Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bu ayin bebekleri cok kafa karistirici ya gostermiyorlar yada yanlis gorunuyor bize ne dicek bakalim 15 olduk hic birsey demedi bu zamana kadar bugun dr gitsemmiki diyorum
Çok haklısın bende hala öğrenemedim sonradan değişmesindense geç öğrenmek daha iyi ama merakta başa bela 3 gün önce gittim yine göremedik bende gitmek istiyorum ama sık ultrasonda zararlı deniliyor dayanabilirsem 21hafta da ayrıntılıda görmek istıyorum

Of benimde karnım semserrrt ama tek bölge değil tamamı. Normal heralde artık. Sümüksü şeffaf akıntınız var mı kızlar çok nadirdi bende sanki biraz sıklştı. Birde karnımda bir ağrı hiç keyfim yok bugün

ooooo ünlü düşünürüm güne çok erken not bırakmış
günnnaaayyddııınnnnnn herkeseee...
günaayyddııınnnn teyzoşların en tatlısıııııı, benimde siz en çok sevdiğimsiniz

Bende beyaz akinti oluyor kasinti yok ama agri arada oluyor.

Kızlar ayrıntılı ultrasonu radyolog yapabilir mi. Bulundugum ilde devlette yok ozelde de kadın dogumcu yapıyor. Orduda medical parkta radyolog yapıyormuş sizce güvenilir mi?
Radyolog yapabiliyor ama asıl iyi yapan perinatologdur radyologlar onlar kadar sorunları iyi goremeyebiliyor

Benimde bu sabah çok geldi akıntım beyaz renkteydi gazdan benimde agrıyor hiç bitmiyor sanki

simit kimin midesine dokunuyordu ya. sabah simit yeme gafletinde bulundum aşırı gaz var şu an karnımda

Benimde bu sabah çok geldi akıntım beyaz renkteydi gazdan benimde agrıyor hiç bitmiyor sanki
Benimde gazdan belli. Soda içince biraz rahatladım gibi. Amannnn hep iyi olsak olmuyor mu annem hamileliği ayağının altına batmış bi diken gibi düşün der doğru demekki çıkınca rahatlıcaz

Anladım canım hiç öyle bişey söylenmediği için merak ettm
Rahim ağzı (serviks) yetmezliği halk arasında rahim yetmezliği diye bilinir. Daha önceden konulmuş bir tespit varsa gebeliğin 14-16. haftalarında vajinal ultrason ile ölçüm yapılır. Kesin ölçüm o şekilde oluyor. Ama daha önce öyle bir tanı konmadıysa özellikle böyle bir ölçüm yapılmıyor. Doktorum bana yaptı. Daha önce rahim ağzından miyom alındığı için. Çok şükür boyu yeteri kadar uzun. Tekrar ölçtürmeye gerek yok dedi.

Kızlar ayrıntılı ultrasonu radyolog yapabilir mi. Bulundugum ilde devlette yok ozelde de kadın dogumcu yapıyor. Orduda medical parkta radyolog yapıyormuş sizce güvenilir mi?
Canım zaten riskli olanları perinatologa yönlendiriyorlar
Benim de gittiğim hastanede radyolog yapıyor
İlkinde de aynı kişiydi
45 dakika filan sürdü ,çok konsantreydi işine.rapor yazıyor,onu da kendi doktorun yorumluyor.ama kendisi de söylüyor su şöyle bu böyle diye .endiselenme yani.doktorum aksini soylemezse radyolog yapacak benimkini de yine

Anladım canım teşekkürler

Bebeklerin isimleri belli mi?
Hayir esomeso'm, kocayla ortak yol bulamiyoruz
Kiz Beste ya da Defne olsun dedi. Tamm dedim. Oglan da uyumlu olsun madem mete olabilir dedim Beste olursa dedim. Ama begenmiyorr. Tutturdu İhsan bide Agah diyorum ki bebek gelicek koca adam degil kiii
Begendikleriniz varsa fikir alirim

Bideee ismin icinde r olmamasini istiyor caaaanim koca. Babasi r leri soyleyemiyor. Esimde de cok azcik var. Cocukta soyleyemezse diyo yildim esomeso'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…