- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
Aventle ne kizim ne de oglum rahat edemedi. Kizim zaten hic emzik almadi ama ogluma nuk kullaniyorum simdi gece parlayanindan. Baska modelini aldim yine nuk onu sevmedi mesela. Bebelerin neyi seveceği belli olmuyorBen emzik için aventin değişik modellerini denedim tutamıyor Emsede bir süre sonra büyük diye bırakıyor . tavsiye edeceğiniz farklı bi emzik var mı ?
Bebeğinin çişini ve kakasını takip et. Gün içinde huzurluysa yetiyordur. Memenin sert olmaması sütün yeterli olmadığını göstermezki...Arkadaşlar stres üzüntü sütü azaltır değil mi .Bir hafta çok üzüldüm pek bişey yiyip içemedim .O günden beri gögsüm hiç sertleşmiyor. Boş gibi. Bebeğim doymasa ağlar diye de düşünüyorum. Öncesinde sütüm çok çok iyiydi. Hurma incir dut yiyorum. Süt arttırıcı damla bile kar etmedi .Arttırmak için ne yapmam lazım
Ilk zamanlardaki gibi sert olmuyor bir sure sonra memeler alisiyor yumusuyor. Aynen doymasa aglar.Arkadaşlar stres üzüntü sütü azaltır değil mi .Bir hafta çok üzüldüm pek bişey yiyip içemedim .O günden beri gögsüm hiç sertleşmiyor. Boş gibi. Bebeğim doymasa ağlar diye de düşünüyorum. Öncesinde sütüm çok çok iyiydi. Hurma incir dut yiyorum. Süt arttırıcı damla bile kar etmedi .Arttırmak için ne yapmam lazım
Stressiz ortam bu hiç yok işte. Ne yesem içsem boş o yüzdenstressiz bir ortam
düzenli uyku
bol su..
bu 3 unden baska birseye ihtiyacımız yok aslında
Kızlar ben burnunu deniz spreyi sıkıyorum ve bebe vack diye burun aspratoru var süpürge çekişli ilkten çok tedirgin olarak almıştık ama ne otri bebe nede bir başka aspiratör kullanmıyorum artik bebe vacki araştırın isterseniz sulu sumukte damla birakmio bebekte
Herkese merhaba biz de 2 ay 8 günlüğüz ama hala memeden emmerken bile boğazına kaçırıyor biberonla her içtiğinde kaçırıyordu memeye geçmiştim doymuyor gibi geliyor du çünkü hiç uyumuyor sürekli ağlıyor tam 2 aylıkken 52 cm 4700 gram hemşire ölçtü normal dedi ama sizlerin kini duyunca benimkiler minnoş galiba
Sizlerde de boğazına kaçıyor mu ve bu durumda neler yapıorsunuz?
Peki sizde emdirirken boğulma gibi tıkanma oluyo mu hem biberondan hemde memede böyle bir sorun yaşıyorum normal mi??Canım benimki de minnak, kilonuz fln gayet iyi kıyas yapma sakın her bebiş farklıdır, sağlığı yerinde çok şükür.bende ilk kızımda cok takiyodum yaşıtlarından boyu 7-8 cm geriden geliyodu..ne gerek varmış diyorum şimdide o kdr kafama takmışım, akıllı bıdık bir kız oldu çok şükür.. önemli olan sağlık ..
kızım 15 Mayıs doğumlu benim de az önce saglik ocağından geldim ,56 cm / 5 kilo..seninki gayet normal
sağolasın teşekkür ederim.ben de artık temizliyorum hafif hırıltısı var çünkü.gerçi benimkinde henüz mukus fln çok az çıktı.peki ekstra nasıl aspire ediyorsunuz tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı ? bu arada osman gönülal ı ben de takip ediyorum ama bu videosunu şimdi izledim.Ben serum fizyolojik ile yıkıyorum bebeğimin burnunu 2&3 saatte bir rahatlıyor epey. Çok da mukus çıkıyor. Hatta bazen ekstradan aspire ediyorum. Aşağı bir link bırakıyorum nasıl yapacağınıza dair bilgi olur umarım işinize yarar.
benimkinin burnnda gözüken sümük yok, bugün doktordan geldik burnunda bir şey yok dedi ama burnunun birinin içi diğerine göre dar ona da " yapısı böyle anormalite yok" dedi(bu arada çocuğu amma incelemişsin burun içe kadar diyor), aynı şekilde serum fizyolojjiğe devam diyor.Sağolasın cevabın için zor olsa da seruma devam naapalım sağlıkları yerinde olsun da...bizimkinin kuru kuru sumukleri var ,delikten gözüküyor.. sen sıkmaya devam et ,iyice kuruyup tıkanmasını engeller
Benimde kahverengi akintim oluyor neden bilmemYine regl oldumsadece anne sütü verdiğim halde nasıl hemen oldum anlamadım. Psikolojik mi bilmiyorum sanki sütüm azaldı. Böyle yaşayan oldu mu
Ben oryal kullandigim icin ekstra dokuluyor decavite basladim kesildiBendede.basladi dokulme malesef
="Rutky, post: 64649863, member: 969835"]Arkadaşlar stres üzüntü sütü azaltır değil mi .Bir hafta çok üzüldüm pek bişey yiyip içemedim .O günden beri gögsüm hiç sertleşmiyor. Boş gibi. Bebeğim doymasa ağlar diye de düşünüyorum. Öncesinde sütüm çok çok iyiydi. Hurma incir dut yiyorum. Süt arttırıcı damla bile kar etmedi .Arttırmak için ne yapmam lazım
Peki sizde emdirirken boğulma gibi tıkanma oluyo mu hem biberondan hemde memede böyle bir sorun yaşıyorum normal mi??
Herkese merhaba biz de 2 ay 8 günlüğüz ama hala memeden emmerken bile boğazına kaçırıyor biberonla her içtiğinde kaçırıyordu memeye geçmiştim doymuyor gibi geliyor du çünkü hiç uyumuyor sürekli ağlıyor tam 2 aylıkken 52 cm 4700 gram hemşire ölçtü normal dedi ama sizlerin kini duyunca benimkiler minnoş galiba
Sizlerde de boğazına kaçıyor mu ve bu durumda neler yapıorsunuz?
Sağlık ocağında mı ölçüldükızlar bebislerinizin baş ölçüsü kaç? bizim ki biraz yüksek çıkıyordisardan baktığımda bedene göre normal gözüküyor ama persentile baktigimda ortalama 36.5 cm yazıyor bizim 41 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?