2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ay bilmiyorum ki kuzum ya. Yapmıyordur inşallah öyle bir şey. Bir doktora danış istersen.

O bende de oluyr canım son haftalarda doğaldr inşallah diye düşünyrum. Aşırı bi ağrın sancın falan yoksa bşy olmaz inşallah. Ben de dua ede ede geçryrum bu son haftaları.

Kızlar ben bu mide bulantısından çok bıktım yaa.. Benim gibi olan var mı? Doktor yediklerindendir diyor ama sabah kuru ekmek yedim yine bulanıyor. 2 gün önce akşam bari çorba içeyim dedim, çıkardım. Acaba enfeksiyondan da olur mu?

Aynısı 2 gündür banada oluyor acı veriyor nefesim kesiliyor resmen erken doğmaz inşallah

Canım benimde son aya girdiğimden beri açken bile bulanıyor yemekle alakası yok

Ay bilmiyorum ki kuzum ya. Yapmıyordur inşallah öyle bir şey. Bir doktora danış istersen.
İnşallah valla. Haftaya cumartesi kontrolüm var. Sancım vs birşey yok kasılmada hissetmiyorum. Bebeğin harekeleride iyi. Bekliyim azcık bakalım.
O bende de oluyr canım son haftalarda doğaldr inşallah diye düşünyrum. Aşırı bi ağrın sancın falan yoksa bşy olmaz inşallah. Ben de dua ede ede geçryrum bu son haftaları.
Ben salı günü 35e giriyorum daha erken benim için ya. 34+ları tamamlasın bari. Sancı, kasılma zaten bu zamana kadar hiç hiasetmedim ben. Şimdi de hissetmiyorum.

Benim olmuyor bulantı. Ama yediklerinle ilgisi olacağını sanmıyorum. Sonuçta bulantı yapacak şeyler yemiyorsundur. Acaba miden mi hassaslaştı? Gebelikten önce sıkıntın var mıydı onunla da ilgili olabilir.

Aynısı 2 gündür banada oluyor acı veriyor nefesim kesiliyor resmen erken doğmaz inşallah
Ya acı veren birşey yok bana aslında. Ben kasılma vs hissetmiyorum. Acı eşiğimden midir yoksa gerçekten kasılma, sancı yaşamadığımdan mıdır bilmiyorum. Sadece kafasını aşağıda hissediyorum ve karnım biraz küçülüp aşağı inmiş gibi geldi.

İlk 5 ay bulantım oldu ama geçti. Yediklerimden olsaydı o zamandan beri yine olurdu. Son haftalarda başladı bu

Benim hiç bilgim yok valla bu konuda canım ama aşağı inince direkt doğum olacak demek mi ki?

İlk 5 ay bulantım oldu ama geçti. Yediklerimden olsaydı o zamandan beri yine olurdu. Son haftalarda başladı bu

Evet sen mideden çok çektin. O yüzden yediklerinle hiç alakası yok bence. Sonuçta uzun süreç illa ki iyi gelen şeyler de olurdu. Daha detaylı bakılması lazım bana kalırsa.

Artık büyüdüler ya ondandr ya sığamıyolar içimizeaz daha sabretsinler büyüsünker az daha

Canım yaa sen de ne çektin bulantıdanmideni falan üşütmş olabilirmisin?

Benim hiç bilgim yok valla bu konuda canım ama aşağı inince direkt doğum olacak demek mi ki?
Artık büyüdüler ya ondandr ya sığamıyolar içimizeaz daha sabretsinler büyüsünker az daha
Kızlar internette bebek kanala girdikten sonra 2 ile 4 hafta arasında doğum olur diyor. Cumartesi öğrenirim artık kanalda mı değil mi diye. Onunda kademeleri varmış zaten kanalda ilerlemesine göre. Korktum bende salak gibi hemen doğum başlar zannettim ama öyle değilmiş yani. 2 hafta bile olsa kurtarıyorum zaten, o kadarcık erken gelmesinden birşey olmaz.

Bazı gebelerde son aylarda yine başladığını duymuştum canım ben. İnşallah çok uzun sürmez ya. Bir rahat bırakmadı seni şu mide bulantıları.

Böyle vajinanda batma gibi mi hissediyorsun Koalacim? Sanki birden iğne batirmislar gibi alttan.

Tamam canım teşekkür ederim

Dün biraz fazla yürümüşüm bütn gece uyuyamadm ya kasıldı sertleşti durdu karnım. Bugün de işim var çok kararsızım napsamkızım da geleck tabi benmle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…