Benimde 1 aydan fazladır aşağıda ve doğum kanalına girmiş dün öğrendim. Yüzünü hiç göremedim bu yüzden biraz yürüsem kemiklerim ağrıyor dayanamıyorım 3 nisanda alacak benimkini inş erken gelmezler hiç kasılmam yok benim nst iyiİnşallah valla. Haftaya cumartesi kontrolüm var. Sancım vs birşey yok kasılmada hissetmiyorum. Bebeğin harekeleride iyi. Bekliyim azcık bakalım.
Ben salı günü 35e giriyorum daha erken benim için ya. 34+ları tamamlasın bari. Sancı, kasılma zaten bu zamana kadar hiç hiasetmedim ben. Şimdi de hissetmiyorum.
Kızlar bir çey soracağım size. Ben dün bebeğin kafasını baya vajinamda hissettim ama pozisyondan kaynaklıdır diye düşündüm. Hatta bir ara böyle sanki kafasını bir sağa bir sola çevirip vajinama baskı yaptı. Ondan önceki geceden itibaren başlayan çok sık idrara çıkma mevcut. Şimdi bugün kalktığımda karnıma baktım ama sanki biraz aşağı inmiş gibi geldi. Bebekte daha aşağıda duruyor gibi kaburgamın altı boşalmış. Sizce doğum kanalına mı girmeye çalışıyor? Erken mi gelecek benim bebem ya?
Sorma valla ne mideymiş ama zaten benim ezelden beridir hassastı midem. Bu kadar olmasa da.. Üşütmüş olsam şimdiye geçerdi 3 haftadır falan oluyor bu bulantı.. Son zamanlarda daha da arttı ama.. Enfeksiyondan olabilir diye düşünüyorum ilaç kullanıyorum zaten inşallah enfeksiyonla beraber bu da geçer.Canım yaa sen de ne çektin bulantıdanmideni falan üşütmş olabilirmisin?
Bende son zamanlarda felaket mide bulantısı yaşıyorum hatta dün eşimle dışarı çıktık. Öyle bir bulandım ki gel kahve ısmarlayayim diyor yok diyorum bir de adamı zorla ben çıkardım. Markete soktum limonlu maden suyu aldırdım o geçirdi. Normal hayatımda da mide bulantısı yaşardım zaten. Enfeksiyon için daha yeni test verdim yok. Interneti biraz kurcaladım son zamanlarda ne yazık ki geri dönebiliyormuş mide bulantısı. Çok geçmiş olsun ne diyeyim çekilecek çilemiz varmış.Sorma valla ne mideymiş ama zaten benim ezelden beridir hassastı midem. Bu kadar olmasa da.. Üşütmüş olsam şimdiye geçerdi 3 haftadır falan oluyor bu bulantı.. Son zamanlarda daha da arttı ama.. Enfeksiyondan olabilir diye düşünüyorum ilaç kullanıyorum zaten inşallah enfeksiyonla beraber bu da geçer.
Canımmm çok geçmiş olsun inşallah minik kuzu zamanında gelir. Allah ım esirgesin. DualarımdasınHayırlı geceler hanımlar :)
Buraya sık sık girmeye vaktim olmuyor malesef arada bir girip bakıyorum. İyi olmanızı diliyorum
ben bundan 5 gün önce banyoda kayıp düştüm ilk gün inanılmaz ağrım oldu yerimden kalkamadım sol ayağımın üzerine basamadım. Çok şükür ki bebeğimin hareketler iyiydi. Düştükten 3 gün SonrasıNda hastaneye normal kontrol için gittim. Sıra bana geldi ve doktorun yanına girdim. Direk beni nst yönlendirdi. Nst de malesef sancım çıkmış ve baya yüksekmiş. Kasılmaları hissediyorum ama bunların sancı olduğunu ve benm için zarar verici olduğunj bilmiyordum..( 3.Gebeliğim olmasına rağmen)doktor sancılarımın geçici olup olmadığını öğrenmek için beni acile yönlendirdi 2 serum yedim sonrasında yine nst , sancılarımın arttığını görünce yatşımı verdi(her ne kadr istemesem de yattım) istememe nedenim oğlumdan hiç ayrı bir gece geçirmemiştim ve yaşadığım yerden eşidimden başka ailem yok. Zor olsa da çocuğumsuz tek başıma bir gece geçirdm hastanede..oğlum da babasıyla kaldı , çok şükr hiç zorlanmadı oğlum bu da beni daha çok rahatlattı..
Hastanede kaldığım gece sabaha kadr ilaç ve serum verildi. Nst ler çekildi şükr ki sancılarım düzeldi. Öğleden sonrasında taburcu edildim evime kavuştm.. doktor kendmi asla yormamamı sürekli dinlenmemi söyledi.
