlar yazmıyor pek kimse yok ortalarda ben söz tedaviye bir başlayayım hep yazacağım doğurana kadar
4 günüm kaldı iğbe tedavime başlayacağım. Siz sonuç bekliyorsunuz ben tedaviİnşallah canım sen naptın?
Hamile kaldığımı öğreneyim heryere yazarım.
Canım macun işe yaramış biz 6 aydır tedavideyiz 6 ayda 7. Milyondan 19 milyona kadar çıkmıştık ama macunu 20 gün kullandı 19 milyon sonucu aldığımız 2 ay oldu bugün sonuç 38 milyon4 günüm kaldı iğbe tedavime başlayacağım. Siz sonuç bekliyorsunuz ben tedavi
Sende güzel haberlerle gel canım.4 günüm kaldı iğbe tedavime başlayacağım. Siz sonuç bekliyorsunuz ben tedavi
Yaa üzüldüm canım.Kızlar ben bugün kan testi yaptım iğnemi 10 martta oldum negatif çıktı
Canım ne macunu kullanıyorsunuz ben de istiyorumCanım macun işe yaramış biz 6 aydır tedavideyiz 6 ayda 7. Milyondan 19 milyona kadar çıkmıştık ama macunu 20 gün kullandı 19 milyon sonucu aldığımız 2 ay oldu bugün sonuç 38 milyonileri hareket 11milyon olmuş Yani 6 aydır doktorun ilaçlarının etkisi 20 gündür macunun etkisi ile neredeyse aynı
Canım istegramdam almıştım daha çok akrabamız kullandı sonuç aldı ceplokmanhekim takip et bak sonucumuzu atıyorumCanım ne macunu kullanıyorsunuz ben de istiyorum
Tamam canım hemen takip ediyorum sperm tahliliniz kaç günde çıktıCanım istegramdam almıştım daha çok akrabamız kullandı sonuç aldı ceplokmanhekim takip et bak sonucumuzu atıyorum
Sabah verdik öğleden sonra 3 gibi çıktıTamam canım hemen takip ediyorum sperm tahliliniz kaç günde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?