ben hergun gece 2 -3 gibi kalkiyorum bos bos oturuyorumHuhuuuu uyudunuz mu kızlar gececiler yok mu
Aynı şekldeyiz demekki senle. Karnım o kadar sık sertleşiyoki bazen korkuyrum. Gecenin kaçı oldu bak hareketlerine ve sertlşmelere uyandm. Benm de 2.bu.çok farklı şeyler yaşyrum. Daha da ağırlaştım kıza göre ve aşşıırı hareketli olduğu için kasılma mı dayanma mı anlayamyrum. Panik biri olsam hergün hastanedeydm kesin.İyi geceler kızlar, 35+5 teyiz. Yalancı kasılmalar o kadar fazla ki,sizin de oluyor mu? 3. Gebeliğim, toy olsam bilmesem doğum sancıları başladı sanıp hastaneye giderim o derece kasılıyor,nefesim kesilecek kdr. 3. Gebelik ve öncekiler sezeryan diye korkuyorum sanki karnım taş sizde durumlar nasıl
Çok geçmiş olsun canım neyseki sonu güzel mesajının hızlı hızlı okudm noldu diye. Düzelmesine ssevndm. Biz çocuklu gebeöerin dinlnmeye pek fırsatı olmuyo malesef. Allahım inşallah zamanında sağlıkla gelsnlerHayırlı geceler hanımlar :)
Buraya sık sık girmeye vaktim olmuyor malesef arada bir girip bakıyorum. İyi olmanızı diliyorum
ben bundan 5 gün önce banyoda kayıp düştüm ilk gün inanılmaz ağrım oldu yerimden kalkamadım sol ayağımın üzerine basamadım. Çok şükür ki bebeğimin hareketler iyiydi. Düştükten 3 gün SonrasıNda hastaneye normal kontrol için gittim. Sıra bana geldi ve doktorun yanına girdim. Direk beni nst yönlendirdi. Nst de malesef sancım çıkmış ve baya yüksekmiş. Kasılmaları hissediyorum ama bunların sancı olduğunu ve benm için zarar verici olduğunj bilmiyordum..( 3.Gebeliğim olmasına rağmen)doktor sancılarımın geçici olup olmadığını öğrenmek için beni acile yönlendirdi 2 serum yedim sonrasında yine nst , sancılarımın arttığını görünce yatşımı verdi(her ne kadr istemesem de yattım) istememe nedenim oğlumdan hiç ayrı bir gece geçirmemiştim ve yaşadığım yerden eşidimden başka ailem yok. Zor olsa da çocuğumsuz tek başıma bir gece geçirdm hastanede..oğlum da babasıyla kaldı , çok şükr hiç zorlanmadı oğlum bu da beni daha çok rahatlattı..
Hastanede kaldığım gece sabaha kadr ilaç ve serum verildi. Nst ler çekildi şükr ki sancılarım düzeldi. Öğleden sonrasında taburcu edildim evime kavuştm.. doktor kendmi asla yormamamı sürekli dinlenmemi söyledi.
Lütfen sizde bolca dinlenin ve çook dikkatli olun. Ben banyoda dengemi sağlayamadım düştüm ve ağrılarını hala çekiyorum. Umarım hiçbiriniz bu durumu yaşamaSsınız. Çok zor günler geçiriyorum. Sizden dua istiyorum. En azından 36 hafta tamamlanmadan doğmasın kızımRabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğum nasip etsinz hayırlısıyla yavrularımzıı zamanında kucağımıza alalım inşallah
Hayırlı geceler hanımlar :)
Buraya sık sık girmeye vaktim olmuyor malesef arada bir girip bakıyorum. İyi olmanızı diliyorum
ben bundan 5 gün önce banyoda kayıp düştüm ilk gün inanılmaz ağrım oldu yerimden kalkamadım sol ayağımın üzerine basamadım. Çok şükür ki bebeğimin hareketler iyiydi. Düştükten 3 gün SonrasıNda hastaneye normal kontrol için gittim. Sıra bana geldi ve doktorun yanına girdim. Direk beni nst yönlendirdi. Nst de malesef sancım çıkmış ve baya yüksekmiş. Kasılmaları hissediyorum ama bunların sancı olduğunu ve benm için zarar verici olduğunj bilmiyordum..( 3.Gebeliğim olmasına rağmen)doktor sancılarımın geçici olup olmadığını öğrenmek için beni acile yönlendirdi 2 serum yedim sonrasında yine nst , sancılarımın arttığını görünce yatşımı verdi(her ne kadr istemesem de yattım) istememe nedenim oğlumdan hiç ayrı bir gece geçirmemiştim ve yaşadığım yerden eşidimden başka ailem yok. Zor olsa da çocuğumsuz tek başıma bir gece geçirdm hastanede..oğlum da babasıyla kaldı , çok şükr hiç zorlanmadı oğlum bu da beni daha çok rahatlattı..
