Canım hoşgeldinKızlar merhaba uzun zamandır koşuşturmadan yazamıyorum ama arada girip hep okudum konuşmalarınızı
Bizim herşeyimiz hazır, temizliğimin de çoğu bitti ufak tefek sil süpür işleri kaldı. Hergün deli gibi orayı burayı siliyorum temiz dursun diye
Salı günü kontrolümüz var bakalım napıyor minnakım. Zaman yaklaştıkça beni bi doğum korkusu sardı karnım büyüdükçe nasıl doğuracağım diye düşünüyorumBol bol yürüyüş yapıyorum umarım faydası olur sizler nasılsınız
En sevmediğim şey bavulu özenle yerleştiriyorsun. Sonra bir açıyorsun çıfıt çarşısı olmuşBende kese yaptım bebeğin eşyalarını ona koyacağım temiz ve düzenli olur üzerine de ismini yazıcam senin gibi. Hem bavul karışmaz hem verilmesi kolay olacak
Hahahahhaha
Ay inşallah canımcımİnşallah çocuğumuz da bize çeker
Bende hiç sevmiyorum hem de pis oluyor zaten hastane beni başlı başına iğrendiriyorCanım hoşgeldinbenim daha zamanım var ama benim oğlan çok can yakıyor vallahi. Tüm kuvvetiyle kaktırıyor benim de çoğu şeyim hazır. Ufak tefek şeyler kaldı. Yavaş yavaş yapıyorum
En sevmediğim şey bavulu özenle yerleştiriyorsun. Sonra bir açıyorsun çıfıt çarşısı olmuşOnun için en iyisi böyle yapmak
Hemde öyle yumusacık kabarmışken olacak iş değilHahahahhahayerlerde sürünüyor mübarek
Ay inşallah canımcım
Hoşbuldum canımcımCanım hoşgeldinbenim daha zamanım var ama benim oğlan çok can yakıyor vallahi. Tüm kuvvetiyle kaktırıyor benim de çoğu şeyim hazır. Ufak tefek şeyler kaldı. Yavaş yavaş yapıyorum
En sevmediğim şey bavulu özenle yerleştiriyorsun. Sonra bir açıyorsun çıfıt çarşısı olmuşOnun için en iyisi böyle yapmak
Bnm de bikac gundur var sanki ole. Icim daralio farkli hissediorm. Dedgin gibi karnim sertlesioİyi geceler kızlar, 35+5 teyiz. Yalancı kasılmalar o kadar fazla ki,sizin de oluyor mu? 3. Gebeliğim, toy olsam bilmesem doğum sancıları başladı sanıp hastaneye giderim o derece kasılıyor,nefesim kesilecek kdr. 3. Gebelik ve öncekiler sezeryan diye korkuyorum sanki karnım taş sizde durumlar nasıl
Hemen bende alıyorum dip boyamı bununla yaptıracam çok sağol canımFiyat düşmüş bu marka saçıma çok ii geldi benim Eki Görüntüle 2601699
Kaçıncı gebelik, idrar kaçırma olabiliyor sizin haftalarda ama yine de doktora sorunBnm de bikac gundur var sanki ole. Icim daralio farkli hissediorm. Dedgin gibi karnim sertlesio
benim de çok oluyor canım. hatta bugünkü nst de 20 dk içinde 3 tane düzenli aralıklı 80 üzeri kasılmam var. ama doktor bu haftalar için önemli görmedi. bu arada benim de 3. gebelik. gebelik sayısı artıkça kasilmalar da artıyor galiba.İyi geceler kızlar, 35+5 teyiz. Yalancı kasılmalar o kadar fazla ki,sizin de oluyor mu? 3. Gebeliğim, toy olsam bilmesem doğum sancıları başladı sanıp hastaneye giderim o derece kasılıyor,nefesim kesilecek kdr. 3. Gebelik ve öncekiler sezeryan diye korkuyorum sanki karnım taş sizde durumlar nasıl
Evet öncekilerde bu kadar sık yaşadığımı hatırlamıyorum, sizin de sezeryan mı?benim de çok oluyor canım. hatta bugünkü nst de 20 dk içinde 3 tane düzenli aralıklı 80 üzeri kasılmam var. ama doktor bu haftalar için önemli görmedi. bu arada benim de 3. gebelik. gebelik sayısı artıkça kasilmalar da artıyor galiba.
