- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 33
- 39
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Folik asit kullan mutlakabana sadece coraspin kullan dedi doktorum gebelik önceside birşey vermedi
Canım Merhaba. Benim arkadaşımda senin tedavine benzer tedavi görüyor. Sadece iğne markası farklı. 7 gün sonra test yapacak.1 yıldır polikistik overim güzel bir doktor buldum. Adetliyken tüm hormonlarım normal güzel çıktı inofolic combi adlı bir ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi. Tekrar adet oldum Dr bu defa adetin 3. Günü Femara kullanmaya başlayacaksın 5 gün kullan dedi . Femara kullandığım son gün MENOPUR adlı iğneye başlayacaksın hergün aynı saatde vurul iğneni dedi göbekten veya kalçadan vurulmam lazımmış. Menopur İğne vurulduğum 2.gün Gel rahim filmi çekeceğiz 1500 tl dedi anestezili tüm işlemler iç içe gibi geldi bana bu yöntemleri kullanan sonuç alan var mı aranızda eşime sperm testi yaptı 103 milyon çıktı %75 çıktı bana ilaç tedavisine başladı . Femara kanser tedavisindede kullanılıyormuş çok iyiymiş . Hem femara vem menopul aynı anda kullanıp hiç zaman kaybetmeden ilaçlar iğneler bitince rahim filmi çekilen sonuç alan var mı aranızda arkadaşlar
Bence yumurtlama gununKızlar dün akşam 22:00 da çatlatma iğnesi yaptırdım. Az önce yumurtlama testi yaptım. Hemen çizgi belirdi. İlacın etkisi mi yoksa yumurtalama günüm mü?
Canım iğnenin etkisiKızlar dün akşam 22:00 da çatlatma iğnesi yaptırdım. Az önce yumurtlama testi yaptım. Hemen çizgi belirdi. İlacın etkisi mi yoksa yumurtalama günüm mü?
Evet canım test yanıltıcı oluyor iğnenin etkisiKızlar doktoruma sordum. İlacın etkisi dedi. Test yapma dedi. Sizinde bilginiz olsun.
Tamam canım teşekkür ederimBende yumurta çatlayınca bıraz kanama olmustu sizde de olursa panıklemeyın
Canım aynı süreçteyiz. Bende 12 Mart'ta gittim yumurtam 19 mmdi. Çatlatma iğnesi yaptırdım. Bende de dün adet ağrısı ve bel ağrısı oluyor. Sen stres yapma. Değerlendirmeye çalış.Merhaba kızlar iyi akşamlar ben de bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım benim eşimin sperm değerlerinde düşüklük var benim bütün değerlerim normal çıktı hsg de dahil olmak üzere har şeyi yaptırdım doktor çok kolay hamile kalırsın her şeyin iyi dedi ama işte bizde şans faktörünü artırmak için eşimden dolayı bu ay klomen kullandım 10 martta 20mm 1 tane olmuştu ve çatlatma iğnesi oldum bugün 5. Günüm ama iki gecedir belim çok sürüyor ha adet oldum ha olcam gibi
Ya benim kafamı kurcalayan şimdi benim yumurtam normal sürece göre 3 gün erken oldu. Yani 11. Günümde şimdi eğer çatlatma iğnesini baz alırsam 24 ünde adet olmam lazım ama normal adet tarihim 28 indeydi hangisini baz alacağımCanım aynı süreçteyiz. Bende 12 Mart'ta gittim yumurtam 19 mmdi. Çatlatma iğnesi yaptırdım. Bende de dün adet ağrısı ve bel ağrısı oluyor. Sen stres yapma. Değerlendirmeye çalış.
Ayrıca bildiğim kadarıyla da yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olursun.
Tam olarak bilemiyorum canım ama sen iğneden sonraki 15. gün gebelik testi yap. Doktorum bana öyle söylemişti.Ya benim kafamı kurcalayan şimdi benim yumurtam normal sürece göre 3 gün erken oldu. Yani 11. Günümde şimdi eğer çatlatma iğnesini baz alırsam 24 ünde adet olmam lazım ama normal adet tarihim 28 indeydi hangisini baz alacağım
Zaman geçmek bilmiyor hayırlısı bakalımTam olarak bilemiyorum canım ama sen iğneden sonraki 15. gün gebelik testi yap. Doktorum bana öyle söylemişti.
Aynen öyle zaman geçse de bir an önce test yapmak istiyorum.Zaman geçmek bilmiyor hayırlısı bakalım
Benim de durdu ağrılarım. Benim de cumartesi olmuştu ağırlarım çok ama bugün hiç ağrım yok arada biraz bel ağrısı çok hafif o kadarKızlar çatlatma iğnesini yaptırmamın 4. günüm bugün. Ama aşırı ağrım olmadı. Çevremde kullanan ve forumlarda okuduğum kadarıyla çoğu kişinin ağrısı olmuş. Benim sadece Cumartesi günü adet ağrısı gibi hafif bir ağrım oldu. Dünde biraz akıntım vardı şeffaf.
Gün aşırı ilişkiye devam ediyoruz ama düşünmeden edemiyorum.
Sizde durumlar nasıl?
Canım bende klomen +ovitrelle kullandım bu ay . Bugün çatlama iğnesinden sonrki 15. günüm. Bende de hiç ağrı yaşamadım . Sadece bugün biraz göğüslerim de şişkinlik var .Kızlar çatlatma iğnesini yaptırmamın 4. günüm bugün. Ama aşırı ağrım olmadı. Çevremde kullanan ve forumlarda okuduğum kadarıyla çoğu kişinin ağrısı olmuş. Benim sadece Cumartesi günü adet ağrısı gibi hafif bir ağrım oldu. Dünde biraz akıntım vardı şeffaf.
Gün aşırı ilişkiye devam ediyoruz ama düşünmeden edemiyorum.
Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?