- 29 Ekim 2019
- 208
- 125
- 18
- 31
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Aynen canım kullanmadım zaten doz aşımı kiste dönüyormuş korktum. Yarın doktora gideyim yazarımCanım kendi başına kullanma istersen. Gerekli olursa doktorun başlatır zaten. Hormon ilacı sonuçta.
Sen başlamıyorsun o halde. Bana da kızıyor annemler gitme diye ama ben gideceğim başlamak istiyorumKızlar bende adet oldum az önce. Doktorum bu ay gelme. Acil olmadıkça çıkmayın dedi.
Aynen canım tek başına kullanma.Aynen canım kullanmadım zaten doz aşımı kiste dönüyormuş korktum. Yarın doktora gideyim yazarım
Yok canım bu ay gitmeyeceğim.Sen başlamıyorsun o halde. Bana da kızıyor annemler gitme diye ama ben gideceğim başlamak istiyorum
Ben incir kürünü denedim 2.5 su bardağı su 6 7 incir yarım su bardağı çıkıyor 20 dk kaynattım kaliteli yumurta ve yumurta çoğaltmak için. Yarın öğreneceğim bakalım işe yaramış mıYok canım bu ay gitmeyeceğim.
İbrâhim Saraçoğlunun incir- havuç kürü varmış. Onu deneyeceğim.
Sende dikkatli git. Maske- eldivenle.
Bende deneyeceğim inşallah. Adetin kaçıncı günü başladın canım? İnşallah işe yaramıştır.Ben incir kürünü denedim 2.5 su bardağı su 6 7 incir yarım su bardağı çıkıyor 20 dk kaynattım kaliteli yumurta ve yumurta çoğaltmak için. Yarın öğreneceğim bakalım işe yaramış mıTabiki maskesiz olmaz sorma korka korka çıkacağım dışarıya. Geç olsun güç olmasın canım önümüzdeki ay denersin Allahın izniyle
Ben sana haber veririm mutlaka yazarım buraya kaç folükül olduğunu işe yaramıştır umarım. Ben reglin 2. günü başladım.Aç karına suyu içiyorum ve 15 dk hiçbirşey yemiyorum.Nisan ayı umut olsun hepimize inşallahBende deneyeceğim inşallah. Adetin kaçıncı günü başladın canım? İnşallah işe yaramıştır.
Nisan ayı hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Tamam canım bende yarın başlayayım o zamanBen sana haber veririm mutlaka yazarım buraya kaç folükül olduğunu işe yaramıştır umarım. Ben reglin 2. günü başladım.Aç karına suyu içiyorum ve 15 dk hiçbirşey yemiyorum.Nisan ayı umut olsun hepimize inşallah
Hadi bakalım hayırlısı yazarken bile heyecanlanıyorum inanki inşallah hepimizin duası kabul olurTamam canım bende yarın başlayayım o zaman
Kuru incir mi?Ben incir kürünü denedim 2.5 su bardağı su 6 7 incir yarım su bardağı çıkıyor 20 dk kaynattım kaliteli yumurta ve yumurta çoğaltmak için. Yarın öğreneceğim bakalım işe yaramış mıTabiki maskesiz olmaz sorma korka korka çıkacağım dışarıya. Geç olsun güç olmasın canım önümüzdeki ay denersin Allahın izniyle
Olsun canım kısmet ben de aradım doktoru tüp bebek tedavisindeymiş. Neyse izmirden gelince geldi aradılar gittim. Doktor da tüp bebeği ertelemiş aşılamayı yapıyor Allahtan. Yumurtalıklarım çok iyiymiş ikinci iğnemi de oldum cuma 11. 30 da tekrar gideceğim.Ben de gidemiyorum doktor gelme dedi bana da
Evet kuru incir canım incir işe yaramış yumurtalıkların çok sağlıklı dedi. Ben de bir sürü bitkisel kürler denedim dedim. Güldü banaKuru incir mi?
Hoşgeldin canım başlayacağın tedavin hayırlara vesile oldun. Ben de aşılama yaptıracağım ben o kadar istekliydim ki korka korka gittim vazgeçmek istemedim. Doktor sen bu istekle yeniden ikiz doğurursun dediMerhaba arkadaşlar bende bu ay Allah’ın izniyle başlayacağım inşallah .Adetim nisanın 15 inden sonraya gelecek .O zamana kadar biraz durulur inşallah virüs .Aranızda bu ay başlayacak olan var mı tüp bebeğe ? Hastaneyi aradığımızda tüp bebekle alakalı bir sıkıntı yok gelebilirsiniz demişlerdi .Ama çok kararsızım bir yandan başlamak istiyorum çok sabırsızım bir yandan da korkuyorum
Canım eşimden dolayı başka bir seçeneğimiz yok tek çare tüp bebek bizde .Çok kararsızım evet bu hafta görüşme yapacağız ama muhtemelen mayısa kalacak herhalde :/ Açıkçası korkuyorum da birşey olur diyeHoşgeldin canım başlayacağın tedavin hayırlara vesile oldun. Ben de aşılama yaptıracağım ben o kadar istekliydim ki korka korka gittim vazgeçmek istemedim. Doktor sen bu istekle yeniden ikiz doğurursun dediNeden tüp bebek yaptırıyorsun? Benim doktorum tüp bebekteymiş başka almayacağım tüp bebeği durdurdum dedi yarım gün çalışıyorlarmış zaten. Tedavine başlayıp başlamamakta kararsızsım sanırım.
Mantığımla değil duygularımla hareket ediyorum bu ara. Aile büyüklerimizde kızdı bana ertele diye. Ertelemedim. Sen bu hafta görüş yine de bakalımCanım eşimden dolayı başka bir seçeneğimiz yok tek çare tüp bebek bizde .Çok kararsızım evet bu hafta görüşme yapacağız ama muhtemelen mayısa kalacak herhalde :/ Açıkçası korkuyorum da birşey olur diye
Ay bende aynen hiç mantık felan yokMantığımla değil duygularımla hareket ediyorum bu ara. Aile büyüklerimizde kızdı bana ertele diye. Ertelemedim. Sen bu hafta görüş yine de bakalım
Güldürdün beni canım yaAy bende aynen hiç mantık felan yokBizde kimse de bilmiyor canım eşim de kararsız kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?