2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Bir tane kadının 18 yumurtası varmış çatlatma iğnesi sonra aşılama yaptırmış 3üz bebeklerine hamileydi. Ben doktorumla rahat konuşamıyorum bile aynen mecbur tamam diyoruz
Ya ben rahatım ama sureci bılmedıgımızden en iyi o bilir gıbı geliyor sen asılama yaptır aksın dımı?

Ya ben rahatım ama sureci bılmedıgımızden en iyi o bilir gıbı geliyor sen asılama yaptır aksın dımı?
Evet canım yarın reglim gelecek aşılama için tedaviye başlayacağım tekrar. Aile büyüklerimiz de bize kızıyorlar korona var ülkede çocuğu ertele diye. Heyecanımı neden kırıyorsunuz umutla reglimi bekledim dedim bende. Ya sana korona bulaşırsa bebeğini düşürürsen diyorlar moralim sıfır şu anda. Ertelemeyi düşünmüyorum o kadar para verdim iğnelere bir de gerçekten sabırsızlanıyorum.

Banada herkes aynısını diyor ama ben de bir ay daha klomenle denemek istiyorum çatlatma iğnesi ile adet olursam gidicem ben de 3. Günü

Banada herkes aynısını diyor ama ben de bir ay daha klomenle denemek istiyorum çatlatma iğnesi ile adet olursam gidicem ben de 3. Günü
Aynıyız desene moral kalmıyor insanda. İnternetten araştırdım genelde 2. Veya 3. Günü başlanıyormuş tedaviye iğne ya da ilaç farketmez. Bana 3. Gün başlatıyorlar. Ben de bir yaramazlık yapacağım doktor 3. Gün başlıyor tedaviye ben 2. gün başlayacağım.

Ben de 3 . Günü için doktora randevu alacağım fakat adeti bekliyorum. Dün sarımsı kahve rengimsi ufak bir akıntı oldu heh oldu dedim ama halen gelen giden yok tam günümde olacağım sanırım pazar gününü bekliyor

Canım sen hamile olabilirsin yerleşme kanamasıdır belki

Nasıl istiyorsan oyle yap canım kısmet artık herserde Bı hayır vardır bnde drumla konuştum ızındeymıs tedavi gunum yarın bu ay istersen erteleyelım dedı istersen pzt gel ama senı gormeden ılac tedavisi veremem dedı 3.gunu baslanıyor bnde korkudan bu ay erteledim ıns heppınıze nasıp olur dualarım sizinle

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin karnı da kucağı da dolar. Tedavimi an ve an yazacağım ben de bakalım sonucumuzun pozitif olması dileğiyle

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin karnı da kucağı da dolar. Tedavimi an ve an yazacağım ben de bakalım sonucumuzun pozitif olması dileğiyle
Aminn mutlaka takip edıcem yaz Bide bu asılama sureci nasıl oluyor ucretlerı ne kadar bıze bıraz bılgı versene

Aminn mutlaka takip edıcem yaz Bide bu asılama sureci nasıl oluyor ucretlerı ne kadar bıze bıraz bılgı versene
Devlet hastanesinde yaptıramıyorum aşılamayı çünkü benimkini devlet karşılamıyor. Özel hastanedeki doktora da son hamileliğimden sonra güvenmiyorum aslında orada belki yarısını ssk karşılıyordur. Doktorun özel muayehanesine gidiyorum tam özel herşey aşılamayı da orada yapacak zaten daha ev ortamı gibi. Aşılama ücreti 2500 tl. İğneler 350 verdim geçen ay tek dozdu. Bu ay 1200 verdim. Aslında doktora daha önce de yazdım hamileliği hızlandırmak için gittim ikizlerimi kaybettikten sonra hemen hamile kalmalıyım kafasındaydım. Önce internetten araştırdım aslında bunları daha önce burda yazmıştım belki denk gelmemişsinizdir diye yazıyorum netten kadınların klomen kullandığını duydum ve doktora bunun için gittim. Doktor bana klomenle zaman kaybı yaşayabileceğimi iğne tedavisine başlamamız gerektiğini söyledi açıkçası özel olduğu için para kazanmak için yaptığını düşündüm. Fakat ya kist oldu ya ben hazır olmadım erteledim 4 ay geçmişti biz yumurtalık takibi ve iğneyle hamilelik planlıyorduk. Ben aşılamayı araştırdım daha fazla hamile kalan vardı ve aşılamaya döndük. Ben sürekli bu platformda olacağım aşamalarını yazarım sonuçları da kaç kesem olduğunu da inşallah

Yok canım sanmıyorum çünkü salı günü kanda negatif çöktü ve zaten adetten önce kahverengi akıntım olduğu zamanlar oluyordu bazen zaten
Seni umutlandırmak istemem canım tabiki ama benim reglden birkaç gün önceden lekelenmem olmaz o yüzden söyledim geç döllenme de olabilir kanda çıkmaz. Kanda 10 günü doldurunca çıkar

Ya ben de tup bebek gibi pahalı sanıyordum bak bısey daha ogrendım Bı kac yerde okumuştum yok sperm yıkanıyor en iyileri secılıyor dıye dogru mu Bı de İkizlerine normal yolla mı klomenle mı hamile kaldın?

Ben de öyle sanıyordum ama o kadar uçuk bir mevla değil ayrıca başka şehirde arkadaşım 1000 tl ye yaptırdı aşılamasını ilaçlar hariç ve onun da ikizleri var Ben doğal yolla hamile kaldım ikizlere. Ailemizde de ikiz sadece teyzemde varmış o da düşürmüş ama ben bunu daha yeni duydum. Doktora ailemde ikiz var derken bakması içindi çünkü kan değerlerim çok yüksekti ve çok halsizdim şüphelenmiştim. Doktorum iğne tedavisiyle 3 üz bile elde edebileceğimizi söylemişti. İğneleri dolaba koymadan yapmışım etkisi geçmiş tek yumurtam oldu doktorda iptal etti hamile kalma şansım düşük olurdu boşa para vermek istemedik doktorda yapmak istemedi zaten.Spermler 2.5 saat bir cihazda kalıyor yıkanıyor ve en sağlıklıları konuyor en sabırsızları

Ay canım inşallah en kısa zamanda tekrar ikizlerin olur cok dua edıcem sana takıpteyım

Ay canım inşallah en kısa zamanda tekrar ikizlerin olur cok dua edıcem sana takıpteyım
Canım çok teşekkür ederim duaların için. İnan ben de herkese dua ediyorum Rabbim isteyen herkese çifter çifter versin Bugün reglim geldi benimde. Allahın izniyle başlıyorum tedaviye. Yarın iğnemi yapacağım bakalım pazartesi doktora gidip geldikten sonra yazarım mutlaka

Benimde geldi aynı zamanlardayız demek ki hadi bakalım acaba ben de direk desem de aşılama mı yaptırsak ya

Benimde geldi aynı zamanlardayız demek ki hadi bakalım acaba ben de direk desem de aşılama mı yaptırsak ya
Çok sevindim tedaviye aynı zamanda başlayıp sonucu aynı gün alacağız demek ki sen devlete mi gidiyorsun canım özele mi ? Özelse hemen başlayabilirsin aşılamaya ben de diyorum ki acaba iğneyle birlikte klomen de mi kullansam doktor duysa aman Allahım

Nöbetçi eczaneye gittim klomen aldım kızlar doktordan gizli onu da kullanacağım. Bakalım artık pazartesi ne diyecek doktor. Siz günde kaö kez kullandınız klomeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…