Lütfen sizde bolca dinlenin ve çook dikkatli olun. Ben banyoda dengemi sağlayamadım düştüm ve ağrılarını hala çekiyorum. Umarım hiçbiriniz bu durumu yaşamaSsınız. Çok zor günler geçiriyorum. Sizden dua istiyorum. En azından 36 hafta tamamlanmadan doğmasın kızımRabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğum nasip etsinz hayırlısıyla yavrularımzıı zamanında kucağımıza alalım inşallah
Kuzum onu bayadır hissediyorum zaten bıçak saplanması gibi doktora sormuştum, normal demişti bunun için. Farklı olarak 2 gündür sanki bir damarım çekiliyor gibi hissediyorum vajinamda.Böyle vajinanda batma gibi mi hissediyorsun Koalacim? Sanki birden iğne batirmislar gibi alttan.
Oo kanalda olduğu halde 3 nisanda alacaksa ben hiç korkmıyımBenimde 1 aydan fazladır aşağıda ve doğum kanalına girmiş dün öğrendim. Yüzünü hiç göremedim bu yüzden biraz yürüsem kemiklerim ağrıyor dayanamıyorım 3 nisanda alacak benimkini inş erken gelmezler hiç kasılmam yok benim nst iyi
Erkekler kendileri doğurmadığı için herşey onlara kolay geliyor zaten. Regl sancısı bile çekemez onlar ya dayanıksızlar ama konuşmaya gelince ne var ki doğumda oluyor.ben kaç zamandır aşağıda taşıyorum canim. her gören de karnın aşağıda diyor zaten.
hatta burada da söylemiştim. boyum da kisa diye. şimdiye kadar ne kaburgama ne mideme baski oldu. tuvaletten çıkıyorum dakikalar içinde sanki tuvaletim var gibi hissediyorum. gidiyorum yok aslında. ama koca kafali oğlum henüz kanalda degil. aşağı inse bile kanala girmemiş olabilir yani.
35. haftada baş çevresi 37+6. Kafama bunu taktım. Allah'ım kolaylık versin nasıl doğuracağım diye. her gittigimde doktora soruyorum. eşim de çok sorma sezeryan yapar diyor. korkuyorum dedim korkuyorum. öyle bakiyor korkulacak ne var diye. kafa büyüklüğüyle geçiş arasında bağlantı kuramadi galiba
Sana da geçmiş olsun canım, inşallah doğuma kadar sürmez geçer.Bende son zamanlarda felaket mide bulantısı yaşıyorum hatta dün eşimle dışarı çıktık. Öyle bir bulandım ki gel kahve ısmarlayayim diyor yok diyorum bir de adamı zorla ben çıkardım. Markete soktum limonlu maden suyu aldırdım o geçirdi. Normal hayatımda da mide bulantısı yaşardım zaten. Enfeksiyon için daha yeni test verdim yok. Interneti biraz kurcaladım son zamanlarda ne yazık ki geri dönebiliyormuş mide bulantısı. Çok geçmiş olsun ne diyeyim çekilecek çilemiz varmış.
Cecenn ciğim gece boyu burnum akıyor işte diyorum nezle oldum, şükür sabaha geçiyor. Valla uyku yok bende gece, zaten tuvaletten çıkarken yeniden afedersiniz çişim geliyor. Reflü gece tavan, kaşıntı da çıktı. Hayırlısı ile şu bir ay geçse sağlıkla inşallah.Günaydın kızlar. Şimdi anlatacağım durumu yaşayan varsa ona sarılıp ağlayabilirim.
Gece yatarken veya sabaha karşı grip oluyorum.
Yani gün içinde hiçbir şey yok. Yatınca burnum kaşınmaya, hapşurmaya sonrasında akmaya başlıyor. Deli olup uyuyamıyorum tabii ki. Gün içinde geçiyor ama bu nasıl bir şey ya.3 ya da 4 gündür yaşıyorum bu dediğimi. Bu bana da oluyor diyen çıkacak mı hiç sanmıyorum ama...
Dün biraz fazla yürümüşüm bütn gece uyuyamadm ya kasıldı sertleşti durdu karnım. Bugün de işim var çok kararsızım napsamkızım da geleck tabi benmle.
Canım alerjiye benziyor. Çünkü o da geceleri nükseder. Benim de var ve aslında bu zamanlarda başlaması gerekiyordu ama hamilelik baskılayabiliyormuş bazen.. Bende bu saydıklarına ek olarak öksürük de oluyor. Geceleri öksürmekten nefes alamadığımı bilirim.Günaydın kızlar. Şimdi anlatacağım durumu yaşayan varsa ona sarılıp ağlayabilirim.
Yani gün içinde hiçbir şey yok. Yatınca burnum kaşınmaya, hapşurmaya sonrasında akmaya başlıyor. Deli olup uyuyamıyorum tabii ki. Gün içinde geçiyor ama bu nasıl bir şey ya.3 ya da 4 gündür yaşıyorum bu dediğimi. Bu bana da oluyor diyen çıkacak mı hiç sanmıyorum ama...
