- 18 Ocak 2019
- 2.711
- 2.370
- 133
- 33
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Yok o ne ki bana öyle birşey vermedi ben de kullanayım sen kullanıyormusunSen gebelik olursa düşük olmasın diye ilaç kullanıyor musun? Amin inşallah canım
Gebelik oluşursa düşük olmasın diye canım. Daha önceki doktorum düşük başlayınca veriyordu bu önceden verdi sağolsun. Fotoğrafını çektim sana eczaneden 40 tl ye aldık. Sende al canım gebelik oluşursa düşmesin.Yok o ne ki bana öyle birşey vermedi ben de kullanayım sen kullanıyormusun
Banada klomen kullandıktan sonra yumurtlama takıbı yapılmıştı progestan dıye Bı ılac vermstı tutarsa dusmesn dıye ama bnmkı zaten tutmamısYok o ne ki bana öyle birşey vermedi ben de kullanayım sen kullanıyormusun
Bende ole oldu diyorum zaten hamile kalsam emzirmede bol bol yıcem sut olsun diye bu arada sızı takıpteyım cok dua ediyorum ıns olur bu ay Heppımız ıcınKusura bakma canım evet karıştırdım sanırım. İncirin prolaktin seviyesini yükselttiğini bilmiyordum inanki.
Canım inanki bende hepiniz için dua ediyorum. Allah'ım ona açılan elleri boş bırakmaz inşallah. Ben tedaviye başlamadan önce burdaydım tedaviye başlayınca da an ve an yazdım. Şimdi de olumlu olumsuz sonucumu haber vereceğim. Eğer ki olumsuz sonuçlanırsa tedaviyi bırakmayacağım benim doktorum gelme demiyor şimdilik. Bol bol dua edelim. Aklına ne takılırsa ben burdayımBende ole oldu diyorum zaten hamile kalsam emzirmede bol bol yıcem sut olsun diye bu arada sızı takıpteyım cok dua ediyorum ıns olur bu ay Heppımız ıcın
Evet canım progestan bana da vermişti. İkizimin birisi düştükten sonra. Çok sinirlenmiştim doktorun hatasıydı öyle düşündüm aylarca. Bu doktor en azından gebelik oluşmadan oluşursa diye veriyor. Ben bebeğimin birisi düştükten sonra stresten felç geçirdim. Hiç kolay değil inan bana. Diğer bebek hala karnımdaydı ve hiçbir ilaç tedavisi kullanamadım. Bebeğimin kalbi durdu hasta annenin bedeninde daha fazla kalamadı. Yazarken bile ağlıyorum çok zor günlerdi ve henüz üzerinden 5 ay geçti. Doktor aşılamadan sonra bile kesin ikiz diyor ve ağlıyorum vicdan azabından hep o diğer bebek geliyor aklıma. Yemek yiyemedim su içemedim. Burda bana moral oldunuz her yazdığımda cevapladınız kafam dağıldı Allah hepinizden razı olsun Allah en kısa zamanda karnımızda mucizeler yaratsın inşallahBanada klomen kullandıktan sonra yumurtlama takıbı yapılmıştı progestan dıye Bı ılac vermstı tutarsa dusmesn dıye ama bnmkı zaten tutmamıs
Yok o ne ki bana öyle birşey vermedi ben de kullanayım sen kullanıyormusunSen gebelik olursa düşük olmasın diye ilaç kullanıyor musun? Amin inşallah canım
veren de allah alanda her adet geldiğinde ben de çok ama çok üzülüyorum ama şöyle ki bazen hayrı kazayı ve kaderi allah bilir sen neye bu kadar üzülüyorsun diyorum oyüzden bazen olsun diye diretmek yerine hayırlısı diye dua etmek çok daha anlamlı ablamda normal yolla 3 erkekte. Sonra ikiz kızlara hamileydi 5.5 ay yaşadılar ama sonra düştüler. Oyüzden çok iyi anlıyorum seni rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın hiç kimseye. Ama inanıyorum rabbim bu ay dualarımızı inşllah hayırlısıyla kabul edecekEvet canım progestan bana da vermişti. İkizimin birisi düştükten sonra. Çok sinirlenmiştim doktorun hatasıydı öyle düşündüm aylarca. Bu doktor en azından gebelik oluşmadan oluşursa diye veriyor. Ben bebeğimin birisi düştükten sonra stresten felç geçirdim. Hiç kolay değil inan bana. Diğer bebek hala karnımdaydı ve hiçbir ilaç tedavisi kullanamadım. Bebeğimin kalbi durdu hasta annenin bedeninde daha fazla kalamadı. Yazarken bile ağlıyorum çok zor günlerdi ve henüz üzerinden 5 ay geçti. Doktor aşılamadan sonra bile kesin ikiz diyor ve ağlıyorum vicdan azabından hep o diğer bebek geliyor aklıma. Yemek yiyemedim su içemedim. Burda bana moral oldunuz her yazdığımda cevapladınız kafam dağıldı Allah hepinizden razı olsun Allah en kısa zamanda karnımızda mucizeler yaratsın inşallah
