Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Esim telefonunu kirdiii kendiminkini ona verdim ben kaldimmm tabletten giremiyorum bilgisayarı acmak zor geliyor cunku evde kucuk canavarim varr habersiz kaldim sizden yahuu neler konusulmus bensizz neyse yarin yeni telefonum geliyor donusum muhtesem olcak bebisleree iyi bakinn

Arkadaşlar aniden göğsüme iğne batması hissi olmaya basladi 5dkda bir,canım yanıyo. Böyle olan varmı? hamilelikle ilgisi varmı ki? Birde hergün kasık ağrım oluyo ama 2-3 günde bir çok şiddetli oluyo, yatak döşek yatıyorum.Halsizlik zaten var. Kimle konuşsam şaşırıyo. Bulantı kusma yok bende.Çok şiddetli kasık ağrısı olan aşırı halsiz olan varmı benim gibi?

Halsiz değilim ama ağrılarım oluyor korkma

kızlar bugün değerim 40 çıktı adetime 2 gün kala. sanırım iyi. doktorlar bakmıyo henüz daha adet olmamışsın diyorlar. bende de halsizlik, uyku hali ve bel ağrısı var. normal di mi?

kızlar bugün değerim 40 çıktı adetime 2 gün kala. sanırım iyi. doktorlar bakmıyo henüz daha adet olmamışsın diyorlar. bende de halsizlik, uyku hali ve bel ağrısı var. normal di mi?
Normal evet canım. Daha bakmazlar göremedikleri için. Dayanabilirsen 7-8 haftalıkken kalp atışı için git yok dayanamam diyorsan 5+ bi zamanda gidip keseyi görebilirsin

Normal evet canım. Daha bakmazlar göremedikleri için. Dayanabilirsen 7-8 haftalıkken kalp atışı için git yok dayanamam diyorsan 5+ bi zamanda gidip keseyi görebilirsin
keseyi görünce kimyasal ihtimali kalkıyo galiba canım. onun için giderim sanırım :) ama karından isterim, o yüzden biraz geç giderim. normal olmasına sevindim :)
kızlar, siz folik asit olarak ne kullanıyosunuz? ben bir gün imom içiyorum, bir gün elevit multivitamin içiyorum. siz nasıl yapıyorsunuz

6.haftadayım ve hiç bir belirtim yok, normal mi kızlar?
Sizlerin bulantıları başladı mı?
kimilerinin midesi hiç bulanmazmış. annemin, teyzemin, kuzenlerimin ve bi arkadaşımın hiç bulantısı olmadı mesela. bazıları şanslı :) bu arada kızlar, geçen yıl prilam diye bi ilaç çıkmış piyasaya. gebelik kategorisi a. gebelere özel ürretilmiş ve test falan yapılmış, çok güvenli yani. bunu kullanıp bulantı kusma yaşamadığını söyleyen çok kişii var. şikayetiniz olursa doktorunuza sorun bence. çünkü bazı doktorların haberi yok sanırım. yeni daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…