Aynı aynı.Kız ahahahah ha aynısını annemde yapıyor yeminleönce bilmiyorum diyor üstüne gidince attım onu nolucak daha ondan diye savunuyor
Yok şimdi Allah var evime karışmaz ama veriyor devamlı.Ya ben de çalışırken iyiydi evde olmuyordum şimdi evdeyim her gün gelip bişeyler getiriyor. Fenalık geldi. Mesela evdeki kırlentlerimi çok severim ben. Dekoratif kırlent konusunda hassasım evde koleksiyon oldu resmen. Bayılıyorum dokuma tarzı, püsküllü, nakışlı falan çeşit çeşit alıyorum mudodan hm den falan. Uyuma da önem veriyorum. Geçen kırlent kılıfı örüp getirmiş. Emeğe saygım var tabiki ama yani benim eve olmayacak bir örgü cinsi. Sanki eski tarz dede atkıları gibi çizgili falan. Benim kılıfı çıkarttı bir güzel kendi getirdiğini taktı. Ben şokSeninki zaten büyük gelmiş dedi. Birşey demedim birkaç gün çıkarmadım. Sonra başka gün geldi yeni kılıfa başladım bu sefer 3 renk elimde yün kaldı, bu yastığa takarız dedi. Ben yine şok Benim en sevdiğim kırlentim o Bence sen bana kırlent kılıfı örme dedim. Ne öreyim dedi hiçbir şey dedim E napcam o yünleri dedi bilmem kalsın dedim. Evime müdahale en sevmediğim şey.
Yenidoğan için olsa iyi olur diyor doktorlar canım.Kızlar bel destek minderi zorunlu mu ana kucağında?
Bende şimdi düşünüyorum mesela kızımın çok böyle anısı olan, güzel şeylerini saklarım sadece. Diğerleri muhtemelen başka bir bebişe bağışaYa bende hiç saklamam ama gelinliğini satın almıştım gerçi onuda evime getirmedim kayınvalidemlerde orda ki odamda bazanın altında duruyor burda evde yer yok onu koymaya birine versem fena olmazdıçok eşya sevmiyorum bana da annemden bulaşmış ama insan bi yelek ayırmaz mı kenara patik falan
Vereyim sana benimkilerden birtanesini ikisine paylaştır.Yani tutup kaldırıyorum derken çok öyle kalem koysam durur gibi değilele geliyor ama 80b yi anca dolduruyor. Avcumdan biraz taşacak kadar ama o bile gergin olduğundan herhalde fazla geliyor bana. Hamilelikten öncesinde zaten destekli 75b giyerdim. Push up olmayan sütyenim hamilelikten sonra ilk kez oldu
Bende nefret ederim evime birinin karışmasından. Annemde bunu kendinde hep hak görür mübarek.Ya ben de çalışırken iyiydi evde olmuyordum şimdi evdeyim her gün gelip bişeyler getiriyor. Fenalık geldi. Mesela evdeki kırlentlerimi çok severim ben. Dekoratif kırlent konusunda hassasım evde koleksiyon oldu resmen. Bayılıyorum dokuma tarzı, püsküllü, nakışlı falan çeşit çeşit alıyorum mudodan hm den falan. Uyuma da önem veriyorum. Geçen kırlent kılıfı örüp getirmiş. Emeğe saygım var tabiki ama yani benim eve olmayacak bir örgü cinsi. Sanki eski tarz dede atkıları gibi çizgili falan. Benim kılıfı çıkarttı bir güzel kendi getirdiğini taktı. Ben şokSeninki zaten büyük gelmiş dedi. Birşey demedim birkaç gün çıkarmadım. Sonra başka gün geldi yeni kılıfa başladım bu sefer 3 renk elimde yün kaldı, bu yastığa takarız dedi. Ben yine şok Benim en sevdiğim kırlentim o Bence sen bana kırlent kılıfı örme dedim. Ne öreyim dedi hiçbir şey dedim E napcam o yünleri dedi bilmem kalsın dedim. Evime müdahale en sevmediğim şey.
