Ben çok tedirginim ya burda okuduğum değerler sonucunda sanki benim değerlerim düşükmüş gibi geliyor sat 7 ağustos. 9 eylülde tahlil verdim değerim 355 geç döllenme falan mi doktor herşey normal dedi yarın çağırdı ama korkuyorum hiç bisey de hissetmiyorum tek belirtim kasikagrisi ve bacaklarıma vurması bask a bisey yok. Benim gibi olan varmı
Her gebelik farklı oluyor. Benim ilk gebeliğimde hiçbir belirti yoktu. Hatta testte pozitif çıkınca bile inanmayıp soluğu hastanede almıştım. Ama şimdi nerdeyse bütün belirtileri hissediyorum.
Merhaba arkadaşlar. Bende 2016 mart annesiydim şimdi nasip olursa 2020 mayıs annesi olacağım. Henüz erken diye doktora gitmedim kan tahlili yaptırdım 1000 nin üstünde çıktı değerim.
Koku hassasiyeti aşırı var bende de. Böyle hatta mide bulantısı tiksinti arası bişiler de gidip geliyor :) ama çok ilginç bi an halsiz oluyorum midem yanıyor gibi içim huzursuz gibi değişik oluyorum, bi bakıyorum kendimi canavar gibi hissediyorum. Hafta içi iş yerinde daha rahat geçiyor çalışırken unutuyorum muhtemelen, ama haftasonları kendimi dinlediğim için sanırım farkındalığım artıyor daha kötü hissediyorum.
Enerji durumu değişimleri hep hormonlardan malesef. Dikkatimi bende başka yönlere çekince kendimi daha iyi hissediyorum. Kendini dinlememeye çalış arkadaşım
Aynen benimse yarında gidicem kan vermeye tekrar tiroid için vajinal ultrason kan verme en korktuğum şeyler minicik bir beden için nasılda seve seve koşturuyoruz ama
Evwt olmasi gereken cikmis zaten.ikinci hastane farkli cikmasi ve doktorun soyledijleri kafamizi karistirdi Ilk cocugumla yasadigim la bambaska gercekten her hamilelik farkliymis .yarina kaldi Allahin izniyle ne diyecek doktor
Hoşbuldummm Evet ilk bebeğim yani şöyle bundan 3 ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım ama doktor bunun gebelikten sayılamayacağını söyledi Ayyy olmaz mı heyecan yarın işk doktor kontrolümüz var
Ne kadar süre de vermeniz derken. Kan tahlilini mi soruyorsunuz onu anlayamadım.
Tsh’ım sıkıntılı benim düşmüştü fakat perşembe günü doktorumun istediği testi yaptırdığımda yükseldiğini fark ettim doktorumda t3 ve t4 kan tahlilide yaptır dedi.
Kızlar merhaba bende mayıs annesiyim inşallah geçen sene aralıkta bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi tam ümidi kesmiştim ki tekrardan hamileyim 4hafta +5 günlük hem alttan hem de üstten kesem göründü çok şükür 15 gün sonra kalp atışını dinlemek için gideceğim. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun bebek isteyen annelerimizede en kısa zamanda nasip etsin
Kızlar merhaba bende mayıs annesiyim inşallah geçen sene aralıkta bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi tam ümidi kesmiştim ki tekrardan hamileyim 4hafta +5 günlük hem alttan hem de üstten kesem göründü çok şükür 15 gün sonra kalp atışını dinlemek için gideceğim. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun bebek isteyen annelerimizede en kısa zamanda nasip etsin