Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben emzik için aventin değişik modellerini denedim tutamıyor Emsede bir süre sonra büyük diye bırakıyor . tavsiye edeceğiniz farklı bi emzik var mı ?
Aventle ne kizim ne de oglum rahat edemedi. Kizim zaten hic emzik almadi ama ogluma nuk kullaniyorum simdi gece parlayanindan. Baska modelini aldim yine nuk onu sevmedi mesela. Bebelerin neyi seveceği belli olmuyor

Bebeğinin çişini ve kakasını takip et. Gün içinde huzurluysa yetiyordur. Memenin sert olmaması sütün yeterli olmadığını göstermezki...
Ayrıca Bol bol dinlen ve bolca emzir.

Ilk zamanlardaki gibi sert olmuyor bir sure sonra memeler alisiyor yumusuyor. Aynen doymasa aglar.

Kızlar ben burnunu deniz spreyi sıkıyorum ve bebe vack diye burun aspratoru var süpürge çekişli ilkten çok tedirgin olarak almıştık ama ne otri bebe nede bir başka aspiratör kullanmıyorum artik bebe vacki araştırın isterseniz sulu sumukte damla birakmio bebekte

Ben ilk kizimda onu kullandim canim. Cok memnundum. Ama eski süpürgemizi elden cikardik. Simdi dyson var evde sadece. Esim dyson cok kuvvetli cekiyor diye kullandirtmadi baby vaci onda. Bence babyvac supurgenin gucunu azaltip belirli bi oranda cektiriyor ama ikna edemedim onu

Herkese merhaba biz de 2 ay 8 günlüğüz ama hala memeden emmerken bile boğazına kaçırıyor biberonla her içtiğinde kaçırıyordu memeye geçmiştim doymuyor gibi geliyor du çünkü hiç uyumuyor sürekli ağlıyor tam 2 aylıkken 52 cm 4700 gram hemşire ölçtü normal dedi ama sizlerin kini duyunca benimkiler minnoş galiba
Sizlerde de boğazına kaçıyor mu ve bu durumda neler yapıorsunuz?

Canım benimki de minnak, kilonuz fln gayet iyi kıyas yapma sakın her bebiş farklıdır, sağlığı yerinde çok şükür.bende ilk kızımda cok takiyodum yaşıtlarından boyu 7-8 cm geriden geliyodu..ne gerek varmış diyorum şimdide o kdr kafama takmışım, akıllı bıdık bir kız oldu çok şükür.. önemli olan sağlık ..
kızım 15 Mayıs doğumlu benim de az önce saglik ocağından geldim ,56 cm / 5 kilo..seninki gayet normal

Peki sizde emdirirken boğulma gibi tıkanma oluyo mu hem biberondan hemde memede böyle bir sorun yaşıyorum normal mi??

sağolasın teşekkür ederim.ben de artık temizliyorum hafif hırıltısı var çünkü.gerçi benimkinde henüz mukus fln çok az çıktı.peki ekstra nasıl aspire ediyorsunuz tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı ? bu arada osman gönülal ı ben de takip ediyorum ama bu videosunu şimdi izledim.

bizimkinin kuru kuru sumukleri var ,delikten gözüküyor.. sen sıkmaya devam et ,iyice kuruyup tıkanmasını engeller
benimkinin burnnda gözüken sümük yok, bugün doktordan geldik burnunda bir şey yok dedi ama burnunun birinin içi diğerine göre dar ona da " yapısı böyle anormalite yok" dedi(bu arada çocuğu amma incelemişsin burun içe kadar diyor), aynı şekilde serum fizyolojjiğe devam diyor.Sağolasın cevabın için zor olsa da seruma devam naapalım sağlıkları yerinde olsun da...

Arkadaşlar stres üzüntü sütü azaltır değil mi .Bir hafta çok üzüldüm pek bişey yiyip içemedim .O günden beri gögsüm hiç sertleşmiyor. Boş gibi. Bebeğim doymasa ağlar diye de düşünüyorum. Öncesinde sütüm çok çok iyiydi. Hurma incir dut yiyorum. Süt arttırıcı damla bile kar etmedi .Arttırmak için ne yapmam lazım
[/QUOTE]
="Rutky, post: 64649863, member: 969835"]
Arkadaşlar stres üzüntü sütü azaltır değil mi .Bir hafta çok üzüldüm pek bişey yiyip içemedim .O günden beri gögsüm hiç sertleşmiyor. Boş gibi. Bebeğim doymasa ağlar diye de düşünüyorum. Öncesinde sütüm çok çok iyiydi. Hurma incir dut yiyorum. Süt arttırıcı damla bile kar etmedi .Arttırmak için ne yapmam lazım
[/QUOTE]
Stres buyuk etken eger baska cocugun yoksa sende gunduz onunla uyumaya bak bol su ic ben 2 haftadir haslanmis misir yiyodum o mu etken bilmem ama sutum artti bu aralar a birde visne kompostosu inanilmaz sut yapiyor kuru borulceden piyaz yap bol dereotlu ben hergun 1 lt suya 1 salatalik 1 limon dograyip iciyorum hem sut arttiriyor hemde odem attirip kilo verdiriyor benim soyleyeceklerim bukadar umarim artar

="Rutky, post: 64649863, member: 969835"]
[/QUOTE]
Stres buyuk etken eger baska cocugun yoksa sende gunduz onunla uyumaya bak bol su ic ben 2 haftadir haslanmis misir yiyodum o mu etken bilmem ama sutum artti bu aralar a birde visne kompostosu inanilmaz sut yapiyor kuru borulceden piyaz yap bol dereotlu ben hergun 1 lt suya 1 salatalik 1 limon dograyip iciyorum hem sut arttiriyor hemde odem attirip kilo verdiriyor benim soyleyeceklerim bukadar umarim artar
[/QUOTE]
Inş.ya kafayı yiyecem o kadar güzeldi ki sütüm bişey oldu ve çok üzüldüm o gün bu gündür bomboş memem.Tesekkur ederim bu arada

Peki sizde emdirirken boğulma gibi tıkanma oluyo mu hem biberondan hemde memede böyle bir sorun yaşıyorum normal mi??

oluyor canım.bazen hic olmazken bazen hırsından cok cok emip boğazına kaçırıyor.bu aralar azaldı öğreniyor yavas yavaş emmeyi

kızlar bebislerinizin baş ölçüsü kaç? bizim ki biraz yüksek çıkıyor disardan baktığımda bedene göre normal gözüküyor ama persentile baktigimda ortalama 36.5 cm yazıyor bizim 41 çıktı

Canim minyon olmasında hic bir sorun yok..boy ve kilo uyumlu hem sende. Benim garip bir sekilde boyu yuzde 70, 80 persentillerde, ama kilo yuzde 20 persentil. Anne karninda da boyleydi ne yapsam arttıramadim kiloyu. Simdi de benim tahminim gunde 20 gr aliyor. Doktor 20-40 gr arasi kilo alimi normal demisti.

Boy ve kilonun uyumsuz olmasi bir sorun mu onu soracagim ben de kontrolde. Hic bir bebek giysisi tam olmuyor. Boyuna uygun giydirince asiri bol geliyor. Ustune tam otursun diye yenidogan attan citcitli tulum giydirip alttaki citcitlari kapatmiyorum mesela.cunku boyu kisa geliyor o zaman da

Merhaba mayis anneleri nisan annelerinden geliyorum sizlere bir sorum olacak...

Bebegim 3 ay 14 gunluk daha ama ek gidaya gececek nasil olsa ve o zamana kdar suan neler hazirlayip dolaba koyabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…