Anakucağında yenidoğanlar 2 büklüm oluyor canım. Ben altına battaniye ufak yastık falan koyup doldurmuştum kızlarda. O zaman var mıydı bu destek minderleri bilmiyorum hiç. Kızlarım kış bebeğiydi yürüyüşe vs çıkmamıştık pek. Bunda çıkma hayallerim var o yüzden o ne kadar rahat ederse ben o kadar rahat çıkarım diye düşünüyorum. Aldım bakalım inşallah işe yarar bişeydir.Kızlar bel destek minderi zorunlu mu ana kucağında?
Gelen giden bakmasa bile ben rahat edemiyorum canımSizi okuyunca pis hissediyorum ama genel olarak dediğim gibi evde sorunumuz hiç pislik olmadı genelde dağınığız... camlar hariç onlar bayandır silinmemişti bir ay önce sildim su an yine pisler ama gelenler de ona bakmasın sanırım ben başkası için yapmıyorum kendime göre takılıyorum.. mutfak ve banyoyu biraz fazla sık temizliyorum o ayrı..
Rossmandan bükülür yatakların altına giren ıslak kuru mendili olan mikrogiber Bişi almıştım bazen süpürmezsem kuru bezi takıyorum heryeri mikrofiber bez ile alıyorum /kullan at şeklinde bir bez bir odayı alıyor yatak altlarını da alıyorum toz tüy topluyor dökülen ek Bişi yoksa sadece toz varsa bunu yapıp ıslak olanlarla da paspas gibi yapıyorum çok hafif olduğu için çok avantajlı geçenlerde baktım salon camı yine tozlanmış mijrofiber bezi taktım uzun sopa zaten onla aldım tozları silinmiş gibi oldu.. zaten camları silerken ben genel olarak 5.kat korktuğun için üst kısım ayrı oluyor ya silmiyorum benim sıra arkadaşımın annes biz ortaokulda iken 1. Kat camlarını silerken düşüp ölmüştü 5 çocuk kalmıştı ben o zamansan beri temizlik konusunda anneme de hep kızarım canının kıymetini bil pis olması idare edilir ama sana Bişi olursa kimse idare edemez diye..
kendinizi ve bebekleri düşünün gelenler yapsın ya da yapılmasın zaten bebekler hemen yerlerde gezemeiyor o zamanlara kadar bal dök yala yaparız
Ayy aynı benim annem sağolsun gelince oturmaz ama evde karışmadık yer de bırakmazYenidoğan için olsa iyi olur diyor doktorlar canım.
Bende şimdi düşünüyorum mesela kızımın çok böyle anısı olan, güzel şeylerini saklarım sadece. Diğerleri muhtemelen başka bir bebişe bağışa
Vereyim sana benimkilerden birtanesini ikisine paylaştır.Bende sevmem büyük göğüs zaten boyum kısa orantısız duruyor. İnşallah doğumdan sonra önceki hallerine dönerler ama sanmıyorum. Kesin güneye doğru yol alacaklar.
Bende nefret ederim evime birinin karışmasından. Annemde bunu kendinde hep hak görür mübarek.Onu oraya koysana, şundan alsana şuraya. Geçen aramış diyor 'o bebek dolabının içine ekstra raflar yaptırsana zatem küçücük şeyler ekstra yerin olur.' tersleyince de önce bağırıyor, sonra ağlıyor. 'ben sizin gibi evlat görmedim, ne var yani dinleseniz' bilmem ne. Sanki napmışım he he deyip geçiyorum artık.
Sizi okuyunca pis hissediyorum ama genel olarak dediğim gibi evde sorunumuz hiç pislik olmadı genelde dağınığız... camlar hariç onlar bayandır silinmemişti bir ay önce sildim su an yine pisler ama gelenler de ona bakmasın sanırım ben başkası için yapmıyorum kendime göre takılıyorum.. mutfak ve banyoyu biraz fazla sık temizliyorum o ayrı..