Ya canım İnan herkezin sınav ı ayrı İnan ki seni çok iyi anlıyorum ama gercektn her serde Bı hayr vardır ıns obur dunyada sefaatcın olucaklar belki dogup kotu evlatlar olabilirleerdı bı tanıdıgımzn oglu uyuşturucu kullanıcısı anneyi babayı sureklı dovuyor ellerinde avucunda ne varsa yedı kadın oglunu torbacı diye polise ihbar etti ustunde fazla mal varmıs tutuklandı sımdı dıyo kı en azından bana yakın degıl nereden dogurdum bunu dıye kafasını taslara vuruyor iste herkeste Baska o yuzden Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallahEvet canım progestan bana da vermişti. İkizimin birisi düştükten sonra. Çok sinirlenmiştim doktorun hatasıydı öyle düşündüm aylarca. Bu doktor en azından gebelik oluşmadan oluşursa diye veriyor. Ben bebeğimin birisi düştükten sonra stresten felç geçirdim. Hiç kolay değil inan bana. Diğer bebek hala karnımdaydı ve hiçbir ilaç tedavisi kullanamadım. Bebeğimin kalbi durdu hasta annenin bedeninde daha fazla kalamadı. Yazarken bile ağlıyorum çok zor günlerdi ve henüz üzerinden 5 ay geçti. Doktor aşılamadan sonra bile kesin ikiz diyor ve ağlıyorum vicdan azabından hep o diğer bebek geliyor aklıma. Yemek yiyemedim su içemedim. Burda bana moral oldunuz her yazdığımda cevapladınız kafam dağıldı Allah hepinizden razı olsun Allah en kısa zamanda karnımızda mucizeler yaratsın inşallah
Canım Allah razı olsun. Herşey bambaşka olacak benden çok az sulu kan geldi doktora yazsam mı bilemedim. Aynen pes etmek yokYok o ne ki bana öyle birşey vermedi ben de kullanayım sen kullanıyormusun
veren de allah alanda her adet geldiğinde ben de çok ama çok üzülüyorum ama şöyle ki bazen hayrı kazayı ve kaderi allah bilir sen neye bu kadar üzülüyorsun diyorum oyüzden bazen olsun diye diretmek yerine hayırlısı diye dua etmek çok daha anlamlı ablamda normal yolla 3 erkekte. Sonra ikiz kızlara hamileydi 5.5 ay yaşadılar ama sonra düştüler. Oyüzden çok iyi anlıyorum seni rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın hiç kimseye. Ama inanıyorum rabbim bu ay dualarımızı inşllah hayırlısıyla kabul edecekBenim doktorum da gelme dedi ama çalışmalara devam
Yaaaa yerleşme mi acaba ama senin bu kullandığın ilaç yapıyormuş okudum prospektüsünü dikkat etCanım Allah razı olsun. Herşey bambaşka olacak benden çok az sulu kan geldi doktora yazsam mı bilemedim. Aynen pes etmek yok
Hiç okumadım canım şimdi okuyayım bakayım.Yaaaa yerleşme mi acaba ama senin bu kullandığın ilaç yapıyormuş okudum prospektüsünü dikkat et
Canım nasıl oldun kanama devam etti miHiç okumadım canım şimdi okuyayım bakayım.
Teşekkür ederim canım olmadı başka. Okudum endikasyonlarını ilaçtan kaynaklı da olabiliyormuş. Bel ağrım çok fazla bugün başladı. Çok heyecanlıyım bakalım sen nasılsın ?Canım nasıl oldun kanama devam etti mi
Ben de sürekli idrara çıkıyorum ama bu geçen ayda olmuştu iğneden dolayı sanırım. Birde bugün çok çok hafif bir gaz yada karın ağrısı başka hiç bir belirti yok çok heyecanlıyım biryandan da üzgün eşim gardiyan 2 günü kaldı sonra gidecek 15 karantinada durup 15 cezaevinde kalkacaklar yani 1 ay yok oyüzden bu ay oldu oldu ol adı zaten önümüzde ki ay eşim yokTeşekkür ederim canım olmadı başka. Okudum endikasyonlarını ilaçtan kaynaklı da olabiliyormuş. Bel ağrım çok fazla bugün başladı. Çok heyecanlıyım bakalım sen nasılsın ?
