Kızlar bir çey soracağım size. Ben dün bebeğin kafasını baya vajinamda hissettim ama pozisyondan kaynaklıdır diye düşündüm. Hatta bir ara böyle sanki kafasını bir sağa bir sola çevirip vajinama baskı yaptı. Ondan önceki geceden itibaren başlayan çok sık idrara çıkma mevcut. Şimdi bugün kalktığımda karnıma baktım ama sanki biraz aşağı inmiş gibi geldi. Bebekte daha aşağıda duruyor gibi kaburgamın altı boşalmış. Sizce doğum kanalına mı girmeye çalışıyor? Erken mi gelecek benim bebem ya?
O bende de oluyr canım son haftalarda doğaldr inşallah diye düşünyrum. Aşırı bi ağrın sancın falan yoksa bşy olmaz inşallah. Ben de dua ede ede geçryrum bu son haftaları.Kızlar bir çey soracağım size. Ben dün bebeğin kafasını baya vajinamda hissettim ama pozisyondan kaynaklıdır diye düşündüm. Hatta bir ara böyle sanki kafasını bir sağa bir sola çevirip vajinama baskı yaptı. Ondan önceki geceden itibaren başlayan çok sık idrara çıkma mevcut. Şimdi bugün kalktığımda karnıma baktım ama sanki biraz aşağı inmiş gibi geldi. Bebekte daha aşağıda duruyor gibi kaburgamın altı boşalmış. Sizce doğum kanalına mı girmeye çalışıyor? Erken mi gelecek benim bebem ya?
Aynısı 2 gündür banada oluyor acı veriyor nefesim kesiliyor resmen erken doğmaz inşallahKızlar bir çey soracağım size. Ben dün bebeğin kafasını baya vajinamda hissettim ama pozisyondan kaynaklıdır diye düşündüm. Hatta bir ara böyle sanki kafasını bir sağa bir sola çevirip vajinama baskı yaptı. Ondan önceki geceden itibaren başlayan çok sık idrara çıkma mevcut. Şimdi bugün kalktığımda karnıma baktım ama sanki biraz aşağı inmiş gibi geldi. Bebekte daha aşağıda duruyor gibi kaburgamın altı boşalmış. Sizce doğum kanalına mı girmeye çalışıyor? Erken mi gelecek benim bebem ya?
Canım benimde son aya girdiğimden beri açken bile bulanıyor yemekle alakası yokKızlar ben bu mide bulantısından çok bıktım yaa.. Benim gibi olan var mı? Doktor yediklerindendir diyor ama sabah kuru ekmek yedim yine bulanıyor. 2 gün önce akşam bari çorba içeyim dedim, çıkardım. Acaba enfeksiyondan da olur mu?
İnşallah valla. Haftaya cumartesi kontrolüm var. Sancım vs birşey yok kasılmada hissetmiyorum. Bebeğin harekeleride iyi. Bekliyim azcık bakalım.Ay bilmiyorum ki kuzum ya. Yapmıyordur inşallah öyle bir şey. Bir doktora danış istersen.
Ben salı günü 35e giriyorum daha erken benim için ya. 34+ları tamamlasın bari. Sancı, kasılma zaten bu zamana kadar hiç hiasetmedim ben. Şimdi de hissetmiyorum.O bende de oluyr canım son haftalarda doğaldr inşallah diye düşünyrum. Aşırı bi ağrın sancın falan yoksa bşy olmaz inşallah. Ben de dua ede ede geçryrum bu son haftaları.
Kızlar ben bu mide bulantısından çok bıktım yaa.. Benim gibi olan var mı? Doktor yediklerindendir diyor ama sabah kuru ekmek yedim yine bulanıyor. 2 gün önce akşam bari çorba içeyim dedim, çıkardım. Acaba enfeksiyondan da olur mu?
Ya acı veren birşey yok bana aslında. Ben kasılma vs hissetmiyorum. Acı eşiğimden midir yoksa gerçekten kasılma, sancı yaşamadığımdan mıdır bilmiyorum. Sadece kafasını aşağıda hissediyorum ve karnım biraz küçülüp aşağı inmiş gibi geldi.Aynısı 2 gündür banada oluyor acı veriyor nefesim kesiliyor resmen erken doğmaz inşallah
İlk 5 ay bulantım oldu ama geçti. Yediklerimden olsaydı o zamandan beri yine olurdu. Son haftalarda başladı buBenim olmuyor bulantı. Ama yediklerinle ilgisi olacağını sanmıyorum. Sonuçta bulantı yapacak şeyler yemiyorsundur. Acaba miden mi hassaslaştı? Gebelikten önce sıkıntın var mıydı onunla da ilgili olabilir.
