Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Selamlar herkese. Çok sık giremiyorum tüm yazılanları okuamıyorum. Belki konuşulmuştur ama bana bi yardim edin kızlar. Hemoroidden ölmek üzereyim. Böyle bi ağrı yok. Dün aksam ilaç kullanmaya başladım procto glyvenol krem. Iyi gelen bildiğiniz bişey var mi ? Her tür öneriye acigim.. coook kötüyüm

Geçmiş olsun canım
Hiç yaşamadım o yüzden bilgim yok maalesef

Ah cnm gecmis olsun.esimde vardi ama surekli legene su koyup baticon tarzi ilac dokup oturuuordu dr demisti.ama sen hamilesin sana.olmaz oyle

Aynı dertten muzdaripiz, benim hamilelik öncesi de vardı şimdi çok daha şiddetlendi. Hindistan cevizi yağı ve sıcak suya oturmak biraz rahatlatıyor. Krem zararlı olmasın hamilelikte, doktoruna danıştın mı?

Sıcak suya oturmak da hamileler için sakıncalı olabilir diye duymuştum. Krem.harici olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ilk hamileligimde de kullanmıştım. Ama haklısın yine de bi doktoruma sorayim. Mesaj attim simdi.

Ben de hamilelik öncesi kullanıyordum söylediğin kremi. Off bir de normal doğumu engellediğini falan okudum korkuyorum başıma bela olacak diye.

iyi Akşamlar benimde ilk hamileliğimde olup geçmişti.bu ikinci hamileliğim ve tekrarladı.bugün kontrolüm vardı dr söyledim procto glyvenol ve hirudoid forte yazdı günde bir kere kullanmam için.bugece yatmadan sürücem bende inşallah fayda eder

Hayirli aksamlar cumleten bende kaşık ağrisi baskı kasilma yasiyorum çok zor dönemiyorum bacağımi kaldiramiyorum bile ağrıdan bacak arama sürekli yastık koyuyorum yan pozisyon bir saat iyi sonra tekrar devam ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…