Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ha kavanoz yaptin sen ben buzdolabina attin sandim
Yaa benim aklıma fasulye bezelye gelmemisti cok sagol atiyim buzdolabina. Oldugu gibi atiyorsun degil mi direk.? Ben emzirmedigim ixin süt yok malesef bende. Sütün olunca iyi bisey yani ne guzel.

Aşı olduğu gün uykusunda ağlama krizleri yaşadınız mı? uyuyo ama o ignenin girdiği an ki şiddetle ağlıyor bir anda.. (henüz ates yok) kucağıma alıp koklayinca rahatlıyor.
travmatik bir durum sanırım , yemişim direnci verdim calpolu

Fasuleyeyi ayiklayip 5 dk sicak suya sonra soguk suya koyarak soklayip oyle buzluga atiyorum ben

Uyudumu doye sorsaniz daha iyi olurdu bende calpol verdim gram etki etmedi aksat saat 7 8 e kadar falan kendini yirtti aglamaktan

Uyudumu doye sorsaniz daha iyi olurdu bende calpol verdim gram etki etmedi aksat saat 7 8 e kadar falan kendini yirtti aglamaktan

peki gece normale dönmüş muydu canım? yoksa gece de ateş yapabilir mi? hala 37 lerde ateş..6 saat sonra bi kaşık daha vericem, bizimki sanırım agridan agliyo

Bizimde Bugün oldu verem aşısını uyuyor ama uyanınca huzursuz. Ben bir şey vermedim ateşi de normal. Sarılınca daha sakin oldu

TV izletmek zararlı değil mi arkadaşlar. Herkes de bir TV izletme merakı var. Tepki veriyor diye hoşlarına gidiyor.

ben günde 5 dk cocuk kanali açıp tv karşısına koyuyorum.ama maksimum 5 dk.
televizyon renkli ve hareketli olduğundan göz kaslarını bu aylarda geliştiriyor diye dinlemiştim bir uzmanı..asla fazlası değil ama,Tv,tablet.cep telefonuna maruz kalan çocuklarda otizm olabiliyor ya Allah korusun..

peki gece normale dönmüş muydu canım? yoksa gece de ateş yapabilir mi? hala 37 lerde ateş..6 saat sonra bi kaşık daha vericem, bizimki sanırım agridan agliyo
Bizde hzurusuzluk 2 gün sürdü ateş 38 e çıkmadı hep takip ettim birde sadece zibinla bıraktım coraplarini çıkardım bir ara 37.9 lardaydi elini ayaklarını yüzünü yıkadım .
Huzursuzluk içinde kucaktaydi hep uyku işaretleri verince zorla uyuttuk kısa kısa uyudu hep.
Genelde de uykusundan gazl sağlayarak uyandığı için çok anlamamıs olabilirim

inşallah sorunsuz gecer gecemiz..
suan gülücük atiyo ama hirs ve sinirle.:)

Ver cnm bende vermistim

Kızlar saglık ocağı devit-3 damla vermişti sizlerede verilmiştir kaç damla veriyorsunuz günde acaba

TV izletmek zararlı değil mi arkadaşlar. Herkes de bir TV izletme merakı var. Tepki veriyor diye hoşlarına gidiyor.
Benim eşimde sesine tepki verdiği için ışığına baktığı için tvnin yanına yatırmış geçenlerde. Çok kızdım. Elimden geldiği kadar uzak tutacağım. Eşim evde yokken hiç tv açmıyorum sadece telefondan yasin ve esmaül Hüsna zikri dinletiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…