Bu hamilelik insanı ne hale sokuyor daha dün cinsiyeti 5 hafta sonra ayrıntılı da öğrenirim artık göstermiyor dedim ve kararlıydım ultrason zararlı diye ve şuan hastanedeyim.
Gunaydin canlar ve annelerini tekmeleyen minik melekler bugun cok isim var.pazara gitmek zorundayin yarjn misafir var yemege bu hafta dinlenme yok kizimla bana
İlk okulda çocuklar ne bilsin insan psikolojisini 30 kişilik sınıfın sana gülmesi yada tenefüslerde dalga gecilmesi aslında konustukca düzeliyor ama hal böyle olunca insan içine kapanıyor ister istemez
Kilolu değilsen normal 5 kilo,hamileyim diye çok abartma ama normalde ne yiyorsan o,kafana da çok takma daha çok yiyorum ben öyle
İlkte 4 ayda 4 kilo top:15 kilo çatlamadım ama bu hamilelikte 5 kilo fazla ile başladım şimdilik 2 ama hedeftim 10 ama belli de olmaz
Rahim büyüdükçe bağlar geriliyormuş bu yğzden de ağrı yaşıyoruz. Ama oldukça normal. Ağrıyla birlikte kanama, titreme, ateş vs varsa veya ağrı şiddetli bir şekilde devam ediyorsa hemen doktora gitmek lazım. Siz muayenede doktorunuza bildirin yine de içiniz rahatlasın
Kilolu değilsen normal 5 kilo,hamileyim diye çok abartma ama normalde ne yiyorsan o,kafana da çok takma daha çok yiyorum ben öyle
İlkte 4 ayda 4 kilo top:15 kilo çatlamadım ama bu hamilelikte 5 kilo fazla ile başladım şimdilik 2 ama hedeftim 10 ama belli de olmaz
Bende birbirlerine tekme tokat giriyolar sandim
Olan bana oluyor yani, olsun bakalim onlar saglikli olsunlar da. Daha tekme yokken belimin agrisi beni oldurecek. Bazen bacagimi karnima dogrru cekemiyorum kasiliyo karnimla kasigim, naparizki bundan sonra gobek ustune dusmesem bari