2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Yok canım bu ay gitmeyeceğim.
İbrâhim Saraçoğlunun incir- havuç kürü varmış. Onu deneyeceğim.
Sende dikkatli git. Maske- eldivenle.
Ben incir kürünü denedim 2.5 su bardağı su 6 7 incir yarım su bardağı çıkıyor 20 dk kaynattım kaliteli yumurta ve yumurta çoğaltmak için. Yarın öğreneceğim bakalım işe yaramış mı Tabiki maskesiz olmaz sorma korka korka çıkacağım dışarıya. Geç olsun güç olmasın canım önümüzdeki ay denersin Allahın izniyle

Bende deneyeceğim inşallah. Adetin kaçıncı günü başladın canım? İnşallah işe yaramıştır.
Nisan ayı hayırlı haberlerle gelsin inşallah

Eklentiler

• IMG_20200329_215157.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 17
Bende deneyeceğim inşallah. Adetin kaçıncı günü başladın canım? İnşallah işe yaramıştır.
Nisan ayı hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Ben sana haber veririm mutlaka yazarım buraya kaç folükül olduğunu işe yaramıştır umarım. Ben reglin 2. günü başladım.Aç karına suyu içiyorum ve 15 dk hiçbirşey yemiyorum.Nisan ayı umut olsun hepimize inşallah

Kuru incir mi?

Merhaba arkadaşlar bende bu ay Allah’ın izniyle başlayacağım inşallah .Adetim nisanın 15 inden sonraya gelecek .O zamana kadar biraz durulur inşallah virüs .Aranızda bu ay başlayacak olan var mı tüp bebeğe ? Hastaneyi aradığımızda tüp bebekle alakalı bir sıkıntı yok gelebilirsiniz demişlerdi .Ama çok kararsızım bir yandan başlamak istiyorum çok sabırsızım bir yandan da korkuyorum

Ben de gidemiyorum doktor gelme dedi bana da
Olsun canım kısmet ben de aradım doktoru tüp bebek tedavisindeymiş. Neyse izmirden gelince geldi aradılar gittim. Doktor da tüp bebeği ertelemiş aşılamayı yapıyor Allahtan. Yumurtalıklarım çok iyiymiş ikinci iğnemi de oldum cuma 11. 30 da tekrar gideceğim.

Hoşgeldin canım başlayacağın tedavin hayırlara vesile oldun. Ben de aşılama yaptıracağım ben o kadar istekliydim ki korka korka gittim vazgeçmek istemedim. Doktor sen bu istekle yeniden ikiz doğurursun dedi Neden tüp bebek yaptırıyorsun? Benim doktorum tüp bebekteymiş başka almayacağım tüp bebeği durdurdum dedi yarım gün çalışıyorlarmış zaten. Tedavine başlayıp başlamamakta kararsızsım sanırım.

Son düzenleme:
Canım eşimden dolayı başka bir seçeneğimiz yok tek çare tüp bebek bizde .Çok kararsızım evet bu hafta görüşme yapacağız ama muhtemelen mayısa kalacak herhalde :/ Açıkçası korkuyorum da birşey olur diye

Mantığımla değil duygularımla hareket ediyorum bu ara. Aile büyüklerimizde kızdı bana ertele diye. Ertelemedim. Sen bu hafta görüş yine de bakalım

Mantığımla değil duygularımla hareket ediyorum bu ara. Aile büyüklerimizde kızdı bana ertele diye. Ertelemedim. Sen bu hafta görüş yine de bakalım
Ay bende aynen hiç mantık felan yok Bizde kimse de bilmiyor canım eşim de kararsız kaldık

Ay bende aynen hiç mantık felan yok Bizde kimse de bilmiyor canım eşim de kararsız kaldık
Güldürdün beni canım ya Sen bir görüş önce tedavi aşamalarını öğrenirsin. Buradaki doktorlar tüp bebeği erteliyor. Orda da ertelenir yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…