Hastanede kaldığım gece sabaha kadr ilaç ve serum verildi. Nst ler çekildi şükr ki sancılarım düzeldi. Öğleden sonrasında taburcu edildim evime kavuştm.. doktor kendmi asla yormamamı sürekli dinlenmemi söyledi.
Lütfen sizde bolca dinlenin ve çook dikkatli olun. Ben banyoda dengemi sağlayamadım düştüm ve ağrılarını hala çekiyorum. Umarım hiçbiriniz bu durumu yaşamaSsınız. Çok zor günler geçiriyorum. Sizden dua istiyorum. En azından 36 hafta tamamlanmadan doğmasın kızımRabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğum nasip etsinz hayırlısıyla yavrularımzıı zamanında kucağımıza alalım inşallah
Günaydın l, geçmis olsunGünaydın kızlar. Şimdi anlatacağım durumu yaşayan varsa ona sarılıp ağlayabilirim.
Gece yatarken veya sabaha karşı grip oluyorum.
Yani gün içinde hiçbir şey yok. Yatınca burnum kaşınmaya, hapşurmaya sonrasında akmaya başlıyor. Deli olup uyuyamıyorum tabii ki. Gün içinde geçiyor ama bu nasıl bir şey ya.3 ya da 4 gündür yaşıyorum bu dediğimi. Bu bana da oluyor diyen çıkacak mı hiç sanmıyorum ama...
Gel sarılalım o zamanGünaydın kızlar. Şimdi anlatacağım durumu yaşayan varsa ona sarılıp ağlayabilirim.
Yani gün içinde hiçbir şey yok. Yatınca burnum kaşınmaya, hapşurmaya sonrasında akmaya başlıyor. Deli olup uyuyamıyorum tabii ki. Gün içinde geçiyor ama bu nasıl bir şey ya.3 ya da 4 gündür yaşıyorum bu dediğimi. Bu bana da oluyor diyen çıkacak mı hiç sanmıyorum ama...
Çok geçmiş olsun şükür sonu iyi bitti. Aman dikkat et. Vaktiyle gelsin evladın inşallah, hepimizinki, amin.Hayırlı geceler hanımlar :)
Canım bariz alerji. Muhtemelen yataktaki akarlara karşı bir alerjin var.Günaydın kızlar. Şimdi anlatacağım durumu yaşayan varsa ona sarılıp ağlayabilirim.
Çok sağol canım..geçmiş olsun canim cok dikkat etmek lazim aslinda ama bu koca göbuslerle ister istemez insan dengeyi kaybediyor
Amin inşallah canım her hamilelik gerçekten çok farklıymış. Bu kasılmaları ben poposunu dayıyor sanıyordm ama değilmiş . Kendiniz de anlamak için 1 saat uzanın karnınızın ne kadr sürede bir toplandığına bakın. Sancınız varsa doktora gidin. Özellkle önceki gebelikleri sezeryan olanlar önemseyip doktora görnsün. Biz tedbirimizi alalım..Çok geçmiş olsun canım neyseki sonu güzel mesajının hızlı hızlı okudm noldu diye. Düzelmesine ssevndm. Biz çocuklu gebeöerin dinlnmeye pek fırsatı olmuyo malesef. Allahım inşallah zamanında sağlıkla gelsnler
Çok sağol canım. İnşallah hepimiz dikkat edelimm.Ya canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun. Allah tan sonu iyi bitmiş. Umarım vaktinde gelirler bebişler. Az daha sabretseler yetecek bize. Sen kendine dikkat et. Elinden geldiği kadar dinlen. Hepimiz için dua ediyorum sürekli.
Ben yaşıyorm bu durumu , yıllar önce bahar alerjim vardı benm ama ondan mı oluyor hamilelikten mi anlayamadım. İnşallah hasta olmayalm da .Günaydın kızlar. Şimdi anlatacağım durumu yaşayan varsa ona sarılıp ağlayabilirim.
Çok sağol amin inşallahÇok geçmiş olsun şükür sonu iyi bitti. Aman dikkat et. Vaktiyle gelsin evladın inşallah, hepimizinki, amin.
Günaydın l, geçmis olsun
direkt aklima alerji geldi. alerji olabilir mi? dışarı çıkıyorsan tam da mevsimi. yatmadan önce duş aldırmayı öneriyorlar çocuklarda. saçlardaki vs polenler gitsin diye.
