kızlar cibinlik alcakmısınız beşik üstüne . ben internetten baktım çünkü oğullarımdan kalan eskidi. sizde tavandan olan mı iyi yoksa beşik üstüne tahtasına takılan mı iyidir.
mobilyalar geldi ama kokuları dehşet fena ahşap kokuyor, evi ele geçirmiş ki odanın camı sabaha kadar açık olmasına rağmen... kokuyu neyle bastırabilirim tecrübeli annecikler, ve neyle silsem mikroplar öldü ooh mis oldu derim..
beyaz, elma, üzüm sirkesi harici..
Benim alacağım beşiklerde var. Şu tarz birşey alacağım. Yatak odasında tutacağım için. Bunlarda ayrıca var. Ama oda yapacaksan bir de görkemli birşey istiyorsan tavandan bak :)
Ben kendi sitesinden aldım 769 liraya, hepsiburada trendyol n11 satışı da var ama 70-80 lira daha pahalıydı. Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı kurulum videosu gönderdiler whatsapp'tan. Beğendim ilk 2 yılı idare eder.
mobilyalar geldi ama kokuları dehşet fena ahşap kokuyor, evi ele geçirmiş ki odanın camı sabaha kadar açık olmasına rağmen... kokuyu neyle bastırabilirim tecrübeli annecikler, ve neyle silsem mikroplar öldü ooh mis oldu derim..
beyaz, elma, üzüm sirkesi harici..
Mikroplara bişey yapçağını sanmıyorum ama biz kokuyu traş köpüğüyle geçirebildik anca canım. Traş köpüğünü mobilyaya direk sürüyosun sonra da ıslak bezle siliyorsun güzelce. Anca bununla çıktı.
Sormadım ama bir sonraki randevumda söyleyeceğim beni de yatarken ve otururken rahatsız ediyor kalkıp yürümek ihtiyacı hissediyorum ve geçiyor sonra. Benim kürek kemiğimde değil acı daha aşağıda
Sormadım ama bir sonraki randevumda söyleyeceğim beni de yatarken ve otururken rahatsız ediyor kalkıp yürümek ihtiyacı hissediyorum ve geçiyor sonra. Benim kürek kemiğimde değil acı daha aşağıda