Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Normal doğum için pilates ve yoga işe yarıyor diyorlar. Ben yapmadım gerçi. Bu sefer doktorun izniyle kickboxa ve yürüyüşe devam ediyorum. Doktoruna danışman en sağlıklısı ve kendini dinlemen

Ne güzel ya bende görmek istiyorum hissediyomusun peki kiz olacagini. Anneler hisseder derlerya. Bende hic his yok
Kız hissediyorum ama hayırlısı tabii sağlıklı olsun da inşallah gerisi önemsiz
Ne güzel rüya öyle maşallah. Oğlumda rüyamda görüp test yapmıştım ve hep rüyamda erkek bebek gördüm. Bakalım bunda henüz bir şey görmüyorum.
Evet yaa çok güzeldi valla
evet izin meselelerine ben de ayarım, ama bu sabah serviste okudum, hamile çalışanların periydik kontrol günlerinde ücretli izin hakkı varmış bebişim.. her ay o gün izin alabiliyoruz çatır çatır.
Aaaa memurlar için de geçerli mi acaba? Nereden okudun cnm?

Kız hissediyorum ama hayırlısı tabii sağlıklı olsun da inşallah gerisi önemsiz

Evet yaa çok güzeldi valla

Aaaa memurlar için de geçerli mi acaba? Nereden okudun cnm?
İş kanununda açıkça yazılı kuzum,çalışan hamile hakları diye arama yaparsan herşey çıkar

Kız ben sağımdan soluma dönemiyorum korkudan sen kickbox diyosun la havle

Merhaba, tecrübeli bir anne olarak Çanakkale’de hangi doktoru tavsiye edersiniz?

Kizlar aşırı derecede kabızlık sorunum var gaz baya sancı yapıyor hamile değilken vardı zaten ama şimdi iyice arttı kuru kayısı vs hiç fayda etmiyor ne yapmam lazım

Aynen bende öyle sancı baya arada öldürecek kadar oluyor gecincede noldu sorun mu var telaş ediyoruz ama normal bide gaz varsa vücutta benim gibi sancı iyice artıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…