- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 38
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Çok haklısın canım. Zaten hamile olsan söylersin neden saklayasın ki insanları sık boğaz ediyorlar. Karşı komşun çocuk sevecekmiş sanki gelecek beşi bir yerdesini takacak ve çocuğa geceli gündüzlü bakacak gerçekten kimseyi ilgilendirmeyen mahrem konular. Her namaz kıldığımda hepimiz için dua ediyorum canım. Stres herşeyin başı. Takma takılma. Olacak Allahın verdiği bir vakit saat var çünküÖyle cunku Heppımıze sorulan tipik soru cocuk ne zaman neden yapmıyorsun sanne kardesim deniyorum olmuyor diyemiyorum bu sefer gene mi olmadı muhabbeti karsı komsum daha bugun arada gordugum kadın yapmadınız bir cocuk sevelim dıye laf sokuyor yılda bir gordugum kadın bu he abla ıns bakrz dıyıp kapadım ya bırakın insanlar mahremlerını yasasın her seferinde uzme benı sorarak belli ki olmuyor sorma yok Bı gun birine dıcem he arada sende gel Bı el at bız yapamıyoruz
Aynen kuzum bnde diyorum topıkte kim varsa Rabbım en yakın zamanda nasip et hepimize tanımadığın kısılerre bile dua ediyorsun sevdım Bn bu bolumuÇok haklısın canım. Zaten hamile olsan söylersin neden saklayasın ki insanları sık boğaz ediyorlar. Karşı komşun çocuk sevecekmiş sanki gelecek beşi bir yerdesini takacak ve çocuğa geceli gündüzlü bakacak gerçekten kimseyi ilgilendirmeyen mahrem konular. Her namaz kıldığımda hepimiz için dua ediyorum canım. Stres herşeyin başı. Takma takılma. Olacak Allahın verdiği bir vakit saat var çünkü
Geçen ay iğneden sonra çok kaşık ağrılarım olmuştu ama bu ay daha klomen bitmedi ama ağrılarım çok var benimde özellikle dün ve bugün ben de anlam veremedimÇok haklısın canım. Zaten hamile olsan söylersin neden saklayasın ki insanları sık boğaz ediyorlar. Karşı komşun çocuk sevecekmiş sanki gelecek beşi bir yerdesini takacak ve çocuğa geceli gündüzlü bakacak gerçekten kimseyi ilgilendirmeyen mahrem konular. Her namaz kıldığımda hepimiz için dua ediyorum canım. Stres herşeyin başı. Takma takılma. Olacak Allahın verdiği bir vakit saat var çünkü
Canım üşütüyor olabilir misin ? Sadece yumurtlama döneminde kasık ağrısı oluyor diye okumuştum. Ayaklarını ve belini sıcak tut. Hele ki bebek planladığımız zamanda.Geçen ay iğneden sonra çok kaşık ağrılarım olmuştu ama bu ay daha klomen bitmedi ama ağrılarım çok var benimde özellikle dün ve bugün ben de anlam veremedim
Çok büyüyünce ne oluyor ki çatlamıyorlar mı birde büyüklüğü ne kadar olması lazım ki acaba ideali nedir benim de 2 gün kaldı ben ama galiba erkenden yumurtladım çünkü dün ovulasyon testi yaptım pozitifti yani daha 2 gün sonra iğneyi olacağım bilmiyorum ya nedense ben de bu aydan çok olacak gibi gelmedi kendim için diyorumDoktordan geldim az önce sağda 2 yumurtam vardı 24 mm olmuş birisi diğeri 22 mm olmuş. Solda 1 yumurtam vardı 20 mm olmuş ve solda 1 yumurta daha oluşmuş 18,5 mm. Doktor 4 yumartan var ama birisi çok büyümüş işimise yaramaz dedi. Bugün çatlatma iğnemi yapacağım akşam 8 de. Çarşamba aşılamam var. Nedense hiç umudum yok o zamana kadar yumurtalar büyürse diye korkuyorum.
