- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 38
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
İdrar testi di mi canımBugünü saymıyorum çünkü yarın 36 saat sonra ilişki. Dedi yarın yani ayın 10 nunu baz aldım 20 sinden sonra negatif oluyor iğnenin etkisi bitiyor yani sen 6 nisan da iğne oldun ise en erken 17 sinde yap testi önceden yaşancı pozitif çıkıyor
Evet canım 14. Gün de kanda baktım negatiftiİdrar testi di mi canım
Son gördüğün negatif olur inşallahEvet canım 14. Gün de kanda baktım negatifti
Amin inşllah güzel haberler ile döneriz ikimiz deSon gördüğün negatif olur inşallah
Ben iğneyi pazartesi akşam oldum resmen vücudumu dinledim ne kasığımda ağrı oldu ne de vajinada sümüksü akıntı. Salı günü oldu yine ağrı yok akıntı da. Birşeylerin ters gittiğine inanmaya başlamıştım ki çarşamba sabahı yani aşılama olacağı gün kasık ağrımdan öldüm önce gaz sancısı sandım ama dinmek bilmedi doğuruyorum sandım sanırım yumurta çok olduğu için aşırı ağrılı hissettim. Senin de yumurtan çok hadi bakalım hayırlısıBu ay yumurtaların çatladığını hissediyorum resmen nasıl bir gaz sancısı gibi giriyor sol tarafımapsikolojik bile olabilir
Aynen. Geçen ay ben de iğneden 3 gün sonra başlamıştı ağrılarım ama hafif hafifti ovulasyon takvimine göre geçen ay 4 gün erken iğne oldum tabi adetin 10. Günü oyüzden öyle olmuş olabilir bu ay adetin 12. Günü oldum iğneyi takvime göre bugün zaten yumurta çatlama günümmüş denk geldiBen iğneyi pazartesi akşam oldum resmen vücudumu dinledim ne kasığımda ağrı oldu ne de vajinada sümüksü akıntı. Salı günü oldu yine ağrı yok akıntı da. Birşeylerin ters gittiğine inanmaya başlamıştım ki çarşamba sabahı yani aşılama olacağı gün kasık ağrımdan öldüm önce gaz sancısı sandım ama dinmek bilmedi doğuruyorum sandım sanırım yumurta çok olduğu için aşırı ağrılı hissettim. Senin de yumurtan çok hadi bakalım hayırlısı
Ne kadar güzel tam da ovulasyonuna denk gelmiş. Benim de ovulasyondan önce yapıldı iğne. Yarın ovulasyonum ama hergünü değerlendiriyoruz. Senin için dua ettim dün namazdan sonra Rabbim ikiz versin diye. Sonrada isteyen tüm müslüman din kardeşlerimize. Bugün rengi beyaz akıntım var ovulasyon bitti demekmiş internetten baktım yine de günüme kadar ev ödevine devamAynen. Geçen ay ben de iğneden 3 gün sonra başlamıştı ağrılarım ama hafif hafifti ovulasyon takvimine göre geçen ay 4 gün erken iğne oldum tabi adetin 10. Günü oyüzden öyle olmuş olabilir bu ay adetin 12. Günü oldum iğneyi takvime göre bugün zaten yumurta çatlama günümmüş denk geldi
Olumsuz düşünme bak ben inanıyorum inşllah bu ay ikimizde güzel haber alacağız inşllahNe kadar güzel tam da ovulasyonuna denk gelmiş. Benim de ovulasyondan önce yapıldı iğne. Yarın ovulasyonum ama hergünü değerlendiriyoruz. Senin için dua ettim dün namazdan sonra Rabbim ikiz versin diye. Sonrada isteyen tüm müslüman din kardeşlerimize. Bugün rengi beyaz akıntım var ovulasyon bitti demekmiş internetten baktım yine de günüme kadar ev ödevine devamBir arkadaşımın aşılaması olumsuz sonuçlanmış içim de buruldu bir yandan.
