2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız ahahahah ha aynısını annemde yapıyor yeminle önce bilmiyorum diyor üstüne gidince attım onu nolucak daha ondan diye savunuyor
Aynı aynı.
Yok şimdi Allah var evime karışmaz ama veriyor devamlı. Boş odada duruyor çoğu napim

Kızlar bel destek minderi zorunlu mu ana kucağında?
Yenidoğan için olsa iyi olur diyor doktorlar canım.
Bende şimdi düşünüyorum mesela kızımın çok böyle anısı olan, güzel şeylerini saklarım sadece. Diğerleri muhtemelen başka bir bebişe bağışa
Vereyim sana benimkilerden birtanesini ikisine paylaştır. Bende sevmem büyük göğüs zaten boyum kısa orantısız duruyor. İnşallah doğumdan sonra önceki hallerine dönerler ama sanmıyorum. Kesin güneye doğru yol alacaklar.
Bende nefret ederim evime birinin karışmasından. Annemde bunu kendinde hep hak görür mübarek. Onu oraya koysana, şundan alsana şuraya. Geçen aramış diyor 'o bebek dolabının içine ekstra raflar yaptırsana zatem küçücük şeyler ekstra yerin olur.' tersleyince de önce bağırıyor, sonra ağlıyor. 'ben sizin gibi evlat görmedim, ne var yani dinleseniz' bilmem ne. Sanki napmışım he he deyip geçiyorum artık.

Kızlar bel destek minderi zorunlu mu ana kucağında?
Anakucağında yenidoğanlar 2 büklüm oluyor canım. Ben altına battaniye ufak yastık falan koyup doldurmuştum kızlarda. O zaman var mıydı bu destek minderleri bilmiyorum hiç. Kızlarım kış bebeğiydi yürüyüşe vs çıkmamıştık pek. Bunda çıkma hayallerim var o yüzden o ne kadar rahat ederse ben o kadar rahat çıkarım diye düşünüyorum. Aldım bakalım inşallah işe yarar bişeydir.

Gelen giden bakmasa bile ben rahat edemiyorum canım kafam takılı kalıyor orda. Temizlik düzen işini yapınca üzerimden yük kalkıyor. Bebek doğunca bir süre ince temizlik mümkün değil zaten. Bahar temizliği gibi yavaştan yapmayı planlıyorum inşallah. Bebekle günlük süpür toz al bir ihtimal yapılabilir inşallah

Ayy aynı benim annem sağolsun gelince oturmaz ama evde karışmadık yer de bırakmaz geçen sabah ben okuldayken gelmiş evi toparlanmış. Yemeklerimi dökmüş dolabı düzenlemiş temek arıyorum ısıtacağım. Yok tencereler bulaşık makinasında ağlayacaktım hazır yemekleri dökmüş. Bayat sandı sanırım bir gün önce yapmıştım. 2. Kızımı o büyüttü emeği çok ama yıprattı beni de. Ben bişey demem zaten kırılmasın diye. Ama bunda kafama göre bir bakıcı bulmayı çok istiyorum inşallah

ben de arkadaşlar anlattıkça hevesleniyorum ama maalesef yapamiyorum. dün kendimi iyi hissettim mutfak tezgahının üstünü aradaki fayanslari baharatliklarimi temizleyeyim dedim.

eşim üstünü alıyor ama işte tam olmuyor. haftada bir yapilan da yetmiyor. hem akşam hem gece bel ağrısı ayri, gerginlik ayrı yetti bana. çok pişman oldum. değer miydi diye söylendim kendi kendime. eşime de söylemiyorum. sessiz sessiz çektim yani.

insanin evinin işini yapmasi bile ne büyük nimetmis onu anladim. yapan arkadaşlar yavaş yavaş kendinizi yormadan tehlikeye atmadan yapin

Nasıl bir sorun anlamadım ben aldım 32 de almak gerekiyor zaten
Hastaneye gitmen lazım canım rapor için. Neden sıkıntı olsun orasını anlamadım ben
Nasıl bir sorun oluyormuş ki, ben de 32+0 da aldım hatta özellikle söylediler, tam bugünde alman gerekiyor diye ve giriş yaptılar sisteme.

kızlar yanlıs anlattım galıba bozdurmak için haftayı doldurman gerek dediler yanı 34+ 5 ,6 vs gelırsen sıkıntı olur dıyorlar.

