2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Güldürdün beni canım ya Sen bir görüş önce tedavi aşamalarını öğrenirsin. Buradaki doktorlar tüp bebeği erteliyor. Orda da ertelenir yakında.
Bi görüşeceğiz bakalımm canım .Büyük ihtimalle Mayıs ayına kalır diye düşünüyorum ama

Bız iyiyiz sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım iğneye devam ben de. Yarın doktor kontrolüm var yumurtalara bakacak kaç tane olmuş diye. Ya tedaviye devam edeceğiz ya da bırakacağız yarın büyük gün bakalım. Yazarım yarın da.

İnşllah güzel haberler ile gelirsin canım ben de gittim doktora ısrarlı olunca kabul etti klomene bugün başlattı beni de ayın 9 unda kontrolüm var yumurtalara bakacak ona göre çatlatma iğnesi kullanacağım hadi bu ay olur inşllah

Okurken bile gülümsedim inanki bizim bu kadar istekli halimiz bize çifter çifter verir inşallah Tedavin hayırlara vesile olur inşallah benim yarın bakılacak senin 9 u bu ay hepimiz hamile oluruz belli mi olur

Okurken bile gülümsedim inanki bizim bu kadar istekli halimiz bize çifter çifter verir inşallah Tedavin hayırlara vesile olur inşallah benim yarın bakılacak senin 9 u bu ay hepimiz hamile oluruz belli mi olur
Evet reglm 5. Günü bugün başladım klomene 5 gün kullanacağım ayın 9unda gel dedi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyorum haber verirsin bize de

Evet reglm 5. Günü bugün başladım klomene 5 gün kullanacağım ayın 9unda gel dedi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyorum haber verirsin bize de
İnşallah güzel haberlerle gelirim geçen ay ağlaya ağlaya gelmiştim nedense her ay bir umut. Eğer yumurtam hiç yoksa tedaviye ara vereceğim dedim. Kardeşim de o kadar hormon aldın vücuduna hiç için miydi yani sakın pes etme dedi ona bile ağladım çok duygusalım

Merhaba kızlar az önce doktordan geldim küçüklü büyüklü bir sürü yumurtam oluşmuş. En sağlıklı olarak 3 tane yumurtam var. Solda 1 tane 11,5 mm sağda 2 tane 15,5 mm ve 13,5 mm dedi dozu düşürdük. Bugün ilk defa ikizin olur ama üçüze karşıyım dedi. Ben de doktor bey bu ay farklı söylüyorsunuz üçüze varım diyordunuz dedim bugün karşıyım demesin mi.

Ayyyyy çok sevindim hadi inşllah canım hiç farketmez 2 3 1 olsun da Hadi inşllah olur aşılama ne zaman

Oo masllah canım cok sevindim ıns cıfter tutar bunca hasretin sonunu guzel alırsın

Ayyyyy çok sevindim hadi inşllah canım hiç farketmez 2 3 1 olsun da Hadi inşllah olur aşılama ne zaman
2 günlük iğnem daha var canım onlar da bitince pazartesi çatlatma iğnesi yapılacak. Ezanlardaki duam oldu canım 2 1 3 farketmez ama 3 olmasın doktor 3üz olursa birisini sonlandırırım bebeğin dedi o yüzden. İncir kürleri sanırım işe yarıyor daha geride çok yumurta oluşturuyor umarım 3 ten fazla yumurtam olursa aşılama iptal edilecek inciri kestim bugün. İnşallah hepimiz hamiş hamiş oluruz da burda herkese moral oluruz

Oo masllah canım cok sevindim ıns cıfter tutar bunca hasretin sonunu guzel alırsın
Canım burda bana arkadaş moral oldunuz hepinize çok teşekkür ederim. Tanımadığım insanlarla daha yakın konuşuyorum hiçbirşeyi saklamadan. Konu komşuya akrabaya bile söylemiyorum tedavi olduğumu ama sizlerle anı anına paylaşabiliyorum birbirimize umut moral oluyoruz.İnşallah güzel Allahım hepimize verecek bebiş inşallah çok amin

Hepimiz aynıyız canım O zaman allah gönlüne göre versin inşllah Ben inciri yapmadım yani geç kaldım şimdi başlasam olur mu acaba unuttum ben onu

Hepimiz aynıyız canım O zaman allah gönlüne göre versin inşllah Ben inciri yapmadım yani geç kaldım şimdi başlasam olur mu acaba unuttum ben onu
Canım Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay kaçarı yok tedaviyi bırakmayacağım. Gerçekten incir kürleri işe yarıyor. İncirin kendisini de yiyorum ben tabiki günde 3 4 tane farketmez dene canım

İyi akşamlar arkadaşlar hepinize benim belim ayakta kaldığımda ya da otururken bile inanılmaz ağrıyor 2 gündür sizce normal mi sizde de olmuş muydu acaba daha önce

Öyle cunku Heppımıze sorulan tipik soru cocuk ne zaman neden yapmıyorsun sanne kardesim deniyorum olmuyor diyemiyorum bu sefer gene mi olmadı muhabbeti karsı komsum daha bugun arada gordugum kadın yapmadınız bir cocuk sevelim dıye laf sokuyor yılda bir gordugum kadın bu he abla ıns bakrz dıyıp kapadım ya bırakın insanlar mahremlerını yasasın her seferinde uzme benı sorarak belli ki olmuyor sorma yok Bı gun birine dıcem he arada sende gel Bı el at bız yapamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…