2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynı şekldeyiz demekki senle. Karnım o kadar sık sertleşiyoki bazen korkuyrum. Gecenin kaçı oldu bak hareketlerine ve sertlşmelere uyandm. Benm de 2.bu.çok farklı şeyler yaşyrum. Daha da ağırlaştım kıza göre ve aşşıırı hareketli olduğu için kasılma mı dayanma mı anlayamyrum. Panik biri olsam hergün hastanedeydm kesin.

benim ilk gebelik ama 18. Haftadan beri kasılıyorum . Nst de de çıkıyor , aralıkları ölçmek için uzun kaLıyorum hep . Neyse artık aralıkları çok sık olmadığı sürece kasılabiliriz . Akşamdan ilaç içtim lavabodan çıkamıyorum , bağırsak hareketleri yüzünden bebeğimi hissedemiyorum . Bir de şimdi onu dinlerim sabaha kadar

Çok geçmiş olsun canım neyseki sonu güzel mesajının hızlı hızlı okudm noldu diye. Düzelmesine ssevndm. Biz çocuklu gebeöerin dinlnmeye pek fırsatı olmuyo malesef. Allahım inşallah zamanında sağlıkla gelsnler

Ya canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun. Allah tan sonu iyi bitmiş. Umarım vaktinde gelirler bebişler. Az daha sabretseler yetecek bize. Sen kendine dikkat et. Elinden geldiği kadar dinlen. Hepimiz için dua ediyorum sürekli.

Günaydın kızlar. Şimdi anlatacağım durumu yaşayan varsa ona sarılıp ağlayabilirim.
Gece yatarken veya sabaha karşı grip oluyorum.
Yani gün içinde hiçbir şey yok. Yatınca burnum kaşınmaya, hapşurmaya sonrasında akmaya başlıyor. Deli olup uyuyamıyorum tabii ki. Gün içinde geçiyor ama bu nasıl bir şey ya. 3 ya da 4 gündür yaşıyorum bu dediğimi. Bu bana da oluyor diyen çıkacak mı hiç sanmıyorum ama...

Günaydın l, geçmis olsun
direkt aklima alerji geldi. alerji olabilir mi? dışarı çıkıyorsan tam da mevsimi. yatmadan önce duş aldırmayı öneriyorlar çocuklarda. saçlardaki vs polenler gitsin diye.

Gel sarılalım o zaman grip değil bal gibi alerji o. Hatta geçen sabah kayinvalidemle konuştum sesim grip gibi çıkıyordu ertesi gün aramış iyice kötü oldun mu diye benim ses düzelmişti tabi. Ben hamile kalmadan önce alerji ilacı kullanıyordum zaten ama bıraktım tabi. Gebeliğin başından beri iyi idare ediyordum taaa kiii bahar gelene kadar, son 10 gündür aynı durumu yaşıyorum

Çok geçmiş olsun şükür sonu iyi bitti. Aman dikkat et. Vaktiyle gelsin evladın inşallah, hepimizinki, amin.
Canım bariz alerji. Muhtemelen yataktaki akarlara karşı bir alerjin var.

geçmiş olsun canim cok dikkat etmek lazim aslinda ama bu koca göbuslerle ister istemez insan dengeyi kaybediyor
Çok sağol canım..
Aslında dikkat de ediyordum ama işte olacağı varmış mı desem bilemedim . Daha da dikkat etmek gerek . Şuan zatn istesem de hızlı hareket edemiyorm ağrılarmdan dolayı yattığım yerden zor kalkıyorum sağ salim tamamlasak şu süreci başka birşey istemiyorum..

Amin inşallah canım her hamilelik gerçekten çok farklıymış. Bu kasılmaları ben poposunu dayıyor sanıyordm ama değilmiş . Kendiniz de anlamak için 1 saat uzanın karnınızın ne kadr sürede bir toplandığına bakın. Sancınız varsa doktora gidin. Özellkle önceki gebelikleri sezeryan olanlar önemseyip doktora görnsün. Biz tedbirimizi alalım..