Bende herşeyi saklayamam ama bi elbisesi bi patiği saklanır yani

Kızlar ya benim kaburgama doğru rahmimin bitiş noktasında bir yerde bazen karıncılanma ve yanma oluyor. Ne saçma bir şey dimi herhalde benden başka yaşayan yoktur.
canım bende bayadır var sag gogsumun altı dokununca sankı boyle yanmıs gıbı bır hıs ve agrı, doktor baskıdan dolayı oldugunu 36. haftadan sonra bebek aşağıya ındıkce rahatlayacagımı soyledı.

Ya hiç hoşlanmam bende evime karışılmasından zaten zevklerimiz tamamen farklı. Allahtan aynı yerde oturmuyoruz uzak şehirlerdeyiz oraya giderken her dönüşte bana bardak kırlent birşeyler vermeye çalışıyo tabi bazısı benim zevkime hiç uymuyor balkona minder alıcam dedim neyse almış doldurmuş yüzünü de dikmiş ama yani aldığı kılıf çok kötü koltuğun altında duruyo hala çıkarıp koymadım balkona

Bütün gün aklım sende kaldı calla rahatladım bizde erken doğum riski olduğu için çok iyi anlıyorum seni demek ki çok dinlenmen lazım bol su iç kasılmalara çok iyi geliyor

Günaydın kızlarrrr herkese hayırlı kandiller
Bugün eşimin doğumgünü aynı zamanda sabah bizim küçük bey babasına bir cilveler bir hareketler sanki biliyormuş gibi
Aa ben de kızımın ilk en net hareketini eşimin doğum gününde hissetmiştim tam yattım birden pıt pıt 3-4 kez vurdu koşarak eşimin yanına gitmiştim kızım senin doğum gününü kutladı diye
Kızlar ya benim kaburgama doğru rahmimin bitiş noktasında bir yerde bazen karıncılanma ve yanma oluyor. Ne saçma bir şey dimi herhalde benden başka yaşayan yoktur.
Ben de yaşıyorum yaa yanma değil de karıncalanma var. Özellikle sağ kaburgamda içerden bebek sanırım eliyle ya da ayağıyla kaburgamı gıdıklıyor. Kızııım bıcır bıcır oynuyor musun orda diye konuşuyorum onla

Bu aralar bende inanılmaz bir sevgi ve özlem var kızıma karşı. ultrasonda net fotolarını gördükçe sanki onu uzun zamandır tanıyor gibi hissediyorum ve çok seviyorum. Daha doğmadan nasıl böyle sevilebilir inanamıyorum düşündükçe gözlerim doluyor bazen. Bu cumartesi çalışabilir raporu almak için gideceğim ve göreceğim ya yine çok heyecanlıyım Allahım sağlıkla mutlulukla kavuştursun inşallah yaklaştıkça içim içime sığmıyor. Ne kadar güzel bir duyguymuş bu Allah isteyen herkese nasip etsin şu kandil günü kimseye çocuk hasreti yaşatmasın bakmayacak olan vijdansızlara da hiç vermesin inşallah

Biz de anne ve kv olacağız hayırlısıyla. Biz yapmayalım kızlar böyle şeyler

kızlar yanlıs anlattım galıba bozdurmak için haftayı doldurman gerek dediler yanı 34+ 5 ,6 vs gelırsen sıkıntı olur dıyorlar.
MEB de olmuyor arkadaş ara bir yerde bozdurdu ama sizin kurumu bilemedim bence doktorlar için bir sıkıntı var herhalde.. normalde ben de 31+2 de aldım 32 gibi verdi sonra ben sana sene sonunda dönemi kapatman için vericem rapor dedi.. yani isteseler regl tarihini bile değiştirip yaparlar bence ama uğraşmıyorlar sıkı denetim falan olabilir

o doğru canim. yani ilk raporunla ikincisinin uyumlu olması lazim. ilk başta doktorun 32+5 i 32 gibi gösterseydi olurdu da şimdi diğeriyle uyumlu olmasi lazim.

doğum izni haftalık olarak hesap edildiği için karışıklık olmasin diye öyle yapıyorlar galiba.

Kızlar mide yanmasi için, gaviscon kullaniyordum. Eşime eczacı gaviscon olmadıģı icin rennie duo vermiş. Bunuda aynı şekilde bol bir şekilde kullanabiliyormuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…