Gel sarılalım o zamangrip değil bal gibi alerji o. Hatta geçen sabah kayinvalidemle konuştum sesim grip gibi çıkıyordu ertesi gün aramış iyice kötü oldun mu diye benim ses düzelmişti tabi. Ben hamile kalmadan önce alerji ilacı kullanıyordum zaten ama bıraktım tabi. Gebeliğin başından beri iyi idare ediyordum taaa kiii bahar gelene kadar, son 10 gündür aynı durumu yaşıyorum
Çok geçmiş olsun şükür sonu iyi bitti. Aman dikkat et. Vaktiyle gelsin evladın inşallah, hepimizinki, amin.
Canım bariz alerji. Muhtemelen yataktaki akarlara karşı bir alerjin var.
Çok sağol canım..
Aslında dikkat de ediyordum ama işte olacağı varmış mı desem bilemedim . Daha da dikkat etmek gerek . Şuan zatn istesem de hızlı hareket edemiyorm ağrılarmdan dolayı yattığım yerden zor kalkıyorumsağ salim tamamlasak şu süreci başka birşey istemiyorum..
Amin inşallah canım her hamilelik gerçekten çok farklıymış. Bu kasılmaları ben poposunu dayıyor sanıyordm ama değilmiş . Kendiniz de anlamak için 1 saat uzanın karnınızın ne kadr sürede bir toplandığına bakın. Sancınız varsa doktora gidin. Özellkle önceki gebelikleri sezeryan olanlar önemseyip doktora görnsün. Biz tedbirimizi alalım..
Çok sağol canım. İnşallah hepimiz dikkat edelimm.
Şmdi sürekli dinleniyorm eşim de çok korktu izin günlerinde tuvalete bile o götürüyor. Diğer zamanlarda da komşuma emanet ediyor. Tek kalmama korkuyor. Bakalm böyle böyle geçecek inşallah Nisan’ı görürürüz
Ben yaşıyorm bu durumu , yıllar önce bahar alerjim vardı benm ama ondan mı oluyor hamilelikten mi anlayamadım. İnşallah hasta olmayalm da .
Çok sağol amin inşallah
Nevresimleri en az 60 derecede yika canım ve sık sık değiştir. Yatagina karbonat döküp beklet yarım gün, sonra süpür güzelce. Odayı sık sık havalandir. Bir de sabah uyanır uyanmaz yatağı toplama, açık kalsın bir süre. Faydası olur bunların.Çok fazla dışarı çıkamıyorum canım. Benim yaşadığım yer hala karlı buzlu. Dün duş aldım yatmadan ama alerji bu yüzde yüz.
Ayyy şuan sana sarıldım kocaman.
Evet belirtiler alerjiyi gösteriyor.
Ama sadece gece yatarken olması beni çileden çıkarıyor. Gebelik öncesi yoktu. İnşallah geçici bir durumdur. Sana da çok geçmiş olsun can sıkıcı bir durum ya.
Oyyy çok üzgünüm valla. Zaten uyuyamıyorum artık iyice deli oluyorum.
Bir araştırayım napmam gerektiğini sağ ol canım.
İnşallah kuzum hastalık uzak olsun. Hayırlısıyla bir tamamlasaydık. Gerisi gelecek.
Nevresimleri en az 60 derecede yika canım ve sık sık değiştir. Yatagina karbonat döküp beklet yarım gün, sonra süpür güzelce. Odayı sık sık havalandir. Bir de sabah uyanır uyanmaz yatağı toplama, açık kalsın bir süre. Faydası olur bunların.
Rica ederim inşallah işe yarar. Benim de geceleri burnum tıkanıyor o bile mahvediyor vallahi.Bugün deneyeceğim hepsini inşallah.
Çok sağ ol canım.☺
Hayırlı geceler hanımlar :)
Benimde ilk ikisi kızdı bu erkek, gerçekten bu haftaya rağmen hareketleri hiç azalmadı, o yüzden mi kasılma çok diye düşünüyorum ben de,normal doğumlu olsam endişe etmem ama sezeryanlı olduğum için panik yapıyorum.Aynı şekldeyiz demekki senle. Karnım o kadar sık sertleşiyoki bazen korkuyrum. Gecenin kaçı oldu bak hareketlerine ve sertlşmelere uyandm. Benm de 2.bu.çok farklı şeyler yaşyrum. Daha da ağırlaştım kıza göre ve aşşıırı hareketli olduğu için kasılma mı dayanma mı anlayamyrum. Panik biri olsam hergün hastanedeydm kesin.
Ben genelde aktardan direk rezene alarak demliyorum. Birde dısarı çıktıgımda yada kolayıma geldigi icin, kup seklinde olan resmini attığımı kullaniyorum. Birsey farkettim direk rezene gazı hemen kesiyor. Ama buda sütü arttıriyor ne zaman onu içsem göysüm şisiyor. Cogullukla aktardaki rezeneyi iciyorumSağ ol canım ben de son hafta başlayayım o zaman. Şimdilik gaz problemim yok sayılır. Süt için almıştım ben de. Hangi markaninkini içiyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?