Çok sağol canım. İnşallah hepimiz dikkat edelimm.
Şmdi sürekli dinleniyorm eşim de çok korktu izin günlerinde tuvalete bile o götürüyor. Diğer zamanlarda da komşuma emanet ediyor. Tek kalmama korkuyor. Bakalm böyle böyle geçecek inşallah Nisan’ı görürürüz

Ben yaşıyorm bu durumu , yıllar önce bahar alerjim vardı benm ama ondan mı oluyor hamilelikten mi anlayamadım. İnşallah hasta olmayalm da .
Çok geçmiş olsun şükür sonu iyi bitti. Aman dikkat et. Vaktiyle gelsin evladın inşallah, hepimizinki, amin.
Çok sağol amin inşallah

Günaydın l, geçmis olsun
direkt aklima alerji geldi. alerji olabilir mi? dışarı çıkıyorsan tam da mevsimi. yatmadan önce duş aldırmayı öneriyorlar çocuklarda. saçlardaki vs polenler gitsin diye.

Çok fazla dışarı çıkamıyorum canım. Benim yaşadığım yer hala karlı buzlu. Dün duş aldım yatmadan ama alerji bu yüzde yüz.

Ayyy şuan sana sarıldım kocaman.
Evet belirtiler alerjiyi gösteriyor.
Ama sadece gece yatarken olması beni çileden çıkarıyor. Gebelik öncesi yoktu. İnşallah geçici bir durumdur. Sana da çok geçmiş olsun can sıkıcı bir durum ya.

Canım bariz alerji. Muhtemelen yataktaki akarlara karşı bir alerjin var.

Oyyy çok üzgünüm valla. Zaten uyuyamıyorum artık iyice deli oluyorum.
Bir araştırayım napmam gerektiğini sağ ol canım.

İnşallah kuzum hastalık uzak olsun. Hayırlısıyla bir tamamlasaydık. Gerisi gelecek.

Nevresimleri en az 60 derecede yika canım ve sık sık değiştir. Yatagina karbonat döküp beklet yarım gün, sonra süpür güzelce. Odayı sık sık havalandir. Bir de sabah uyanır uyanmaz yatağı toplama, açık kalsın bir süre. Faydası olur bunların.

Bugün deneyeceğim hepsini inşallah.
Çok sağ ol canım.

çok geçmiş olsun canim. şükür ki sonu iyi olmuş. çok dikkat etmek gerek galiba bu son zamanlar. insallah vakitleriyle hayırlısıyla gelsin minnaklar.

Kızlar bir çey soracağım size. Ben dün bebeğin kafasını baya vajinamda hissettim ama pozisyondan kaynaklıdır diye düşündüm. Hatta bir ara böyle sanki kafasını bir sağa bir sola çevirip vajinama baskı yaptı. Ondan önceki geceden itibaren başlayan çok sık idrara çıkma mevcut. Şimdi bugün kalktığımda karnıma baktım ama sanki biraz aşağı inmiş gibi geldi. Bebekte daha aşağıda duruyor gibi kaburgamın altı boşalmış. Sizce doğum kanalına mı girmeye çalışıyor? Erken mi gelecek benim bebem ya?

Benimde ilk ikisi kızdı bu erkek, gerçekten bu haftaya rağmen hareketleri hiç azalmadı, o yüzden mi kasılma çok diye düşünüyorum ben de,normal doğumlu olsam endişe etmem ama sezeryanlı olduğum için panik yapıyorum.

Sağ ol canım ben de son hafta başlayayım o zaman. Şimdilik gaz problemim yok sayılır. Süt için almıştım ben de. Hangi markaninkini içiyorsun peki?
Ben genelde aktardan direk rezene alarak demliyorum. Birde dısarı çıktıgımda yada kolayıma geldigi icin, kup seklinde olan resmini attığımı kullaniyorum. Birsey farkettim direk rezene gazı hemen kesiyor. Ama buda sütü arttıriyor ne zaman onu içsem göysüm şisiyor. Cogullukla aktardaki rezeneyi iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…