- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Neler yaptınız kontrol ne zaman1 gün aramız var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler yaptınız kontrol ne zaman1 gün aramız var![]()
Aaa çok güzel. Maşallah. Darısı bize o zaman. Ben kalp atışını 7. Haftadan önce olama diye düşünüyorsun sizinki ne güzel erkenden olmuşEvet kese geçen hafta görüldü. Bugün de kalp atışları alındı :)
merhaba canım bende bursada yaşıyorum hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu bu hafta 6 haftalık olcak kalp atışlarını duymaya gidicez ama bazen geç duyulabiliyormuş siz kaçıncı haftada duydunuz birde hangi doktora gidiyorsun bursada ?
benim kontrol bugün olacak bakalım görebilecek miyizYok canım onu 2 hafta sonra duyacağız inşallah :) Gördünüz mü keseyi ?
bende duydum canım geçen cuma günü gittik doktora Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım6haftada keseyi gördüm
6+4te kalp atışlarını duydum. Mesajını geç gördüm canım ama sen duydun mu kalp atışını ?
Şehir hastanesin de Süha turgutalpe gidiyorum
Keseyi gördük bebişin kalbi atıyor şükürler olsun ama kalp atışını daha duyamadık geçen hafta perşembe gitmiştim tatil haftasonu girdi doktorumda perşembe günü hastanede perşembe kan tahlili idrar tahlillerinin sonuçlarını göstermeye gideceğim o zaman tekrar dinleyecek inşallah sağlıkla gelsin siz neler yaptınız gittiniz miNeler yaptınız kontrol ne zaman![]()
Biz kalp atışını duyduk ama erken döllenme olmuştı benim ki beta çok yüksek başladık ama ayın 14 gibi tekrar gideceğiz bakalım büyüyünce dinleyelim dedi doktorumuz heyecanla bekliyoruzKeseyi gördük bebişin kalbi atıyor şükürler olsun ama kalp atışını daha duyamadık geçen hafta perşembe gitmiştim tatil haftasonu girdi doktorumda perşembe günü hastanede perşembe kan tahlili idrar tahlillerinin sonuçlarını göstermeye gideceğim o zaman tekrar dinleyecek inşallah sağlıkla gelsin siz neler yaptınız gittiniz mi
Rabbim sağlık versin inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah isteyen herkese çifter çifter versin test yapanların hepsinin çift çizgileri çıksın inşallahBiz kalp atışını duyduk ama erken döllenme olmuştı benim ki beta çok yüksek başladık ama ayın 14 gibi tekrar gideceğiz bakalım büyüyünce dinleyelim dedi doktorumuz heyecanla bekliyoruz![]()
gördük ama kalp atışı için erkenmişYok canım onu 2 hafta sonra duyacağız inşallah :) Gördünüz mü keseyi ?
gördük ama kalp atışı için erkenmiş
Allahım seninde sağ Salim yavrunu kucağına almanı nasip etsin canım sen kime gidiyorsunbende duydum canım geçen cuma günü gittik doktora Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Kalp atışlarını duyamadık doktor çok küçük olduğundan makine sesini alamaz dedi. Ritimlerini aldı makine. Ekranda da göz kırpması gibi bişey gorunuyordu doktor kalp atışı oolduğunu söyledi. Şu an böyle pazartesi tekrar gidicem. Hepimize sağlıkla hayirla cocuklarimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallahAaa çok güzel. Maşallah. Darısı bize o zaman. Ben kalp atışını 7. Haftadan önce olama diye düşünüyorsun sizinki ne güzel erkenden olmuş
Amin inşallah canımKalp atışlarını duyamadık doktor çok küçük olduğundan makine sesini alamaz dedi. Ritimlerini aldı makine. Ekranda da göz kırpması gibi bişey gorunuyordu doktor kalp atışı oolduğunu söyledi. Şu an böyle pazartesi tekrar gidicem. Hepimize sağlıkla hayirla cocuklarimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah![]()
Ne dedi doktor
Bursa’da hangi hastanede hangi doktora gidiyorsun canımBursadan yazıyorum
Hangi haftada yapilmasi gerekiyor? Benim doktorum da henüz hiçbir test yapmadi, yeşillikleri iyi yıka, çiğ et yeme filan dedi sadeceKızlar merhaba 9haftalık hamileyim doktorum benden hiç bi test istemedi pekte memnun olmadığım için başka bi doktora gittim geçen hafta benden toksoplazma testini istedi bu test kedi köpek dışkısı daha çok yeşilliklerde iyi yıkanmamış meyve sebze iyi pişmemiş yada çiğ et te olan bi parazit ve benden toksoplazma ıgm de şüpheli pozitif çıktı yani kapmısım pozitif olunca igg ve avidite testlerinide istedi igg de pozitif fakat avidite henüz cıkmadı avidite gebelik oncesimi yoksa gebelık sırasındamı oldugunu gösteriyomuş bugun yarın onun sonucunu bekliyorum eger gebelık oncesıyse bı sıkıntı olmazmıs ama gebelık sırasındaysa bebekte hasarlara yol acaması varmıs zeka geriliği vb benım canım çok yandı kızlar eger doktorunuz sizden bu testi istemediyse siz hemen isteyip yaptırın şakaya alınacak bişey değil gerçekten ben yaptırdıgım hastanenın testlerı yanlıs cıkmıstır belkı dıye baska bı laboratuvarada yaptırdım ordada aynı cıktı ve ordakı doktor bana aslında bu testı gebelık oncesınde yaptırmak daha dogru eger bu engeksıyon kapıldıysa 6 ay gebelık onerılmıyo dendı bence zaman kaybetmeden yaptırın kızlar
Ben yalova ya gidiyorum doç dr ömer demirtaş. İznikte olduğum için yakın oluyorBursa’da hangi hastanede hangi doktora gidiyorsun canım