2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Merhabalar kızlar bir kaç gündür giremedim aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da olmuş hoşgelmişler hayırlı uğurlu olsun tedavileri

Siyah inci yumurtanın oluşması da çok güzel inşallah anne olursun bu ay çarçabuk eşinin sperm sayısını arttırmak için keçiboynuzu suyu ve pekmezi içirebilirsin biz kullanıyoruz hala mesela

Canım menopur iğne tedavisine başlamıştım ben de geçen ay aşılama yaptırmak için. Evet ailende kanser öyküsü varsa kullanma derim fakat benim de ailemle kanser öyküsü var ve ben kullandım. Burda hem ilaç hem iğne kullanan da görmedim fakat bunu duydum var yani öyle bir tedavi yöntemi de

Canım inşallah güzel haberlerini burda paylaşırşın. Sona yaklaştıkça insanda bir umut oluyor. Ovulasyon testinin de siparişini verdim çok teşekkür ederim hepinize. Fakat anlamadığım bir şey var çatlatma iğnesinden sonra çıkan sonuçlar geçersizse ben zaten aşılama yaptıracağım nasıl kullanacağım anlamadım

Siyah inci yumurtanın oluşması da çok güzel inşallah anne olursun bu ay çarçabuk eşinin sperm sayısını arttırmak için keçiboynuzu suyu ve pekmezi içirebilirsin biz kullanıyoruz hala mesela
Canım onu denedik ama eşim içemedi ilk ay 7 m sperm sayısı 500bin ileri hareketti doktorun verdiği ilaçlarla 6 ayda 19m sperm sayısı 7m ileri hareket yaptık bu ay bir macun var değerleri çok yükseltiyor akrabamız kullandı sonuç aldılar bu ay onu kullandı bakalım değerler nasıl değişecek wallahi çok heyecanlıyım

Çatlatma iğnesinin 4 . Gününden beri gebelik testi yapıyorum iğnenin etkisi ne zaman düşecek merak ettiğimden bugün 7. Gün nerdeyse tamamen silikleşti çok zor görülüyor artık

Eklentiler

• EEAC5572-F548-49A4-BC88-EEBB5ACD22AA.webp
    30 KB · Görüntüleme: 21
CAnım ovulasyon testine gerek yok zaten çatlatma yani yumurta takibi doktor tarafından yapılıyor yapılmayanlar İÇİN o ay doktora hiç gitmezsen ovulasyon testi kullanman mantıklı

Eşin hangi ilacı kullandı peki bizde alalım kullanalım macun ne macunu ben yumurtalıklarım için kuru incir yemeye başladım yoksa suyunu mu içmeliydim bilmiyorum. Senin sonucun ne zaman belli olacak Allahın izniyle

Eşin hangi ilacı kullandı peki bizde alalım kullanalım macun ne macunu ben yumurtalıklarım için kuru incir yemeye başladım yoksa suyunu mu içmeliydim bilmiyorum. Senin sonucun ne zaman belli olacak Allahın izniyle
Eşim fotoğraftaki ilaçları kullandı klomen ve diğer ilacı ve halen kullanıyor macun İÇİN de instegramda cepalokmanhekim hesabını takip et orda macun benim salı günü adet olmam lazım 1 hafta kaldı

Eklentiler

• image.webp
    113,4 KB · Görüntüleme: 44
Eşim fotoğraftaki ilaçları kullandı klomen ve diğer ilacı ve halen kullanıyor macun İÇİN de instegramda cepalokmanhekim hesabını takip et orda macun benim salı günü adet olmam lazım 1 hafta kaldı
Teşekkür ederim canım tamam takip edeyim netten inşallah herşey gönlümüzce olur. Daha hiç sonuç alan hamileyim diyen yok ya günler de geçmiyor. Kızlar hamile haberini aldınız da mı girmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…