Çok tatlısın beni merak etmişsin
İşe güce daldım alışveriş , hazırlıklar,temizlik akşamları yorgunlıktan erkenden uyuyodum o yüzden yazmaya fırsatım olmadı.
Aramızda 3 hafta varmış bitirirsin sende merak etme. Koltuklarım silinecek benimde daha bi o kaldı büyük temizlikten
Kızlar babybirds e ne oldu?
Kizlar yaa bisey dicem. Arada idraririni kaciran var mikacirio muyum onu da anlamiorm ki. Her lavaboda pecete koyuyorm onume.Bazen akntim oluo islandgimi hissediorm bakiorm azck akinti gerisi islak pecete. Bazen ic camasirima da gecio islakligi. Kokusu da yok
Bide bikac gundur asiri hapsiriorm nezle gibi bisey oldum. O yuzden midir bilmiorm hafif kasilmalr oldu kac defa
Rahatladım tabi hazırlıklar bitince ,kalan Ufak tefek işler olmasada olur gözüyle bakıyorum artıkOhh maşallah her şeyin hallolması hissi çok güzeldir eminim. Senin az kalmış doğuma bir heyecan sarmıştır şimdi.
Babybirds kendi isteği ile bıraktı. Çok arkadaş sordu söylemek istemedim belki kendi de tercih etmez diye ama burada yazılan bazı şeylerden kötü etkilendiğini, belki doğumdan sonra geleceğini yazmıştı bana.
Ilk gebelik . 2 gun once kontrolum vardi unuttum yaaKaçıncı gebelik, idrar kaçırma olabiliyor sizin haftalarda ama yine de doktora sorun
Sanki bende de enfeksiyon var. Bugun cok az yesilimsi aknti da vardi.Kuzum bende olmuyor idrar kaçırma. Ama çok fazla akıntım oluyor. Hatta kesin enfeksiyon var diye düşünüyorum ama temiz gelmiş sonuçlar. Bu haftalarda normal sanırım
iki kızım normal doğumla dünyaya geldi. bakalim bu da nasip kismet.Evet öncekilerde bu kadar sık yaşadığımı hatırlamıyorum, sizin de sezeryan mı?
Bence doktorunu dinle canim iyi yani her bebek bir değil ve doğru olmayabilir ölçümler ☺Kızlar bugün 32+6 yız kilomuz 1900 çıktı bana az geldi sanki ama doktorumuz gayet iyi sorun yok dedi sizde nasıldı bu haftalarda ?
Rahatladım tabi hazırlıklar bitince ,kalan Ufak tefek işler olmasada olur gözüyle bakıyorum artık
Heyecan korku bir arada açıkcası hele bu akşam hizmetçiler dizisindeki kadının doğum sahnesi beni bitirdi
Sevdiğim bir üyeydi üzüldüm bırakmasınaUmarım geri gelir belki okuyordur arada
Ay ben de aynı durumdayım. Biraz kilo alsın diye iki gündür sabah tahin pekmez yiyorum. Yaradı herhaldeHoşbuldum canımcımKemikleri güçlendi iyice benim kızda kaburgalarımı tekmeliyor
Geceleri sabaha kadar inliyormuşum eşim söyledi. Bir sağa bir sola dönüp duruyorum tüm gece deli gibi dönerken de kasıklarım acıyor hep. En az 2 kere wc ye kalkıyorum uykular haram oldu şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?