2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Amin canım İnşllah bugün gebelik testi yaptım normalde geçen ay 6. Günümde çok belirgin iki çizgi vardı ama bugün 5. Günüm çok çok silik çıktı galiba bu ay iğnenin etkisi erken bitecek

Amin canım İnşllah bugün gebelik testi yaptım normalde geçen ay 6. Günümde çok belirgin iki çizgi vardı ama bugün 5. Günüm çok çok silik çıktı galiba bu ay iğnenin etkisi erken bitecek
Evet canım bende ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı sanırım erken bitecek erken gebelik testini eczaneden 40 tlye alıyordum internetten sipariş geçtim az önce 16 tl. Birazcık fazla aldım sanırım gün gün bakmak istiyorum Bel ağrım çok fazla. Göğüslerim şişti ve acıyor iğnenin etkisi diye düşünüyorum bakalım.Sende nasıl belirtiler var ?

Sık idrara çıkma baş ağrısı başka bir belirti yok henüz ben de baş ağrısı çok şiddetli ama 2 gündür var sık idrara çıkma ayyuka çıktı çünkü ben çok su içen biri değilim gece bile kalkıyorum tuvalete ama tabiki iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum ben de çünkü bu kadar erken belirti vermez arkadaşımdan biliyorum ovulasyonla hamile kaldı o yüzden belirtilerin tam olarak ne zaman başladığını biliyorum adetin 4 gün önce falan başladı

Ama inşllah hamilelik belirtileridir

Tuvalete gece kalkma iğneden olmaz canım gebelik oluşmaya başladıysa inan bana belli ediyor ilk haftalardan. Uykuya meyilin de olmaya başladı mı tamamdır ben çok su içen bir insanım o yüzden belli edemiyorum idrarı Bu ay olmazsa doktorumu değiştireceğim bu kafadayım şu anda. Sinirli değilim daha çok mutluyum.Beslenmene dikkat et süt içmeyi ve 2 tane haşlanmış yumurta yemeyi ihmal etme

Günaydın kızlar. Bugün çatlatma iğnesinin 10.günü ve idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. İğnenin etkisi midir hala bilemiyorum o yüzden sevinemiyorum. Hergün tekrarlayacağım bakalım.

Yaaaa hadi bakalım 10. Güne kalmıyor Hiç ama iğneni 6. Nisanda olmadın mi sen yarın senin 10. Günün bugün 9 benim 9. Günde çok çok silik böyle gölge gibi ikinci çizgi vardı 10. Gün tamamen silindi senin basıl çok mu silik yoksabelirgin mi

Yaptırdığımız günü saymıyorsak 9.gün benim. Belki de iğnenin etkisidir çok silikti.Kan testi en garantisi sanırım ona da 5 günüm kaldı.

Olabilir ama silikten de silikti benim ki belki seninki gebeliktir inşllahhhh odur yarın yine gebelik testi yap eğer halen varsa hamilesin
Allah söyletiyordur inşallah canım ucuz testlerden yapıyorum erken gebelik testi için sipariş cumartesi gelecek bakalım. İnşallah seninkilerde ikizdir

Allah söyletiyordur inşallah canım ucuz testlerden yapıyorum erken gebelik testi için sipariş cumartesi gelecek bakalım. İnşallah seninkilerde ikizdir
Ayyy inşllah bugün döllenme olduysa 5. Günü iğnenin 6. Günü ama bugün. Kaşık ağrılarım var ara ara ayy günlerde geçmiyor

Selam Kızlar bugün iğnedenin 7. Günü ve yumurtanın oluştuğu tarafta hafif bir ağrı başladı ve çok fazla idrara çıkıyorum ve çok gaz oldu sabahları midem kazınarak uyanıyorım Halen iğnenin etkisi mi acaba

Bugün iğnenin etkisi hiç kalmamış bembeyaz ikinci çizginin olduğu yer geçen ay 10. Güne kadar sürmüştü. Acaba neden bu ay erken geçti 5. Günde silikleşmişti birde akıntım başladı bugünden beri

Sende var mı bir gelişme
Merhaba canım bugün teste bakmadım bakamadım çok korkuyorum sonuçtan erken gebelik testini bekliyorum cumartesi gelecekmiş o zaman yapacağım. Uykuya meyilim yok. Herşeyim normal sadece memelerim büyüdü ve ağrılı bir de belimde ayakta kalınca ağrı var bu kadar. Akıntım da yok. Senin?

Benim de akıntım var değişiklik olarak puanlık göğüslerimde bir değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…