Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de epidural oldum canım ama bana uyuşmadan takınca baya kötü oldum. İnşallah bu sefer aynı şekilde olmaz.

Aaa Ben de epidural sezeryan oldum. Sonda taktıklarından bile haberim yok. Muhtemelen uyuştuktan sonra taktılar.
Yalnız ben sezeryandan sonra uzun bir süre çişim geldiğini hissedemedim. Yani 1-2 ay falan. Tamamen yapmam gerekiyordur artık diye düşünerek gidip yapıyordum. Bunun sondayla bir alakası var mı acaba?

Aaaaa ben de bağırsaklardan ameliyat oldum hem epidural yapıldı hem de genel anestezi de verilmiş hatırlamıyorum. O ameliyattan sonra 3/4 ay çişimin geldiğini hissetmiyordum. Anca karnım şişiyordu galiba geldi diye gidiyordum tuvalete çok rahatsız ediciydi. Çiş tutmak zaten zararlı ama farkında olmadığın için tutuyorsun... ben o zaman epiduralden hissetmediğimi düşünmüştüm doktorlar da epiduralin çoooook nadir görülebilecek bir yan etkisi olabileceğini söylemişti ama sonda hiç aklıma gelmemişti... ilk defa benimle aynı sorunu yaşayan birini duyuyorum

Ben kalıcı olacak diye çok korktum. Dedim herhalde benim çiş hisseden sinirimi kestiler. Doktorum da pek ilgisizdi sağolsun. Ne söylesem dinlemeden “olcak bunlar olcak bunlar“ dediği için gerçekten normal bişey mi hiç bir zaman emin olamamıştım. Ben de kendimden başka kimsede duymamıştım. Ayyy kalıcı olsa çok kötü olurdu

Oof bende çok sinirliyim takıyorum kafaya herseyi kuruyorum kuruyorum patlayacak yer arıyorum sinirden
Ayyy aynı bende öyleyim var ya sinir oluyorum kendime geçmiş şeyleri kuruyorum hemdeeşimin kardeşinin düğünü olacak haziranda yapcaz diyorlar daha kürkün bile çıkmamış olacak ona taktım şimdide yılan eltim daha gelmeden ortalık karıştırıyor sonra da diyorum Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bunlar boş ama sonra yine bi sinir geliyo

İgneden korkan biz bu normal dogumu nasil yapcaz
Hamilelikte 10 tane progestan iğne 6 tane antibiyotik iğne serum falan o kadar çok yedim ki. Hafta başına 1 iğneden fazla düşüyor. Hele antibiyotik ile progestan aynı zamana denk gelmişti. Bir günde 3 iğne olmuştum. Sabah akşam antibiyotik öğlen progestan. Hemşireye nolur morarmayan yer bul demiştim. O da 5 dk aramıştı.

İnsan düşününce takacak çok şey buluyor bu Bebişlere yasattıgımız stres bize uykusuz Bi bebiş olarak dönmesin

Ah o sonda bana ameliyata girmeden taktılar insafsız hemşire tabi hem şancı çekiyorum hem onun acısı bağırdım dedi senin de canın tatlıymış dedim sen doğum yaptın mı yoo dedi hergün sana sonda mi takıyorlar dedim konuşma dedim yolcaktım orda karıyı... bazısı nasıl naif insaflı empati yapıyor bazısı bildiğin ruhsuz onlar da bana denk geliyo

Birde ilk başlarda düşük tehlikesiyle yattım 1 gece hemşire sorunlunun önde gideni serum var progesteran artı saatli hap tam dalıyorum bağıra bağıra odaya giriyor yataktan zıplıyorum ya zaten kanamam var be manyak sesizce gel ölmezsin kanamadan değil de onun yüzünden gidiyodu bebiş

Bana uyusturmadan taktılar çok fena acıyor sonrasında da çiş sırasında yanma oldu ama kiminde de çiş yapamama oluyor duyuyorum geçici bi süre .

Bana uyusturmadan taktılar çok fena acıyor sonrasında da çiş sırasında yanma oldu ama kiminde de çiş yapamama oluyor duyuyorum geçici bi süre .
Kesinlikle acı oluyor.
Dogumumda tek aklimda kalan acı sonda acısı.
Bunda ozellikle soylicem lutfen uyusturdukdan sonra takin diye sart kosucam.

Benimkiler de ayrı kese ve kız erkek di birbirlerine zararları yok zaten
Bende birbirlerine tekme tokat giriyolar sandim
Olan bana oluyor yani, olsun bakalim onlar saglikli olsunlar da. Daha tekme yokken belimin agrisi beni oldurecek. Bazen bacagimi karnima dogrru cekemiyorum kasiliyo karnimla kasigim, naparizki bundan sonra gobek ustune dusmesem bari

Yorumunuza denk geldim de Fransa diyince dikkatimi çekti arkadaşınız fransanin neresinde ben de fransadayim ilk dogumum mecburi sezeryan ikinci dogumum ise gayet rahat bir normal doğumdu ikisi arasında 17 ay olmasına rağmen ama burda sezeryan yapmıyorlar diye bisey yok en küçük bir riskte hemen sezeryana alırız diyorlardı hep ama gerek kalmadı Allah'a şükür İnş 3.dogumumu da normal istiyorum nasipse hersey yolunda giderse, arkadaşınız sanırım iyi ebelere denk gelmedi

Arkadaşlar ben 16+4’deyim. Çok fazla karın ve kasık ağrım oluyor. Bu normal mi? Bebeğime bir şey olmasından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…