Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Yada şöyle olacak
Gelinlerden biri salonda törpü yapıyor, diğeri telefonla oynuyor, öbürü bebesini parka götürmüş. Amaan banane o yapsın o yapsın diye bütün iş Rosssss’a kalmış. Garibim mutfakta yemek bulaşık, önlerine koyup kaldırıyor

ağzından yel alsın be kadın dur hele kadın bebelerinden soğuyacak olmaz olmaz, herkes nasıl gelinlik yapıyorsa öyle gelinlere denk gelecektir,düzen bu. ByNkoaLa eminim cici bir gelindir

Zamane gelinleri başka ne beklicez ki evimize geleceklermi bakalım?

Bak tam olarak kesin böyle olur sonra eşim bana kızar sn ne diye yapıyorsun hizmetçi misin diye

Hatta bebelerine de bana baktirirlar ogullarimi alıp alıp giderler

ağzından yel alsın be kadın dur hele kadın bebelerinden soğuyacak olmaz olmaz, herkes nasıl gelinlik yapıyorsa öyle gelinlere denk gelecektir,düzen bu. ByNkoaLa eminim cici bir gelindir

Seytanligim olmadı hiç ama mesafeliyimdir o da onlarla alakalı bı durum en başından beri soğuk ve isteksiz durdular yavaş yavaş isiniyoruz doğumların düğünüm herşeyimi burnmdan getirdiler ama ona rağmen pek bişey diyemem

Biraz dış gosteriyorm bı kaç zamandır özümde çok iyi insnm ama

Saçını başını yolarım ne demek evime gelmemek oğlumu benden almak. Ne emekler verdim ben ona gece gündüz❤ ( daha çocuk 3 yaşında)
Yolmazsın yolmazsın. Oğlum mutlu olsun da ben bağrıma taş basarım, evde tshirtünü koklarım dersin.
Biz bayramda tatile gidiyoruz anne derler de torunum mutlu olacak tatilde diye sevinirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…