Yumurta çok büyüyünce fazla olgunlaşmış oluyor canım şöyle düşün menopoza girmiş bir kadının hamile kalmasını beklemek gibi birşey. İdeali 17 ve 20 mm yazıyor. Belkide birden fazla yumurtan vardı benim gibi en büyüğü olgunlaştı ve çatladı değerlendir canım 3günü sabah akşam değerlendir hatta. Sen de mi çatlatma iğnesi olacaktın? Daha kaç yumurtan olduğuna bakılmadı di mi senin? Benim de umudum yok nedense yumurtaların boyundan bu hisse kapıldım aşırı büyümüşler çatlatma iğnesi bile çatlamazsa onları. Yarın doktora gideceğim aşılama için ama korkuyorum yumurtaların kiste dönmüş der diye. Sen ne zaman gideceksin doktora?Çok büyüyünce ne oluyor ki çatlamıyorlar mı birde büyüklüğü ne kadar olması lazım ki acaba ideali nedir benim de 2 gün kaldı ben ama galiba erkenden yumurtladım çünkü dün ovulasyon testi yaptım pozitifti yani daha 2 gün sonra iğneyi olacağım bilmiyorum ya nedense ben de bu aydan çok olacak gibi gelmedi kendim için diyorumartık hayırlısı
Ben de çatlatma iğnesi oluyorum canı. Bu ikinci ayım bakalım geçen 1 tane yumurtam vardı perşembe benim de çatlatma iğnem daha doğrusu o gün gel olmuşsa çatlatma iğnesi olursun dedi o gün bakılacak sana çok dua ettim beraat gecesi bugün inşllah ikiz haberi alırsın tanımıyorum ama allahım isteyen her kadını bu gecenin hürmetine hayırlı evlatlar ile müjdelesinYumurta çok büyüyünce fazla olgunlaşmış oluyor canım şöyle düşün menopoza girmiş bir kadının hamile kalmasını beklemek gibi birşey. İdeali 17 ve 20 mm yazıyor. Belkide birden fazla yumurtan vardı benim gibi en büyüğü olgunlaştı ve çatladı değerlendir canım 3günü sabah akşam değerlendir hatta. Sen de mi çatlatma iğnesi olacaktın? Daha kaç yumurtan olduğuna bakılmadı di mi senin? Benim de umudum yok nedense yumurtaların boyundan bu hisse kapıldım aşırı büyümüşler çatlatma iğnesi bile çatlamazsa onları. Yarın doktora gideceğim aşılama için ama korkuyorum yumurtaların kiste dönmüş der diye. Sen ne zaman gideceksin doktora?
Canım çok teşekkür ederim ben de dua ettim senin için ve bebek isteyen tüm müslüman din kardeşlerimiz için Allah razı olsun. Senden de güzel haberler bekliyorum. Heyecanlı heyecanlı gidiliyor biliyorum acaba yumurtam büyüdü mü kaç mm kaç tane diye. İnşallah birçok yumurtan vardırBen de çatlatma iğnesi oluyorum canı. Bu ikinci ayım bakalım geçen 1 tane yumurtam vardı perşembe benim de çatlatma iğnem daha doğrusu o gün gel olmuşsa çatlatma iğnesi olursun dedi o gün bakılacak sana çok dua ettim beraat gecesi bugün inşllah ikiz haberi alırsın tanımıyorum ama allahım isteyen her kadını bu gecenin hürmetine hayırlı evlatlar ile müjdelesin
Canım çatlamıştır çatlamayacak olsa yapar mi olcak olcak hadi bakalım ya inşllah canım. Şimdi kaç gün sonra 14 sonuç belli olacakDoktordan geldim şimdi aşılamamı yaptırdım. 20 dk uzandım işlem bittikten sonra. Doktor yumurta çatlamış mı diye bakmadı bile. Bakmıyorum ben dedi ezbere aşılamayı yaptı belki de hiç yumurtam çatlamamıştı.
