Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Burada bir arkadaş yazmıştı mobilyaya tıraş köpüğü sıkıp silince geçiyormuş kokusu, benim beşik de fena kokuyordu ama geçti kokusu.

Ben bunun beyazını aldım, yatak odamda kullanmak için

Burada bir arkadaş yazmıştı mobilyaya tıraş köpüğü sıkıp silince geçiyormuş kokusu, benim beşik de fena kokuyordu ama geçti kokusu.
aa ilk kez duydum enteresan zarar vermez herhalde köpük
mobilyacı cam sil ve bulaşık deterjanı demiş sadece deniim akşam köpüğü

nerden aldın acaba bir de kaça aldın :)))
Ben kendi sitesinden aldım 769 liraya, hepsiburada trendyol n11 satışı da var ama 70-80 lira daha pahalıydı. Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı kurulum videosu gönderdiler whatsapp'tan. Beğendim ilk 2 yılı idare eder.

O.yeni kokusu bir iki aya gecer.bence.doguma kadr cok.severim.yeni kokusu

Mikroplara bişey yapçağını sanmıyorum ama biz kokuyu traş köpüğüyle geçirebildik anca canım. Traş köpüğünü mobilyaya direk sürüyosun sonra da ıslak bezle siliyorsun güzelce. Anca bununla çıktı.

Benim 28 olck. Doğuma kadar devam ederse yandık demektir .Doktorunuza falan sordunuz mu hiç. Benim yaşantımı etkiliyor
Sormadım ama bir sonraki randevumda söyleyeceğim beni de yatarken ve otururken rahatsız ediyor kalkıp yürümek ihtiyacı hissediyorum ve geçiyor sonra. Benim kürek kemiğimde değil acı daha aşağıda

Sormadım ama bir sonraki randevumda söyleyeceğim beni de yatarken ve otururken rahatsız ediyor kalkıp yürümek ihtiyacı hissediyorum ve geçiyor sonra. Benim kürek kemiğimde değil acı daha aşağıda
Benim de öyle yatarken ve otururken. Mutlaka yürümem gerekiyor . Ben bi ay sonra sorabilcm ancak .Kontrol o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…