- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Vallahi kardeş artık doktor aramaktan gına geldi. 33. Haftada gittim bu doktora o zamanda bebek öndeydi hatta önceki doktor çok kaba konuştuğu ve korkuttuğu için gittim. Bana ne münasebet tüp bebek diye normal olmayacakmış dedi. Geçen haftada, ben göze alamam zaten tüp bebek takılır kalır ömür boyu sakat kalır dedi. İnan yıldım hepsi mi böyle. İlk randevu bir ilgili bir tatlılar sonra yalap şalap. Tamamen hasta- doktor ilişkisi yerine, hasta- müşteri ilişkisi olmuş artık. Diyorum ben mi çok kaprisliyim bu 3. Doktor hepsi numarasını verdi daha özelden 1 msj atmışlığım yok vaktinden önce randevuya gitmem, sürekli soru sormam, troitlerimden sıkıntım vardı onu bile dahiliyeye gider kendim test yaptırırım kendim kadın doğumcuya götürürüm. Doktor ne derse tamam derim istediğim şey normal doğurmak o bile lüks oldu. Kayınvalidem sürekli bu özeller hep daha çok para için sezeryan yapıyor diye söyleniyordu. Bende gözlerimi deviriyordum galiba kadın haklı.Baştan böyle diyen doktor zaten kafaya koymuş oluyor genelde. Benim ilk doğumumdaki doktorum da beni çok yanlış yönlendirdi. İstersen bir doktora daha görün. Son haftalarda nasıl hissedersin doktor değişimi için bilemem ama için rahat eder.
Ama ama sizde söyleyinYa kıyamisu ben sana kızsöyle ama bak makara yapıyoruz ne güzel
Ba-yıl-dımmmm harika olmuş canımKızlar odamızdan kareler paylaşayım dedim, oda küçük olduğu için fotoğraflar dar açılı oldu maalesef.. Dolap almadık, evdeki dolapların kulplarını değiştirdik. Şu kapaklı olan dolabın üst kapaklı kısmına askılık yaptık, alt kısma da ekstra raf ekledik. İçime sindi ama her şeyi
Eki Görüntüle 2601567 Eki Görüntüle 2601569 Eki Görüntüle 2601572 Eki Görüntüle 2601573 Eki Görüntüle 2601568 Eki Görüntüle 2601570 Eki Görüntüle 2601575
Kız ben libidomla yeterince afişeyim bence bu sitedeAma ama sizde söyleyinben afişe oldum iyice sıra sizde
Sen hepimize bi örnek, solmuş çiçekleri açtıran bi öndersin bacım ama bizimkiler tırtKız ben libidomla yeterince afişeyim bence bu sitede
Yaa buagacsizkoalaa Cherrygum ay çok güldürdünüz beni ya. Daha bitiremedim yazdıklarınızı okumayı. Benim kıkırdamalarım yüzünden hopladıkça tekmeyi yiyiyorum oğlandan
Teşekkür ederim cnm benim. Öyle valla bi halta yaramaz biri oldumHoşgeldin canım hepimiz için zor geciyor artık yalancı sancılar bol kilo derken kolay değil tabi☺
Ya vallahi benimki tam tırt oldu ya. Noldu bu libidoma nerelere gitti ne hallerde şimdiSen hepimize bi örnek, solmuş çiçekleri açtıran bi öndersin bacım ama bizimkiler tırt
Yaa buagacsizkoalaa ile ben bi araya gelince dilimize vuruyo
Benimki de ben qidiyom hoçcaqalın yazarak veda etti banaYa vallahi benimki tam tırt oldu ya. Noldu bu libidoma nerelere gitti ne hallerde şimdikoyverdi gitti beni
Yaa ne güzel hazırlamışsın ben direk ütüleyip şifonyerine koydum hiç poşetlemedimKızlaarrr minnak kıyafetlerimiz yıkandı, ütülendi, tertemiz kilitli poşetlere koyulduugeriye kaldı çantaya koyulacakları koymak
Eki Görüntüle 2601758
Ay çok düzenli olmuş, kilitli poşetler nereden?Kızlaarrr minnak kıyafetlerimiz yıkandı, ütülendi, tertemiz kilitli poşetlere koyulduugeriye kaldı çantaya koyulacakları koymak
Eki Görüntüle 2601758
Migrostan aldım. Kilitli buzdolabı poşetiAy çok düzenli olmuş, kilitli poşetler nereden?
Temiz durur diye düşündüm ondan böyle yaptım. Doğana kadar dursun sonra zaten her defasında koymamYaa ne güzel hazırlamışsın ben direk ütüleyip şifonyerine koydum hiç poşetlemedim
Ah kuzum öyle üzdün ki beni basın sagolsun cennetine refakatcin olsun yavrun insallahGünaydın.
Buğün gün bana hiç aymadı.
Yiğit imi rüyamda gördüm kucağıma aldım bembeyaz teni yanakları gamzeli gözleri kapalıydı. Ölmemiş yavrum meğer yıllardır beni bekliyormuş. Hafif çenesini oynattım uyansın emsin diye ama gözlerini açmadı yaşıyordu ama..
Oyyy şuan çok kötüyüm odaya girdim kızlardan gizli hem ağlıyorum hem yazıyorum..
Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin..
Eki Görüntüle 2601530
Çok mantıklı ya cok hosuma gitti hastane çantasına da böyle koyabilirsin hem temiz kalır bezlerini ağız mendillerini falanTemiz durur diye düşündüm ondan böyle yaptım. Doğana kadar dursun sonra zaten her defasında koymam
Ay çok güzel olmuş ağız tadıyla yatsin kalksin annesiKızlar odamızdan kareler paylaşayım dedim, oda küçük olduğu için fotoğraflar dar açılı oldu maalesef.. Dolap almadık, evdeki dolapların kulplarını değiştirdik. Şu kapaklı olan dolabın üst kapaklı kısmına askılık yaptık, alt kısma da ekstra raf ekledik. İçime sindi ama her şeyi
Eki Görüntüle 2601567 Eki Görüntüle 2601569 Eki Görüntüle 2601572 Eki Görüntüle 2601573 Eki Görüntüle 2601568 Eki Görüntüle 2601570 Eki Görüntüle 2601575
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?