Canım çok üzüldüm eşinin olmamasına ama içini ferah tut inşallah olur. Gaz bendede var kokulu oluyor birde. Zaten çatlatma iğnesi dahil 3 gün birliktelik yaşasanız yeter. Benim de eşim yatağa girmeye can atardı artık ben uyuyana kadar gelmiyor yatak odasına farkındayım herşeyin ama susuyorum. Kızınca uyuyordun uyandırmak istemedim diyor kaçıyor gibi resmen. Halbuki çok istekliydi çocuk için olunca emir vaki oluyor sanırım. Az önce doktoru aradım kan testi için ayın 20 sinde gideceğim reglden 6 gün önce. Daha önceki kan sonucumu da ilk reglden 6 gün önce yaptırmıştım 53.88 çıkmıştı çoğul gebelik mi merak ediyorum karşılaştıracağımBen de sürekli idrara çıkıyorum ama bu geçen ayda olmuştu iğneden dolayı sanırım. Birde bugün çok çok hafif bir gaz yada karın ağrısı başka hiç bir belirti yok çok heyecanlıyım biryandan da üzgün eşim gardiyan 2 günü kaldı sonra gidecek 15 karantinada durup 15 cezaevinde kalkacaklar yani 1 ay yok oyüzden bu ay oldu oldu ol adı zaten önümüzde ki ay eşim yokinşllah bu ay olur
Ben de ayın 23 ü 24 gibi kan testi yapmayı planlıyorum benim de rengl den 3 4 gün önceCanım çok üzüldüm eşinin olmamasına ama içini ferah tut inşallah olur. Gaz bendede var kokulu oluyor birde. Zaten çatlatma iğnesi dahil 3 gün birliktelik yaşasanız yeter. Benim de eşim yatağa girmeye can atardı artık ben uyuyana kadar gelmiyor yatak odasına farkındayım herşeyin ama susuyorum. Kızınca uyuyordun uyandırmak istemedim diyor kaçıyor gibi resmen. Halbuki çok istekliydi çocuk için olunca emir vaki oluyor sanırım. Az önce doktoru aradım kan testi için ayın 20 sinde gideceğim reglden 6 gün önce. Daha önceki kan sonucumu da ilk reglden 6 gün önce yaptırmıştım 53.88 çıkmıştı çoğul gebelik mi merak ediyorum karşılaştıracağımSen ne zaman gideceksin doktora ?
Ben de ayın 23 ü 24 gibi kan testi yapmayı planlıyorum benim de rengl den 3 4 gün önce ☺☺
Eğer hamileysek ikimizde aramızda resmen sadece 4 gün olcakCanım çok üzüldüm eşinin olmamasına ama içini ferah tut inşallah olur. Gaz bendede var kokulu oluyor birde. Zaten çatlatma iğnesi dahil 3 gün birliktelik yaşasanız yeter. Benim de eşim yatağa girmeye can atardı artık ben uyuyana kadar gelmiyor yatak odasına farkındayım herşeyin ama susuyorum. Kızınca uyuyordun uyandırmak istemedim diyor kaçıyor gibi resmen. Halbuki çok istekliydi çocuk için olunca emir vaki oluyor sanırım. Az önce doktoru aradım kan testi için ayın 20 sinde gideceğim reglden 6 gün önce. Daha önceki kan sonucumu da ilk reglden 6 gün önce yaptırmıştım 53.88 çıkmıştı çoğul gebelik mi merak ediyorum karşılaştıracağımSen ne zaman gideceksin doktora ?
Allah söyletiyordur inşallah canım. Hayır aşılama 8 inde oldu. Çatlatma iğnesini ayın 6 sında yaptım. Bir heyecan bastı şimdi bana da ağzından bal damlıyorEğer hamileysek ikimizde aramızda resmen sadece 4 gün olcakSenin aşılama ayın 6 sında yapıldı dimi
Ben de öyle aynı duyguları yaşıyoruz ozaman bu tarihlere göre benimde ayın 10 unda oldu ilk ilişki. 2 gün aramız olcakAllah söyletiyordur inşallah canım. Hayır aşılama 8 inde oldu. Çatlatma iğnesini ayın 6 sında yaptım. Bir heyecan bastı şimdi bana da ağzından bal damlıyorBenim reglim 25 i. Doktor bana 24 ünde kan testi yaptır demişti kan testi için başka doktora randevu aldım. 18 inde de idrarda bakacağım. Mutlaka haber veririm. Eğer ki idrarda negatif olursa da kan testi vereceğim yine de 20sinde. Sen idrar testini ne zaman yapacaksın ? Eşime erken gebelik testi alır mısın diyorum evde normal varya diyor sanırım eşim çok umutlu değil doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakmadı diye zaten yüzüme söylüyor hamile değilsin bence diyor. Takmıyorum bile içimdeki heyecanla bile mutlu oluyorum
Canım orucunun telafisi var ama bir can kaybı yaşadığında telafisi yok. Ben de tutmak istiyordum fakat annem kesinlikle kızıyor ilk 3 ay düşük riski var ve senin karnındaki emanete ya da emanetlere iyi bakman gerek diyor. Eğer hamileysen sakın tutma Allah'ım isteyen sana avuç açıp dua eden herkese versin inşallahBen de öyle aynı duyguları yaşıyoruz ozaman bu tarihlere göre benimde ayın 10 unda oldu ilk ilişki. 2 gün aramız olcakSenin hesaba göre ozaman ben de ilk idrar testimi 20 sinde yapmam lazım ☺ 20 sinde idrar testi yaparım 24 üne kadar yapar negatif olabilir 10 günde belli olmayabilir 24 ünde halen negatifse kan testi yaparım pozitif ise zaten yaparım ☺ Bu arada eğer hamile isen oruç konusunda ne düşünüyorsun sence tutmamız risk teşkil eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?