Evt ona benzer. Ama daha cok hizli hizli nefes alip vermesi gibuBöyle kalp atışı gibi inip kalkıyor karnım. Senin de öyle mi?
Evet evet o benim kabardıkça kabardımYa dün ben bunu videoya bile çektim gif yaptım ama ekleyemiyorum. Ekleyebilsem soracaktım size ben de.
Mayalı puf puf kabaranCherrygum , bundan daha güzel bir tanım olamaz ya
Aa çok sevindimGözün aydın
İnternet Explorer geliyor aklıma seni görünce
Oooo sexy ladyyyKızlar size hiç göbek fotosu atmamıştım gazeteli taytım ve oburiks ben
Bakıyorum da pogacayi korumaya almışsın elinleKızlar size hiç göbek fotosu atmamıştım gazeteli taytım ve oburiks ben
Ama kendi kendime oluyorumOooo sexy ladyyy
Hamileyken bile Sexy olabiliyoruz
Yaaaa çok fenasınBakıyorum da pogacayi korumaya almışsın elinle
Hahahahhahahaha yaaaaaaYa dün ben bunu videoya bile çektim gif yaptım ama ekleyemiyorum. Ekleyebilsem soracaktım size ben de.
Mayalı puf puf kabaranCherrygum , bundan daha güzel bir tanım olamaz ya
Aa çok sevindimGözün aydın
İnternet Explorer geliyor aklıma seni görünce
Kız azcık döneydinde poğaçayı göreydikKızlar size hiç göbek fotosu atmamıştım gazeteli taytım ve oburiks ben
Kız önce önden çektim baktım çok belli oluyo dedim olmaz böyle ondan yana döndümHahahahhahahaha yaaaaaa
Kız azcık döneydinde poğaçayı göreydik
O kadar mayalandıysa belli olması çok normal değil miKız önce önden çektim baktım çok belli oluyo dedim olmaz böyle ondan yana döndüm
Fiyat düşmüş bu marka saçıma çok ii geldi benimMarkası neydi canım?
Hıhhh daha da size bişimi söylemicemO kadar mayalandıysa belli olması çok normal değil mi
Baştan böyle diyen doktor zaten kafaya koymuş oluyor genelde. Benim ilk doğumumdaki doktorum da beni çok yanlış yönlendirdi. İstersen bir doktora daha görün. Son haftalarda nasıl hissedersin doktor değişimi için bilemem ama için rahat eder.Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum Baharcım. Aklımda hiç sezeryan yokken doktor bebeğin önden gittiğini bu yüzden sezeryan yapacağını söyledi. Ben sonuna kadar direnmeye devam edeceğim ama bakalım nasip. Ben normal doğuma göre alışverişimi yaptım. Bir tane sadece gecelik aldım. 2 tane de lohusa pijamasi 1 de sabahlık. Sence yeterli olur mu? Havlu götürdün mü lazım oldu mu? Bir de hasta bezleri dikiş olursa kullanılabiliyor mu?
Ya kıyamisu ben sana kızHıhhh daha da size bişimi söylemicem
Mehmet bal i duydum arkadasimin ablasının sıkıntını hamileligin de cok yardımcı olmuş bana da önermişti hayırlı sağliklı doğumlarimiz olsun İnşallahKentin anlaşması yok sgk ile o yüzde sanırım öyle.fiyatlari çünkü medicalde de eğer bi sağlık güvenden yoksa fiyat bunlarin 2 katı oluyor. Evet ben mehmet bal a gidiyorum medicalde çok tatlıdır kendisi☺ doğum cesiti fark etmiyor ger türlü doğum için ayni ücreti ödüyorsun bu çok güzel bir şey
Bende çok yürüyordum hem hareket olsun hemde kolay doğurayım diye ama Yasakladı doktorum malesefYine bir 5 km yürüyüp geldim hanımlarYürüyüşü çok seviyorum ya şansımıza da hava güzel oluyor haftasonları.. Bol bol yürüyelim kolay kolay doğuralım inşallah
Aa neden yasakladı canım?Bende çok yürüyordum hem hareket olsun hemde kolay doğurayım diye ama Yasakladı doktorum malesef
Neyse ikimize de oluyorsa anormal değil demek kiEvt ona benzer. Ama daha cok hizli hizli nefes alip vermesi gibu
AynnNeyse ikimize de oluyorsa anormal değil demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?