24 ünde sonuca bakarsın dedi 16 gün sonraya yani. Ben daha önce bakarım sanırımCanım çatlamıştır çatlamayacak olsa yapar mi olcak olcak hadi bakalım ya inşllah canım. Şimdi kaç gün sonra 14 sonuç belli olacak
Ya ben bugün geldim doktora ama benim sağda 8 solda 16 19 23 yumurta var dedi 23 için çok büyümüş dedi çatlatma iğnesi vermedi önce kan tahlili yapalım dedi neden anlamadım. Östrojen tahlili yaptı sonuç bekliyoruz sonuçtan sonra karar verecek iğne yapılsın mi yapılmasın mi24 ünde sonuca bakarsın dedi 16 gün sonraya yani. Ben daha önce bakarım sanırımSen yarın gideceksin değil mi ? Kasık ağrımdan duramıyorum ya yatmadım aşılamadan sonra evde.
Ya ben bugün geldim doktora ama benim sağda 8 solda 16 19 23 yumurta var dedi 23 için çok büyümüş dedi çatlatma iğnesi vermedi önce kan tahlili yapalım dedi neden anlamadım. estradiol tahlili yaptı sonuç bekliyoruz sonuçtan sonra karar verecek iğne yapılsın mi yapılmasın miYa ben bugün geldim doktora ama benim sağda 8 solda 16 19 23 yumurta var dedi 23 için çok büyümüş dedi çatlatma iğnesi vermedi önce kan tahlili yapalım dedi neden anlamadım. estradiol tahlili yaptı sonuç bekliyoruz sonuçtan sonra karar verecek iğne yapılsın mi yapılmasın mi
Canım ne güzel bir sürü yumurtan olmuş.Ben hiç duymadım canım o testi. 23 mm ile hamile kalan kadınlar var. Benim için de 24 mm geç kalınmış demişti. Sen doğal yolla deniyorsun. Çatlatsa daha iyi bence. 15,5 mm ile hamile kalan kadınları okudum platformda. Moralini sakın bozma ben de senin gibiydim herşey olacağına varıyor. Yumurta boyutların 8 mm hariç çok iyi canım.Ya ben bugün geldim doktora ama benim sağda 8 solda 16 19 23 yumurta var dedi 23 için çok büyümüş dedi çatlatma iğnesi vermedi önce kan tahlili yapalım dedi neden anlamadım. estradiol tahlili yaptı sonuç bekliyoruz sonuçtan sonra karar verecek iğne yapılsın mi yapılmasın mi
Bana da 24 25 26 bu tarihlerden birinde adet olmazsan test yap dedi. Tabi ben de dayanamam ama geçen ay gün gün yaptığım İÇİN iğnenin etkisini gördüm iğnenin etkisi 10. Günde kayboldu oyüzden en erken 22 nisanda test yapacağım hadi bakalım hakkkmızda hayırlısı olsun24 ünde sonuca bakarsın dedi 16 gün sonraya yani. Ben daha önce bakarım sanırımSen yarın gideceksin değil mi ? Kasık ağrımdan duramıyorum ya yatmadım aşılamadan sonra evde.
Hayırlısı olsun inşallah hadi bakalım birlikte gün sayarızBana da 24 25 26 bu tarihlerden birinde adet olmazsan test yap dedi. Tabi ben de dayanamam ama geçen ay gün gün yaptığım İÇİN iğnenin etkisini gördüm iğnenin etkisi 10. Günde kayboldu oyüzden en erken 22 nisanda test yapacağım hadi bakalım hakkkmızda hayırlısı olsun
Bugünü saymıyorum çünkü yarın 36 saat sonra ilişki. Dedi yarın yani ayın 10 nunu baz aldım 20 sinden sonra negatif oluyor iğnenin etkisi bitiyor yani sen 6 nisan da iğne oldun ise en erken 17 sinde yap testi önceden yaşancı pozitif çıkıyorHayırlısı olsun inşallah hadi bakalım birlikte gün sayarızBugünü da katarak mı 22 nisan diyorsun. 10 gün sonra kanda mı idrarda mı baktın canım sen. 6 nisanda çatlatma iğnesi oldum 16 nisanda mı bakabilirim o halde en erken bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?