Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar rahim ağzı boyu nasıl ölçülüyor normal ultrasonla bebeğe bakarken görünüyor mu mesela? Hiç öyle bişeyden bahsetmedi bugüne kadar doktorum iyi veya kötü
Normal ultrasonla ölçülüyor ama rahim ağzında açıklık vajinal ölçülüyor

Çok haklısın canım çok teşekkür ederim ,yorum larınızdan sonra cesaret geldi diyebilirim , neden dikine kestiler acaba bebekmi tersti , ilk defa duydum dikine kesildiğini

Ç
Ben gunde 1 lt anca su tuketiyorum fakat meyve cay corba falan 2yi buluyordur. Gunicinde 5-6 kere gece 1 kere tuvaletteyim
Su içtiğimde öyleyim ben çorba çay farketmiyor da benimde normal düzenim öyle ama 2 litre su içtiğim zaman daha fazla gidiyorum

Canim benim de oluyor. Once sanki icimde bisey pıt diyo hemen gobegimi aciyorum sonra gobegimin bi tarafi sisiyo sisyo semsert kocaman oluyo yamuluyo
Bi kez sag bebek (kiz) yapti 1 hafta sonra bi kez sol (erkek) bebek yapti

Bebeklerin isimleri belli mi?

Arkadaşlar merhaba 17 haftalık hamileyim doktorum 12.haftada bebeğe erkek dedi şu an ise kız diyor ayrıntılı kız denilip erkek olan bebeğiniz var mı?kafam karıştı çok

bu ayin bebekleri cok kafa karistirici ya gostermiyorlar yada yanlis gorunuyor bize ne dicek bakalim 15 olduk hic birsey demedi bu zamana kadar bugun dr gitsemmiki diyorum

Canim benim de oluyor. Once sanki icimde bisey pıt diyo hemen gobegimi aciyorum sonra gobegimin bi tarafi sisiyo sisyo semsert kocaman oluyo yamuluyo
Bi kez sag bebek (kiz) yapti 1 hafta sonra bi kez sol (erkek) bebek yapti
Sen 36 haftayı geçince gör o tekmeleri resmen karnında savaş çıkıyor ikisi arasında ve canını çok acıtıyor malesef

Zencefil den korktugum icin balli ihlamur nane limon surekli iciyorum evdeki herkes hasta oldugu icin de iyilesemiyor olabilirim
Bizim evde de kuzular hasta kız ateşlemişti tıkandı dün akşam da oğlan başladı gece kök sokturduler bana kalkıp hava verdim yakasına okaliptüs yağı damlattim ondan sonra nefesi acildi

Çok haklısın canım çok teşekkür ederim ,yorum larınızdan sonra cesaret geldi diyebilirim , neden dikine kestiler acaba bebekmi tersti , ilk defa duydum dikine kesildiğini
Dikine kesi atıldı çünkü durdurulamaz kanama riski vardı. Hatta gerektiğinde kanı temizlemesi için bir cihaz ve takviye için kan da bulundurdu dr ameliyat sırasında ve baya da kalabalık bir ameliyattı. Dik kesi atıldığı zaman bebeğe de anneye de daha kolay müdehale edilebiliyormuş böyle durumlarda. Kanama hızlı olacağı için dr risk almak istemedi ve bu yüzden dik kesti karnımı.

valla ben tekrar randevu aldım kesin ve net olsun diye
kiz olabilir gostermiyorsa
Bizim evde de kuzular hasta kız ateşlemişti tıkandı dün akşam da oğlan başladı gece kök sokturduler bana kalkıp hava verdim yakasına okaliptüs yağı damlattim ondan sonra nefesi acildi
Gecmis olsun allah sifa versin yavrulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…