Cecenn ciğim gece boyu burnum akıyor işte diyorum nezle oldum, şükür sabaha geçiyor. Valla uyku yok bende gece, zaten tuvaletten çıkarken yeniden afedersiniz çişim geliyor. Reflü gece tavan, kaşıntı da çıktı. Hayırlısı ile şu bir ay geçse sağlıkla inşallah.
Canımmm benim enfeksiyon tavan, mide bulantım çok o yüzden kilo da alamadım zaten. Vitamin haplarını bile bıraktım içince anında çıkarıyorum yediklerle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü ben acısız baharatsız tatsız tuzsuz besleniyorum ona rağmen bulantı geçmiyor.Kızlar ben bu mide bulantısından çok bıktım yaa.. Benim gibi olan var mı? Doktor yediklerindendir diyor ama sabah kuru ekmek yedim yine bulanıyor. 2 gün önce akşam bari çorba içeyim dedim, çıkardım. Acaba enfeksiyondan da olur mu?
Az kaldı kuzum bebelerimiz sağlıklı olsun da sayılı gün hayırlısı ile geçsin inşallah.Kaşıntı bende de başladı karnım, sonra o alerji hali gelince boğazım, kulaklarım deli gibi kaşınıyor. İyiki başından beri yaşamadık bunları azıcık daha sabra ihtiyacımız var.
İnşallah sağlıkla geçiririz kalan zamanı canım. ☺
Enfeksiyon için tedavi görüyor musun peki?Canımmm benim enfeksiyon tavan, mide bulantım çok o yüzden kilo da alamadım zaten. Vitamin haplarını bile bıraktım içince anında çıkarıyorum yediklerle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü ben acısız baharatsız tatsız tuzsuz besleniyorum ona rağmen bulantı geçmiyor.
Ay canım aynı şeyden bende muzdaripimben kaç zamandır aşağıda taşıyorum canim. her gören de karnın aşağıda diyor zaten.
hatta burada da söylemiştim. boyum da kisa diye. şimdiye kadar ne kaburgama ne mideme baski oldu. tuvaletten çıkıyorum dakikalar içinde sanki tuvaletim var gibi hissediyorum. gidiyorum yok aslında. ama koca kafali oğlum henüz kanalda degil. aşağı inse bile kanala girmemiş olabilir yani.
35. haftada baş çevresi 37+6. Kafama bunu taktım. Allah'ım kolaylık versin nasıl doğuracağım diye. her gittigimde doktora soruyorum. eşim de çok sorma sezeryan yapar diyor. korkuyorum dedim korkuyorum. öyle bakiyor korkulacak ne var diye. kafa büyüklüğüyle geçiş arasında bağlantı kuramadi galiba
Suda eriyen antibiyotik veriyor ara ara. Ben zaten çok ilaç kullanıyorum .bol su iiçiyorum. Zaten 8 aydır evde raporluyum. Dışarıdaysam, tuvalet gerektiğinde çantamda Domol’un antibakteriyel fısfısı var tuvaleti hijyenleyip giriyorum. Çok ekstra bir tedavi yok. İdrarda protein olmaması esasmış, enfeksiyonla birlikte o olursa daha tehlikeliymiş, haftalık idrar tahlili veriyorum. Şükür şimdilik protein negatif. Mide bulantısı da yapıyor enfeksiyon. Ama geçecek inşallah sana da çok geçmiş olsun canım.Enfeksiyon için tedavi görüyor musun peki?
Sağol canım, benim de idrarda daha enfeksiyon çıkmadığı olmadı. Dediğin gibi çok yüksek değilse su iç diyor doktor, yüksekse de ilaç veriyor. Öyle ya da böyle hayırlısıyla atlatalım inşallahSuda eriyen antibiyotik veriyor ara ara. Ben zaten çok ilaç kullanıyorum .bol su iiçiyorum. Zaten 8 aydır evde raporluyum. Dışarıdaysam, tuvalet gerektiğinde çantamda Domol’un antibakteriyel fısfısı var tuvaleti hijyenleyip giriyorum. Çok ekstra bir tedavi yok. İdrarda protein olmaması esasmış, enfeksiyonla birlikte o olursa daha tehlikeliymiş, haftalık idrar tahlili veriyorum. Şükür şimdilik protein negatif. Mide bulantısı da yapıyor enfeksiyon. Ama geçecek inşallah sana da çok geçmiş olsun canım.
Kurduk biz canım anne yanı beşiğini.. Üzerine çarşaf örttüm.Kızlar beşikleri park yatakları VS kurdunuz mu 3 hafta var erken mi kursam diye düşünüyorum
Cnm benm de ole. Ama daha cok uyandgim andan itibare basliorm hapsirmaya ve ust uste hep. Burun da akio hep. O yuzden karnim sert bu aralarGünaydın kızlar. Şimdi anlatacağım durumu yaşayan varsa ona sarılıp ağlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?