- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Kasılmalarım var malesef nst de çıkıyor bende hissediyorum azalır inşallahAa neden yasakladı canım?
Allahım bidaha yaşatmasın gözlerim doldu nasıl içim titredi.. Allahım evlatlarını sana evlatlarımızı bize bağışlasınGünaydın.
Buğün gün bana hiç aymadı.
Yiğit imi rüyamda gördüm kucağıma aldım bembeyaz teni yanakları gamzeli gözleri kapalıydı. Ölmemiş yavrum meğer yıllardır beni bekliyormuş. Hafif çenesini oynattım uyansın emsin diye ama gözlerini açmadı yaşıyordu ama..
Oyyy şuan çok kötüyüm odaya girdim kızlardan gizli hem ağlıyorum hem yazıyorum..
Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin..
Eki Görüntüle 2601530
Düz yattığımda öyle oluyor benim de.Kızlar merhaba. Yattığınızda Boğaz’ınızı sıkıyorlarmışcasına nefesinizi zor alıyor musunuz. Son bi haftadır anlamlandıramıyorum. Doğrulup nefes alıp öyle yatıyorum.
Evet oluyor. Normal ama. Bebek büyüdü çünkü.Kızlar merhaba. Yattığınızda Boğaz’ınızı sıkıyorlarmışcasına nefesinizi zor alıyor musunuz. Son bi haftadır anlamlandıramıyorum. Doğrulup nefes alıp öyle yatıyorum.
Bende aynı seyi yazacaktım sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor benimdeDüz yattığımda öyle oluyor benim de.
Ayy miniği de eğlendirmişiz deseneagacsizkoalaa Cherrygum ay çok güldürdünüz beni ya. Daha bitiremedim yazdıklarınızı okumayı. Benim kıkırdamalarım yüzünden hopladıkça tekmeyi yiyiyorum oğlandan
Bebiş seninki mayalanmış ya libidoya hali kalmamıştır. Mayası insin bir giriş kapısı açılsın sonra konuşalım.Sen hepimize bi örnek, solmuş çiçekleri açtıran bi öndersin bacım ama bizimkiler tırt
Yaa buagacsizkoalaa ile ben bi araya gelince dilimize vuruyo
Geri gelecek merak etme. Gelmese millet 2.yi 3.yü yapmazdıYa vallahi benimki tam tırt oldu ya. Noldu bu libidoma nerelere gitti ne hallerde şimdikoyverdi gitti beni
Aynen böyle koyacağım çantaya. Üzerlerine de etiket yapıştıracağım hatta. Hemşireye verilecekler, zıbınlar vb şeklindeÇok mantıklı ya cok hosuma gitti hastane çantasına da böyle koyabilirsin hem temiz kalır bezlerini ağız mendillerini falan
Bende böyle yaptım ama şeffaf poşete değil saten keselere koydum. Bavulu açtığımda atarım foto. Çok düzenli oluyor böyle yapınca.Aynen böyle koyacağım çantaya. Üzerlerine de etiket yapıştıracağım hatta. Hemşireye verilecekler, zıbınlar vb şeklinde
Yap bence de tertemiz düzenli oh
O da olur yeter ki düzen olsun. En sevdiğim şey düzenBende böyle yaptım ama şeffaf poşete değil saten keselere koydum. Bavulu açtığımda atarım foto. Çok düzenli oluyor böyle yapınca.
Ayyy bendeO da olur yeter ki düzen olsun. En sevdiğim şey düzen
Yaaa sjsjsjsjjsjsj ondan demek benim sorunumAyy miniği de eğlendirmişiz desene
Bebiş seninki mayalanmış ya libidoya hali kalmamıştır. Mayası insin bir giriş kapısı açılsın sonra konuşalım.
Geri gelecek merak etme. Gelmese millet 2.yi 3.yü yapmazdı
Bende kese yaptım bebeğin eşyalarını ona koyacağım temiz ve düzenli olur üzerine de ismini yazıcam senin gibi. Hem bavul karışmaz hem verilmesi kolay olacakAynen böyle koyacağım çantaya. Üzerlerine de etiket yapıştıracağım hatta. Hemşireye verilecekler, zıbınlar vb şeklinde
Kızlar merhaba uzun zamandır koşuşturmadan yazamıyorum ama arada girip hep okudum konuşmalarınızı
Bizim herşeyimiz hazır, temizliğimin de çoğu bitti ufak tefek sil süpür işleri kaldı. Hergün deli gibi orayı burayı siliyorum temiz dursun diye
Salı günü kontrolümüz var bakalım napıyor minnakım. Zaman yaklaştıkça beni bi doğum korkusu sardı karnım büyüdükçe nasıl doğuracağım diye düşünüyorumBol bol yürüyüş yapıyorum umarım faydası olur sizler nasılsınız
Çok tatlısın beni merak etmişsinHoş geldin canım nerelerdeydin. Merak ettim seni. Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Bende temizliği bitirmek üzereyim ama hazırlıklarım tamam değil. Bu haftaiçi her şeyi bitirmeyi planlıyorum ama. Onun dışında bir sorun yok ☺
İnşallah çocuğumuz da bize çekerAyyy bendeherşey düzenli, tertipli yerli yerinde olmalı. Çocuk etrafı dağıtmaya başlayınca napcaz bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?