İnşallah canım hayırlara vesile olsun inşallahOlumsuz düşünme bak ben inanıyorum inşllah bu ay ikimizde güzel haber alacağız inşllahArtık bir sonra ki aşamada isim düşünmeye başlayacağız Allah biliyor kalbimizi inşllah dualarımız kabul olur
Canım 1 gün sonra geçecek dayanmaya çalış biraz daha yumurtan fazla belki hepsi çatlıyordur.Çok fazla sol tarafım ağrıyor çok fazla ya bacağıma bacağıma vuruyor
Bugün hafifledi ama ufaktan batma var dün resmen yürüyemiyordum da o kadar kötüydü şimdi sadece batmalar kaldıCanım 1 gün sonra geçecek dayanmaya çalış biraz daha yumurtan fazla belki hepsi çatlıyordur.
Evet canım geri sayım başladı bugünü de değerlendirin bence ağrı varsa devam. Benden dünden beri beyaz sulu akıntı geliyor. Ovulasyon bittiği için diye bakmıştım internetten fakat o zaman rengi beyaz olmuyormuş. Beyaz akıntı veya beyaz sulu akıntı gebelik işaretiymiş hadi bakalım inşallahBugün hafifledi ama ufaktan batma var dün resmen yürüyemiyordum da o kadar kötüydü şimdi sadece batmalar kaldıÖğrenmeye kaldı 10 gün
Ya ben onu hıc ayıramıyorum yumurtlama mı oluyor sperm kalıntısı mı geliyor diye ıkısıde beyaz koyu akıskan oluyorEvet canım geri sayım başladı bugünü de değerlendirin bence ağrı varsa devam. Benden dünden beri beyaz sulu akıntı geliyor. Ovulasyon bittiği için diye bakmıştım internetten fakat o zaman rengi beyaz olmuyormuş. Beyaz akıntı veya beyaz sulu akıntı gebelik işaretiymiş hadi bakalım inşallah
Canım sen nasılsın iyi misin? Koronadan erteledin bu ay evde incir kürüne devam ediyor musun? İnşallah senden de güzel müjdeli haberler alırız.Beyaz akıntıyla sperm benziyorlar evet ama ilişkiden sonra geçmiyorsa fark edebilirsin mesela.Ya ben onu hıc ayıramıyorum yumurtlama mı oluyor sperm kalıntısı mı geliyor diye ıkısıde beyaz koyu akıskan oluyor
Ayyyy hadiii inşlllahhEvet canım geri sayım başladı bugünü de değerlendirin bence ağrı varsa devam. Benden dünden beri beyaz sulu akıntı geliyor. Ovulasyon bittiği için diye bakmıştım internetten fakat o zaman rengi beyaz olmuyormuş. Beyaz akıntı veya beyaz sulu akıntı gebelik işaretiymiş hadi bakalım inşallah
Sen gebelik olursa düşük olmasın diye ilaç kullanıyor musun? Amin inşallah canımAyyyy hadiii inşlllahh
Ben incir kuru hıc yapmadım canım karıstrdın sanırım zaten yapamıyorumda onu ılgınc ama incir yiyince prolaktin seviyem cok yukselıo oda gebelıge engelmıs 1 sene de ıkı defa seviyesi yukseldı hepte İncir donemı agustosta oldu ondan sonra tovbe ettm hep ılacla dusurulduCanım sen nasılsın iyi misin? Koronadan erteledin bu ay evde incir kürüne devam ediyor musun? İnşallah senden de güzel müjdeli haberler alırız.Beyaz akıntıyla sperm benziyorlar evet ama ilişkiden sonra geçmiyorsa fark edebilirsin mesela.
Kusura bakma canım evet karıştırdım sanırım. İncirin prolaktin seviyesini yükselttiğini bilmiyordum inanki.Ben incir kuru hıc yapmadım canım karıstrdın sanırım zaten yapamıyorumda onu ılgınc ama incir yiyince prolaktin seviyem cok yukselıo oda gebelıge engelmıs 1 sene de ıkı defa seviyesi yukseldı hepte İncir donemı agustosta oldu ondan sonra tovbe ettm hep ılacla dusuruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?