Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yolmazsın yolmazsın. Oğlum mutlu olsun da ben bağrıma taş basarım, evde tshirtünü koklarım dersin.
Biz bayramda tatile gidiyoruz anne derler de torunum mutlu olacak tatilde diye sevinirsin.
Şöyle bi baktım kendime de yok bacım demem ama saç baş da yolmam ( keşke yolsam)

Doğumu burnundan getirdilerse o unutulmaz Ben de yazdım bi kenara

Olabilir canim ben de yarin gidicem bakalim

Bilimsel olarak mümkün değil adetin bittiği gün ama ben adet olacağım derken yumurtlamışım artık herşey mümkün inşallah herşey güzel olur herkes için.

Sen nesin kız bacanak mısın kaynananla?

biz beraber yaşıyoruz minnoşumla 8 aylık evliyken aniden kayınpederim vefat etti, ben de onun bizimle yaşamasını istedim. eşim bunu hak ediyor çünkü. o gün bugün beraberiz. bin şükür, çok çılgındır, kanki der bana ama asla yemek vs yapmaz, eve maddi anlamda katkıda bulunmaz, biz de eşimle bunu istemeyiz asla, haftada 1 gün evi siler süpürür, sonra ver elini gezmeler tozmalar.. kusur arasan bulmak çok kolay,ama benim öyle koca yürekli bir eşim var ki, kayın validem evin ortasına pislese, öf demem. her şey eşim için,çünkü oda benim aileme öyle davranıyor

Ahh anacim şimdiki gelinler iş yaptırır

Bence eşinden çok sen koca yureklisin
Şu zamanda böyle birşeyi kabul.edecek kimse yok
O yüzden seni takdir ettim gerçekten
Okurkan vaayy bee helal.olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…