Ben de epidural oldum canım ama bana uyuşmadan takınca baya kötü oldum. İnşallah bu sefer aynı şekilde olmaz.
Aynen nolcak bilmiyorum kimsede anlamıyor derdimiziDi mi biraz sakinleşmemiz gerek :/ az önce bir konuda biri bana ben sizi tevazu sahibi sanmıştım dedi. onu bile taktım kafaya.
Aynen öyle ilk doğuma güle oynaya girmiştm , sondada korkucak bişey yok bence sezryan sonraki agrı zor geliyor banaBen... Yaşayacaklarımızı bildiğimizden kaynaklı galiba korkumuz. En çok da sonda dan tırsıyorum
Aaaaa ben de bağırsaklardan ameliyat oldum hem epidural yapıldı hem de genel anestezi de verilmiş hatırlamıyorum. O ameliyattan sonra 3/4 ay çişimin geldiğini hissetmiyordum. Anca karnım şişiyordu galiba geldi diye gidiyordum tuvalete çok rahatsız ediciydi. Çiş tutmak zaten zararlı ama farkında olmadığın için tutuyorsun... ben o zaman epiduralden hissetmediğimi düşünmüştüm doktorlar da epiduralin çoooook nadir görülebilecek bir yan etkisi olabileceğini söylemişti ama sonda hiç aklıma gelmemişti... ilk defa benimle aynı sorunu yaşayan birini duyuyorumAaaBen de epidural sezeryan oldum. Sonda taktıklarından bile haberim yok. Muhtemelen uyuştuktan sonra taktılar.
Yalnız ben sezeryandan sonra uzun bir süre çişim geldiğini hissedemedim. Yani 1-2 ay falan. Tamamen yapmam gerekiyordur artık diye düşünerek gidip yapıyordum. Bunun sondayla bir alakası var mı acaba?
Aaaaa ben de bağırsaklardan ameliyat oldum hem epidural yapıldı hem de genel anestezi de verilmiş hatırlamıyorum. O ameliyattan sonra 3/4 ay çişimin geldiğini hissetmiyordum. Anca karnım şişiyordu galiba geldi diye gidiyordum tuvalete çok rahatsız ediciydi. Çiş tutmak zaten zararlı ama farkında olmadığın için tutuyorsun... ben o zaman epiduralden hissetmediğimi düşünmüştüm doktorlar da epiduralin çoooook nadir görülebilecek bir yan etkisi olabileceğini söylemişti ama sonda hiç aklıma gelmemişti... ilk defa benimle aynı sorunu yaşayan birini duyuyorum
Ayyy aynı bende öyleyim var ya sinir oluyorum kendime geçmiş şeyleri kuruyorum hemdeOof bende çok sinirliyim takıyorum kafaya herseyi kuruyorum kuruyorum patlayacak yer arıyorum sinirden
Hamilelikte 10 tane progestan iğne 6 tane antibiyotik iğne serum falan o kadar çok yedim ki. Hafta başına 1 iğneden fazla düşüyor. Hele antibiyotik ile progestan aynı zamana denk gelmişti. Bir günde 3 iğne olmuştum. Sabah akşam antibiyotik öğlen progestan. Hemşireye nolur morarmayan yer bul demiştim.İgneden korkan biz bu normal dogumu nasil yapcaz
Ben biraz pimpirikliyim. Salam sosis sucuk ciğer kokoreç vb yiyecekler yemiyorum. Dışarıda yersem de etin çok pişmiş olmasını rica ediyorumciğer yemeği konusunda düşünceleriniz neler?
İnsan düşününce takacak çok şey buluyor bu Bebişlere yasattıgımız stres bize uykusuz Bi bebiş olarak dönmesinAyyy aynı bende öyleyim var ya sinir oluyorum kendime geçmiş şeyleri kuruyorum hemdeeşimin kardeşinin düğünü olacak haziranda yapcaz diyorlar daha kürkün bile çıkmamış olacak ona taktım şimdide yılan eltim daha gelmeden ortalık karıştırıyor sonra da diyorum Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bunlar boş ama sonra yine bi sinir geliyo
Bana uyusturmadan taktılar çok fena acıyor sonrasında da çiş sırasında yanma oldu ama kiminde de çiş yapamama oluyor duyuyorum geçici bi süre .AaaBen de epidural sezeryan oldum. Sonda taktıklarından bile haberim yok. Muhtemelen uyuştuktan sonra taktılar.
Yalnız ben sezeryandan sonra uzun bir süre çişim geldiğini hissedemedim. Yani 1-2 ay falan. Tamamen yapmam gerekiyordur artık diye düşünerek gidip yapıyordum. Bunun sondayla bir alakası var mı acaba?
Kesinlikle acı oluyor.Bana uyusturmadan taktılar çok fena acıyor sonrasında da çiş sırasında yanma oldu ama kiminde de çiş yapamama oluyor duyuyorum geçici bi süre .
Aa niye ki o kadar etkiliyomu yateşekkür ederim ama maalesef çocukluğum zor gecti
Bende birbirlerine tekme tokat giriyolar sandimBenimkiler de ayrı kese ve kız erkek di birbirlerine zararları yok zaten
Neden bilmiyorum ama bu cümleye cok güldüm.....Dedim herhalde benim çiş hisseden sinirimi kestiler....
Yorumunuza denk geldim de Fransa diyince dikkatimi çekti arkadaşınız fransanin neresinde ben de fransadayim ilk dogumum mecburi sezeryan ikinci dogumum ise gayet rahat bir normal doğumdu ikisi arasında 17 ay olmasına rağmen ama burda sezeryan yapmıyorlar diye bisey yok en küçük bir riskte hemen sezeryana alırız diyorlardı hep ama gerek kalmadı Allah'a şükür İnş 3.dogumumu da normal istiyorum nasipse hersey yolunda giderse, arkadaşınız sanırım iyi ebelere denk gelmediArkadasım ilkini sezaryenle dogurdu 2.de Fransadalardı orda sezaryen dogum yapmıyorlarmıs kızı nerdeyse 2 gunde dogurttular fakat baya zor olmuş kız travma gecirdi 5 ay kendine gelemedi. Bence doktorunuza danışın hiç riske girmeyin.
Dayanilmayacak gibiyse doktora görün istersen.gerci rahim büyüyor,bebek büyüyor,organlar yer değiştiriyor.ama aşırıya doktora görünmekte fayda varArkadaşlar ben 16+4’deyim. Çok fazla karın ve kasık ağrım oluyor. Bu normal mi? Bebeğime bir şey olmasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?