Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu hamilelik insanı ne hale sokuyor daha dün cinsiyeti 5 hafta sonra ayrıntılı da öğrenirim artık göstermiyor dedim ve kararlıydım ultrason zararlı diye ve şuan hastanedeyim.
hayirdir cnm niye hastanedesin

Günaydınn.

17 hafta bitti +5 kilo ile.
Bakalım finalde 20 ile mi bitiririm
Kilolu değilsen normal 5 kilo,hamileyim diye çok abartma ama normalde ne yiyorsan o,kafana da çok takma daha çok yiyorum ben öyle
İlkte 4 ayda 4 kilo top:15 kilo çatlamadım ama bu hamilelikte 5 kilo fazla ile başladım şimdilik 2 ama hedeftim 10 ama belli de olmaz

Arkadaşlar ben 16+4’deyim. Çok fazla karın ve kasık ağrım oluyor. Bu normal mi? Bebeğime bir şey olmasından korkuyorum.
Rahim büyüdükçe bağlar geriliyormuş bu yğzden de ağrı yaşıyoruz. Ama oldukça normal. Ağrıyla birlikte kanama, titreme, ateş vs varsa veya ağrı şiddetli bir şekilde devam ediyorsa hemen doktora gitmek lazım. Siz muayenede doktorunuza bildirin yine de içiniz rahatlasın

Uygulama da bugün yazmış, bugüne kadar 2 buçuk-5 kilo almış olmalısınız demek ki normal iyi bari

O ağrılar doğuma kadar oluyor hatta sağdan sola dönemezdim eşim tutup kaldırırdı yataktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…