Kızlar rahim ağzı boyu nasıl ölçülüyor normal ultrasonla bebeğe bakarken görünüyor mu mesela? Hiç öyle bişeyden bahsetmedi bugüne kadar doktorum iyi veya kötü
Ben de ikinci kez sezaryen doğum yapıcam. Ama korkmuyorum. İlk doğumum riskliydi ve 2 saatten fazla sürdü. Karnım da dikine kesildi ve bu şekilde daha zor iyileşiyor. Acısı da daha çok oluyor. Ona rağmen gayet iyiydi bence. Bu süreci böyle atlattıysam normal bir sezaryen doğumu daha rahat atlatırım diye düşünüyorum. Sen de boşuna kendini kaygılandırma. Biz kadınlar güçlü varlıklarız. O mis kokulu yavruyu kucağımıza verdiler mi acının, sızının katlanılmaz bir tarafı kalmaz. Güzel düşün güzel olsun.
Çok haklısın canım çok teşekkür ederim ,yorum larınızdan sonra cesaret geldi diyebilirim , neden dikine kestiler acaba bebekmi tersti , ilk defa duydum dikine kesildiğini
Canim benim de oluyor. Once sanki icimde bisey pıt diyo hemen gobegimi aciyorum sonra gobegimin bi tarafi sisiyo sisyo semsert kocaman oluyo yamuluyo
Bi kez sag bebek (kiz) yapti 1 hafta sonra bi kez sol (erkek) bebek yapti
Arkadaşlar merhaba 17 haftalık hamileyim doktorum 12.haftada bebeğe erkek dedi şu an ise kız diyor ayrıntılı kız denilip erkek olan bebeğiniz var mı?kafam karıştı çok
bu ayin bebekleri cok kafa karistirici ya gostermiyorlar yada yanlis gorunuyor bize ne dicek bakalim 15 olduk hic birsey demedi bu zamana kadar bugun dr gitsemmiki diyorum
bu ayin bebekleri cok kafa karistirici ya gostermiyorlar yada yanlis gorunuyor bize ne dicek bakalim 15 olduk hic birsey demedi bu zamana kadar bugun dr gitsemmiki diyorum
Sarımsaklı tereyagli et ya da tavuk suyuyla yapilmis tarhana sicak sicak ic yorganin altina gir guzel terle. Bogaz icin ilik balli limonlu ihlamur. Gecmis olsun.
Canim benim de oluyor. Once sanki icimde bisey pıt diyo hemen gobegimi aciyorum sonra gobegimin bi tarafi sisiyo sisyo semsert kocaman oluyo yamuluyo
Bi kez sag bebek (kiz) yapti 1 hafta sonra bi kez sol (erkek) bebek yapti
Bizim evde de kuzular hasta kız ateşlemişti tıkandı dün akşam da oğlan başladı gece kök sokturduler bana kalkıp hava verdim yakasına okaliptüs yağı damlattim ondan sonra nefesi acildi
Arkadaşlar merhaba 17 haftalık hamileyim doktorum 12.haftada bebeğe erkek dedi şu an ise kız diyor ayrıntılı kız denilip erkek olan bebeğiniz var mı?kafam karıştı çok
Çok haklısın canım çok teşekkür ederim ,yorum larınızdan sonra cesaret geldi diyebilirim , neden dikine kestiler acaba bebekmi tersti , ilk defa duydum dikine kesildiğini
Dikine kesi atıldı çünkü durdurulamaz kanama riski vardı. Hatta gerektiğinde kanı temizlemesi için bir cihaz ve takviye için kan da bulundurdu dr ameliyat sırasında ve baya da kalabalık bir ameliyattı. Dik kesi atıldığı zaman bebeğe de anneye de daha kolay müdehale edilebiliyormuş böyle durumlarda. Kanama hızlı olacağı için dr risk almak istemedi ve bu yüzden dik kesti karnımı.
Bizim evde de kuzular hasta kız ateşlemişti tıkandı dün akşam da oğlan başladı gece kök sokturduler bana kalkıp hava verdim yakasına okaliptüs yağı damlattim ondan sonra nefesi acildi