2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Vallahi kardeş artık doktor aramaktan gına geldi. 33. Haftada gittim bu doktora o zamanda bebek öndeydi hatta önceki doktor çok kaba konuştuğu ve korkuttuğu için gittim. Bana ne münasebet tüp bebek diye normal olmayacakmış dedi. Geçen haftada, ben göze alamam zaten tüp bebek takılır kalır ömür boyu sakat kalır dedi. İnan yıldım hepsi mi böyle. İlk randevu bir ilgili bir tatlılar sonra yalap şalap. Tamamen hasta- doktor ilişkisi yerine, hasta- müşteri ilişkisi olmuş artık. Diyorum ben mi çok kaprisliyim bu 3. Doktor hepsi numarasını verdi daha özelden 1 msj atmışlığım yok vaktinden önce randevuya gitmem, sürekli soru sormam, troitlerimden sıkıntım vardı onu bile dahiliyeye gider kendim test yaptırırım kendim kadın doğumcuya götürürüm. Doktor ne derse tamam derim istediğim şey normal doğurmak o bile lüks oldu. Kayınvalidem sürekli bu özeller hep daha çok para için sezeryan yapıyor diye söyleniyordu. Bende gözlerimi deviriyordum galiba kadın haklı.

Ba-yıl-dımmmm harika olmuş canım Güzel günlerde kullansın bebişin inşallah

Sen hepimize bi örnek, solmuş çiçekleri açtıran bi öndersin bacım ama bizimkiler tırt

Yaa bu agacsizkoalaa ile ben bi araya gelince dilimize vuruyo
Ya vallahi benimki tam tırt oldu ya. Noldu bu libidoma nerelere gitti ne hallerde şimdi koyverdi gitti beni

Ah kuzum öyle üzdün ki beni basın sagolsun cennetine refakatcin olsun yavrun insallah

Ay çok güzel olmuş ağız tadıyla yatsin kalksin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…