Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yarabbim azda benim kapansada iki gram versem millet aşktan düğün hazırlığından cenazeden etkilenir erir gider bende tık yok
Yaa ben de diyordum az miden bulansin da kilo vereyim, cocugu kotu emellerime ortak ettim dua saatine mi geldi ne kusmuyorum ama mide bulantisi da eksik olmuyor
Offff açım ama yrmek görünce yada adını bile duyunca midem kalkıyor ne yapıcaz biz böyle
Ay ben de yaa acim biseyler yemek istiyorum ama ne yemek istediğimi bilmiyorum en son yogurt yerken buluyorum kendimi
Ah o tatlı uyku. Bazı günler ben de bu saatlerde uyuyorum. Ama çorba az olmuş. Notunu kırıyorum Dikkat et beslenmene canım.
Benim uyku saatim bu oldu kiz resmen 9-10 arasiben kesin gidiciyim sabaha karsi da mide kazinmasiyla uyaniyorum

Şahsen etkilerin bence sevimli hamile etkisi işte Patlamış mısır midene iyi gelecektir,yağsız yapıp dene hem de yok tutar

Şahsen etkilerin bence sevimli hamile etkisi işte ☺ Patlamış mısır midene iyi gelecektir,yağsız yapıp dene hem de yok tutar
Wooww bunu deniycem dostum faydali bilgiler ogrenme forumu burayi ve sizi seviyorum hamiş kaderdaşlarim

Elini tenine değecek şekilde kasıklarına koy cenin pozisyonunda yat,o zaman sanki söz dinleyip uslanıyor bebek
Mesajını okurken cenin pozisyonunda yatıyordun hakaten şu an ağrımıyor geçti. Dimdik durmak ağrıtıyor bükük durmak istiyor vücudum

Benim de öyle olur da. Zorluyorum kendimi uyumamak için. Sonra 4-5 gibi uyanıp uyuyamıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…