2020 Nisan Anneleri İsim Listesi

merhana kizlar ben bugün 2 li teste girdim. çok şükür şimdilik risk oluşturacak bir şey gozukmedi. zaten kızıma hamileyken yurtdışına kan gondermistik. aynı uygulamayı bu gebeliğimde de yapacağımız için bugün kan da verdim. sanıyorum 15 güne kadar netlesir. doktorumuz %90 kiz dedi. ama 15 gün sonra kan sonucunda %100 belli olacak. her şeyin hayırlısını diliyoruz Allahtan.

Kızlar oğlumdan dolayı pek giremiyorum neler yaptınız hamilelik nasıl geçiyor sağlıklarınız nasıl ben acayip iştahsızım pazartesi kontrol var kimler ikili test yaptırdı 14 haftadan sonra yapılmıyor heralde hepinize ve bebişlere kokulu kokulu öpücükler gönderiyorum

Kızlar oğlumdan dolayı pek giremiyorum neler yaptınız hamilelik nasıl geçiyor sağlıklarınız nasıl ben acayip iştahsızım pazartesi kontrol var kimler ikili test yaptırdı 14 haftadan sonra yapılmıyor heralde hepinize ve bebişlere kokulu kokulu öpücükler gönderiyorum
ben yaptirdim, doktorum yapmayacakti ben de gittim baska doktor da yaptirdim, bir de genetik test yaptirdim, biraz masrafa girdik ama kafam rahatladi, allahtan hepsi temiz cikti.

Selam kızlar benim de ikili test sonucum çıktı doktor telefonla haber verdi düşük risk dedi, ense kalınlığını da normal gördü çok şükür. Biz nifty testi ikili test riskli olması durumunda tercih edecektik bu nedenle şuan yaptırmayı düşünmüyoruz.

Merhaba bende nisan annesi olacağım inşallah 14+6 günlük hamileyim tüp bebekle kaldım şükür şimdiye kadar herhangi bir sıkı tı olmadı ikili testim normal hafta içi üçlü test vericem benimle beraber hamile olanlarla aynı geupta olup yaşadıklarımızı paylaşalım istiyorum benim krem kıvamında bir akıntım var açıl sarı tenkli koku yok ama bir zararr olur mu ki bilemedim siZde de var mı akıntı merak ettim

Merhaba bende nisan annesi olacağım inşallah 14+6 günlük hamileyim tüp bebekle kaldım şükür şimdiye kadar herhangi bir sıkı tı olmadı ikili testim normal hafta içi üçlü test vericem benimle beraber hamile olanlarla aynı geupta olup yaşadıklarımızı paylaşalım istiyorum benim krem kıvamında bir akıntım var açıl sarı tenkli koku yok ama bir zararr olur mu ki bilemedim siZde de var mı akıntı merak ettim
Konu 2020 nisan anneleri başlığında daha aktif. Bu konu sanırım isim listesi yapmak için açılmış. 2020 Nisan anneleri konusuna katılırsanız daha çok kişiye ulaşırsınız.

Merhaba bende de aynısı oldu aralıklı olarak yine olmaya devam ediyor. Doktor koku olmadıktan sonra normal dedi. Muayenede de birşey olmadığını söyledi.

ben yaptirdim, doktorum yapmayacakti ben de gittim baska doktor da yaptirdim, bir de genetik test yaptirdim, biraz masrafa girdik ama kafam rahatladi, allahtan hepsi temiz cikti.
iyi yapmışsın gerçekten çok rahatlıyor insan, benim de temiz cıktı çok şükür. bir kızım daha olacak onu da öğrenmiş olduk ;) 1 kasımda randevum. iple çekiyorum. 22 aylık kızımın pesinde koşmaktan karnımda ki minigime pek zaman ayiramiyorum. ancak randevu günü kafami tam verebiliyorum.

BEn yaptırdım şükür iyi çıktı

Kızlar gebe okuluna gitmek zorunlu mu bu konuda ne biliyorsunuz bilenler zorunlu olup olmadığını yazarsa çok sevinirim bugün kontrol vardı hemşire 20. Haftada gebe 8kulu var dedi bende oğlumu bırakamam dedim ısrar etti kafam karıştı

Back
X