- 18 Ocak 2019
- 2.711
- 2.370
- 133
- 33
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Amin canım İnşllah bugün gebelik testi yaptım normalde geçen ay 6. Günümde çok belirgin iki çizgi vardı ama bugün 5. Günüm çok çok silik çıktı galiba bu ay iğnenin etkisi erken bitecekCanım orucunun telafisi var ama bir can kaybı yaşadığında telafisi yok. Ben de tutmak istiyordum fakat annem kesinlikle kızıyor ilk 3 ay düşük riski var ve senin karnındaki emanete ya da emanetlere iyi bakman gerek diyor. Eğer hamileysen sakın tutma Allah'ım isteyen sana avuç açıp dua eden herkese versin inşallah
Evet canım bende ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı sanırım erken bitecek erken gebelik testini eczaneden 40 tlye alıyordum internetten sipariş geçtim az önce 16 tl. Birazcık fazla aldım sanırım gün gün bakmak istiyorumAmin canım İnşllah bugün gebelik testi yaptım normalde geçen ay 6. Günümde çok belirgin iki çizgi vardı ama bugün 5. Günüm çok çok silik çıktı galiba bu ay iğnenin etkisi erken bitecek
Ama inşllah hamilelik belirtileridirEvet canım bende ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı sanırım erken bitecek erken gebelik testini eczaneden 40 tlye alıyordum internetten sipariş geçtim az önce 16 tl. Birazcık fazla aldım sanırım gün gün bakmak istiyorumBel ağrım çok fazla. Göğüslerim şişti ve acıyor iğnenin etkisi diye düşünüyorum bakalım.Sende nasıl belirtiler var ?
Tuvalete gece kalkma iğneden olmaz canım gebelik oluşmaya başladıysa inan bana belli ediyor ilk haftalardan. Uykuya meyilin de olmaya başladı mı tamamdırSık idrara çıkma baş ağrısı başka bir belirti yok henüz ben de baş ağrısı çok şiddetli ama 2 gündür var sık idrara çıkma ayyuka çıktı çünkü ben çok su içen biri değilim gece bile kalkıyorum tuvalete ama tabiki iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum ben de çünkü bu kadar erken belirti vermez arkadaşımdan biliyorum ovulasyonla hamile kaldı o yüzden belirtilerin tam olarak ne zaman başladığını biliyorum adetin 4 gün önce falan başladı
Yaaaa hadi bakalımGünaydın kızlar. Bugün çatlatma iğnesinin 10.günü ve idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. İğnenin etkisi midir hala bilemiyorum o yüzden sevinemiyorum. Hergün tekrarlayacağım bakalım.
Yaptırdığımız günü saymıyorsak 9.gün benim. Belki de iğnenin etkisidir çok silikti.Kan testi en garantisi sanırım ona da 5 günüm kaldı.Yaaaa hadi bakalım10. Güne kalmıyor Hiç ama iğneni 6. Nisanda olmadın mi sen yarın senin 10. Günün bugün 9 benim 9. Günde çok çok silik böyle gölge gibi ikinci çizgi vardı 10. Gün tamamen silindi senin basıl çok mu silik yoksabelirgin mi
Olabilir ama silikten de silikti benim ki belki seninki gebeliktir inşllahhhh odur yarın yine gebelik testi yap eğer halen varsa hamilesinYaptırdığımız günü saymıyorsak 9.gün benim. Belki de iğnenin etkisidir çok silikti.Kan testi en garantisi sanırım ona da 5 günüm kaldı.
Allah söyletiyordur inşallah canım ucuz testlerden yapıyorum erken gebelik testi için sipariş cumartesi gelecek bakalım. İnşallah seninkilerde ikizdirOlabilir ama silikten de silikti benim ki belki seninki gebeliktir inşllahhhh odur yarın yine gebelik testi yap eğer halen varsa hamilesin
Ayyy inşllah bugün döllenme olduysa 5. Günü iğnenin 6. Günü ama bugün. Kaşık ağrılarım var ara ara ayy günlerde geçmiyorAllah söyletiyordur inşallah canım ucuz testlerden yapıyorum erken gebelik testi için sipariş cumartesi gelecek bakalım. İnşallah seninkilerde ikizdir
İnşallah olmuştur inşallahAyyy inşllah bugün döllenme olduysa 5. Günü iğnenin 6. Günü ama bugün. Kaşık ağrılarım var ara ara ayy günlerde geçmiyor
Bakalım 3 yumurtadan biri tutmuştur herhalde yaİnşallah olmuştur inşallahKasıklarımda hiç ağrım yok. Hamilelikte kasık ağrısı oluyormuş
Sende var mı bir gelişmeİnşallah olmuştur inşallahKasıklarımda hiç ağrım yok. Hamilelikte kasık ağrısı oluyormuş
Merhaba canım bugün teste bakmadım bakamadım çok korkuyorum sonuçtan erken gebelik testini bekliyorum cumartesi gelecekmiş o zaman yapacağım. Uykuya meyilim yok. Herşeyim normal sadece memelerim büyüdü ve ağrılı bir de belimde ayakta kalınca ağrı var bu kadar. Akıntım da yok. Senin?Sende var mı bir gelişme
Benim de akıntım var değişiklik olarak puanlık göğüslerimde bir değişiklik yokMerhaba canım bugün teste bakmadım bakamadım çok korkuyorum sonuçtan erken gebelik testini bekliyorum cumartesi gelecekmiş o zaman yapacağım. Uykuya meyilim yok. Herşeyim normal sadece memelerim büyüdü ve ağrılı bir de belimde ayakta kalınca ağrı var bu kadar. Akıntım da yok. Senin?
Güzel haberlerle yazarız inşallah buraya beklemekten başka çare yokBenim de akıntım var değişiklik olarak puanlık göğüslerimde bir değişiklik yok
Evet senin yarın tam 10 gün oluyor aşılamanın olduğu varsa kanda kesin çıkar aslındaGüzel haberlerle yazarız inşallah buraya beklemekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?