Rossmandan bükülür yatakların altına giren ıslak kuru mendili olan mikrogiber Bişi almıştım bazen süpürmezsem kuru bezi takıyorum heryeri mikrofiber bez ile alıyorum /kullan at şeklinde bir bez bir odayı alıyor yatak altlarını da alıyorum toz tüy topluyor dökülen ek Bişi yoksa sadece toz varsa bunu yapıp ıslak olanlarla da paspas gibi yapıyorum çok hafif olduğu için çok avantajlı geçenlerde baktım salon camı yine tozlanmış mijrofiber bezi taktım uzun sopa zaten onla aldım tozları silinmiş gibi oldu.. zaten camları silerken ben genel olarak 5.kat korktuğun için üst kısım ayrı oluyor ya silmiyorum benim sıra arkadaşımın annes biz ortaokulda iken 1. Kat camlarını silerken düşüp ölmüştü 5 çocuk kalmıştı ben o zamansan beri temizlik konusunda anneme de hep kızarım canının kıymetini bil pis olması idare edilir ama sana Bişi olursa kimse idare edemez diye..
kendinizi ve bebekleri düşünün gelenler yapsın ya da yapılmasın zaten bebekler hemen yerlerde gezemeiyor o zamanlara kadar bal dök yala yaparız
Nasıl bir sorun anlamadım ben aldım 32 de almak gerekiyor zaten
Hastaneye gitmen lazım canım rapor için. Neden sıkıntı olsun orasını anlamadım ben
Nasıl bir sorun oluyormuş ki, ben de 32+0 da aldım hatta özellikle söylediler, tam bugünde alman gerekiyor diye ve giriş yaptılar sisteme.
Bende herşeyi saklayamam ama bi elbisesi bi patiği saklanır yaniYenidoğan için olsa iyi olur diyor doktorlar canım.
Bende şimdi düşünüyorum mesela kızımın çok böyle anısı olan, güzel şeylerini saklarım sadece. Diğerleri muhtemelen başka bir bebişe bağışa
Vereyim sana benimkilerden birtanesini ikisine paylaştır.Bende sevmem büyük göğüs zaten boyum kısa orantısız duruyor. İnşallah doğumdan sonra önceki hallerine dönerler ama sanmıyorum. Kesin güneye doğru yol alacaklar.
Bende nefret ederim evime birinin karışmasından. Annemde bunu kendinde hep hak görür mübarek.Onu oraya koysana, şundan alsana şuraya. Geçen aramış diyor 'o bebek dolabının içine ekstra raflar yaptırsana zatem küçücük şeyler ekstra yerin olur.' tersleyince de önce bağırıyor, sonra ağlıyor. 'ben sizin gibi evlat görmedim, ne var yani dinleseniz' bilmem ne. Sanki napmışım he he deyip geçiyorum artık.
canım bende bayadır var sag gogsumun altı dokununca sankı boyle yanmıs gıbı bır hıs ve agrı, doktor baskıdan dolayı oldugunu 36. haftadan sonra bebek aşağıya ındıkce rahatlayacagımı soyledı.Kızlar ya benim kaburgama doğru rahmimin bitiş noktasında bir yerde bazen karıncılanma ve yanma oluyor. Ne saçma bir şey dimiherhalde benden başka yaşayan yoktur.
Ya hiç hoşlanmam bende evime karışılmasından zaten zevklerimiz tamamen farklı. Allahtan aynı yerde oturmuyoruz uzak şehirlerdeyizYa ben de çalışırken iyiydi evde olmuyordum şimdi evdeyim her gün gelip bişeyler getiriyor. Fenalık geldi. Mesela evdeki kırlentlerimi çok severim ben. Dekoratif kırlent konusunda hassasım evde koleksiyon oldu resmen. Bayılıyorum dokuma tarzı, püsküllü, nakışlı falan çeşit çeşit alıyorum mudodan hm den falan. Uyuma da önem veriyorum. Geçen kırlent kılıfı örüp getirmiş. Emeğe saygım var tabiki ama yani benim eve olmayacak bir örgü cinsi. Sanki eski tarz dede atkıları gibi çizgili falan. Benim kılıfı çıkarttı bir güzel kendi getirdiğini taktı. Ben şokSeninki zaten büyük gelmiş dedi. Birşey demedim birkaç gün çıkarmadım. Sonra başka gün geldi yeni kılıfa başladım bu sefer 3 renk elimde yün kaldı, bu yastığa takarız dedi. Ben yine şok Benim en sevdiğim kırlentim o Bence sen bana kırlent kılıfı örme dedim. Ne öreyim dedi hiçbir şey dedim E napcam o yünleri dedi bilmem kalsın dedim. Evime müdahale en sevmediğim şey.