Benim hiç bilgim yok valla bu konuda canım ama aşağı inince direkt doğum olacak demek mi ki?Ya acı veren birşey yok bana aslında. Ben kasılma vs hissetmiyorum. Acı eşiğimden midir yoksa gerçekten kasılma, sancı yaşamadığımdan mıdır bilmiyorum. Sadece kafasını aşağıda hissediyorum ve karnım biraz küçülüp aşağı inmiş gibi geldi.
İlk 5 ay bulantım oldu ama geçti. Yediklerimden olsaydı o zamandan beri yine olurdu. Son haftalarda başladı bu
Artık büyüdüler ya ondandr ya sığamıyolar içimizeİnşallah valla. Haftaya cumartesi kontrolüm var. Sancım vs birşey yok kasılmada hissetmiyorum. Bebeğin harekeleride iyi. Bekliyim azcık bakalım.
Ben salı günü 35e giriyorum daha erken benim için ya. 34+ları tamamlasın bari. Sancı, kasılma zaten bu zamana kadar hiç hiasetmedim ben. Şimdi de hissetmiyorum.
Canım yaa sen de ne çektin bulantıdanKızlar ben bu mide bulantısından çok bıktım yaa.. Benim gibi olan var mı? Doktor yediklerindendir diyor ama sabah kuru ekmek yedim yine bulanıyor. 2 gün önce akşam bari çorba içeyim dedim, çıkardım. Acaba enfeksiyondan da olur mu?
Benim hiç bilgim yok valla bu konuda canım ama aşağı inince direkt doğum olacak demek mi ki?
Ben de sürekli bulantı yaşıyordum israr yolu enfeksiyonu kusma ve bulantı yapıyor bence enfeksiyondandır..Tikkabilla
benim bebek de 3-4haftadır daha aşağıda ama bu erken geleceği anlamına gelmiyor sanmıyorum olsa ben doğurduydum...agacsizkoalaa
Kızlar internette bebek kanala girdikten sonra 2 ile 4 hafta arasında doğum olur diyor. Cumartesi öğrenirim artık kanalda mı değil mi diye. Onunda kademeleri varmış zaten kanalda ilerlemesine göre.Artık büyüdüler ya ondandr ya sığamıyolar içimizeaz daha sabretsinler büyüsünker az daha
Bazı gebelerde son aylarda yine başladığını duymuştum canım ben. İnşallah çok uzun sürmez ya. Bir rahat bırakmadı seni şu mide bulantıları.Kızlar ben bu mide bulantısından çok bıktım yaa.. Benim gibi olan var mı? Doktor yediklerindendir diyor ama sabah kuru ekmek yedim yine bulanıyor. 2 gün önce akşam bari çorba içeyim dedim, çıkardım. Acaba enfeksiyondan da olur mu?
Böyle vajinanda batma gibi mi hissediyorsun Koalacim? Sanki birden iğne batirmislar gibi alttan.Kızlar internette bebek kanala girdikten sonra 2 ile 4 hafta arasında doğum olur diyor. Cumartesi öğrenirim artık kanalda mı değil mi diye. Onunda kademeleri varmış zaten kanalda ilerlemesine göre.Korktum bende salak gibi hemen doğum başlar zannettim ama öyle değilmiş yani. 2 hafta bile olsa kurtarıyorum zaten, o kadarcık erken gelmesinden birşey olmaz.
Tamam canım teşekkür ederimBen genelde aktardan direk rezene alarak demliyorum. Birde dısarı çıktıgımda yada kolayıma geldigi icin, kup seklinde olan resmini attığımı kullaniyorum. Birsey farkettim direk rezene gazı hemen kesiyor. Ama buda sütü arttıriyor ne zaman onu içsem göysüm şisiyor. Cogullukla aktardaki rezeneyi iciyorumEki Görüntüle 2602014
Üyeliğini dondurdu canımmmKızlar babybirds e ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?