Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hiç ağzıma koyduğum bişey zaten degil yiyemedigim nadir seylerden biri. Hamilelikte tuketmenin zararli olduğunu da hiç duymamistim. Hatta demir acisindan cok faydalı diye biliyodum iyi oldu ogrendigim.

Ben de ameliyattan değil ama sondadan tirsiyiordum.uyusunca taktılar hissettim girdigini.aci yoktu ama his rahatsız ediciydi . epidural sezeryan oldum bu arada
Ben de epidural oldum canım ama bana uyuşmadan takınca baya kötü oldum. İnşallah bu sefer aynı şekilde olmaz.

Ben de 2 kere yemiştim başka yemiyim bari

• Tecrübeli kadının hali başka. Tek bakışta olayı çözdü,dağılınnnn 2 gündür de prenses doğuma sempatim arttı ama iğneden korkuyorum.
Demiii ben oluyorum o evet rahatmış ama tehlikesi de varmış araştırmak lazım gerçi doğumların geneli aynı annem derdi insandan insan doğuyor kolay değil tabii ..şimdi düşününce gerçekten hak.veriyorum .. ....iğne den korkma ben senin elini tutardım da yakın değiliz

Ama ayri kesedeler birbirlerine temaslari yokki.
Korktum bi o kadar da heyecanlandim
Ay insallah 36. Hafta sonrasini gorurum herkes erken dogarlar diyolarda endiseleniyorum. Sizinde ikizleriniz mi var
Benimkiler de ayrı kese ve kız erkek di birbirlerine zararları yok zaten

Bence uyumlu olmak zorunda değil çünkü iki çocuk 2farkli birey benim ikizlerimin isimleri mahir ve firdevs

Kızlar merhaba diş macunu öneriniz var mı? Dişlerimi fırçaladıktan sonra ağzıma su geliyo mideden ve sürekli tükürme ihtiyacı hissediyorum. bikaç macun denedim ama rahatsız etti hepsi. Diş fırçalamaktan tiksindim. Siz ne kullanıyorsunuz öneriniz olur mu

Erkek olsa ben de Ali Kaan ya da Altan dusunuyordum. Kız olunca karar veremiyorum. Eski isimleri sevmiyorum(zeynep,elif) dini isimleri de (hira gibi ve nurlu isimler) modern kibar naif anlamı güzel isimler bakıyorum ama bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…