Bütün gün aklım sende kaldı calla rahatladım bizde erken doğum riski olduğu için çok iyi anlıyorum seni demek ki çok dinlenmen lazım bol su iç kasılmalara çok iyi geliyorKızlar bugünkü nstlerim iyi çok şükür sancı da hissetmiyorum doktor çıkarır diye bekliyorum bakalımdün çok kasılma yaşadım stres de yaptım biraz, inşallah tekrar olmaz, sağolun güzel dilekleriniz ve dualarınız için ❤
Aa ben de kızımın ilk en net hareketini eşimin doğum gününde hissetmiştimGünaydın kızlarrrr herkese hayırlı kandiller
Bugün eşimin doğumgünü aynı zamanda sabah bizim küçük bey babasına bir cilveler bir hareketler sanki biliyormuş gibi
Ben de yaşıyorum yaa yanma değil de karıncalanma var. Özellikle sağ kaburgamda içerden bebek sanırım eliyle ya da ayağıyla kaburgamı gıdıklıyor. Kızııım bıcır bıcır oynuyor musun orda diye konuşuyorum onlaKızlar ya benim kaburgama doğru rahmimin bitiş noktasında bir yerde bazen karıncılanma ve yanma oluyor. Ne saçma bir şey dimiherhalde benden başka yaşayan yoktur.
Yenidoğan için olsa iyi olur diyor doktorlar canım.
Biz de anne ve kv olacağız hayırlısıyla. Biz yapmayalım kızlar böyle şeylerYa hiç hoşlanmam bende evime karışılmasından zaten zevklerimiz tamamen farklı. Allahtan aynı yerde oturmuyoruz uzak şehirlerdeyizoraya giderken her dönüşte bana bardak kırlent birşeyler vermeye çalışıyo tabi bazısı benim zevkime hiç uymuyor balkona minder alıcam dedim neyse almış doldurmuş yüzünü de dikmiş ama yani aldığı kılıf çok kötü koltuğun altında duruyo hala çıkarıp koymadım balkona
kızlar yanlıs anlattım galıba bozdurmak için haftayı doldurman gerek dediler yanı 34+ 5 ,6 vs gelırsen sıkıntı olur dıyorlar.
Ben hiç karışmayı düşünmüyorumBiz de anne ve kv olacağız hayırlısıyla. Biz yapmayalım kızlar böyle şeyler
MEB de olmuyor arkadaş ara bir yerde bozdurdu ama sizin kurumu bilemedim bence doktorlar için bir sıkıntı var herhalde.. normalde ben de 31+2 de aldım 32 gibi verdi sonra ben sana sene sonunda dönemi kapatman için vericem rapor dedi.. yani isteseler regl tarihini bile değiştirip yaparlar bence ama uğraşmıyorlar sıkı denetim falan olabilirkızlar yanlıs anlattım galıba bozdurmak için haftayı doldurman gerek dediler yanı 34+ 5 ,6 vs gelırsen sıkıntı olur dıyorlar.
o doğru canim. yani ilk raporunla ikincisinin uyumlu olması lazim. ilk başta doktorun 32+5 i 32 gibi gösterseydi olurdu da şimdi diğeriyle uyumlu olmasi lazim.kızlar yanlıs anlattım galıba bozdurmak için haftayı doldurman gerek dediler yanı 34+ 5 ,6 vs gelırsen sıkıntı olur dıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?