Kızlar beşikleri park yatakları VS kurdunuz mu 3 hafta var erken mi kursam diye düşünüyorum
Cnm benm de ole. Ama daha cok uyandgim andan itibare basliorm hapsirmaya ve ust uste hep. Burun da akio hep. O yuzden karnim sert bu aralar
Ben normlde de cok hapsiran biriyim. Sabahlri cok oluodu uyanir uyanmaz. Gun icinde harektliysem kesiliodu. Bide hamilelik baslrinda oldu bide bu bikac gundur var .Valla şaşırdım. Çok fazla yaşayan varmış aramızda bu durumu. İnşallah rahatlarız bir an önce geçer de.
olmaz insallah canim. yani önemli olan baş çatı uyumu. yani çatı genişse zaten sıkıntı yok. benim büyük yeğenimin de başı büyüktü ama hiç sıkıntı çekmedi ablam. 2 kere ikindim geldi der hatta.Ay canım aynı şeyden bende muzdaripim33. Haftalık iken 35+4 gözüküyor bizim koca kafalı kız aklım çıkıyor normal doğumda istiyorum birde kesisis olsun istiyorum ama normal olabilir mi bilen var midir acaba bize sıkıntısı olur mu ki
senin belli zamanin de mi canim? belliyse bir hafta önce yeter bence.Kızlar beşikleri park yatakları VS kurdunuz mu 3 hafta var erken mi kursam diye düşünüyorum
Dönmüştür balım muhtemelen. Şimdi baş aşağı ya alaturkaya otururken daha rahat oturuyorum. Önceden olsa otururken yanlarına doğru ittiriyorduKızlar bir çey soracağım size. Ben dün bebeğin kafasını baya vajinamda hissettim ama pozisyondan kaynaklıdır diye düşündüm. Hatta bir ara böyle sanki kafasını bir sağa bir sola çevirip vajinama baskı yaptı. Ondan önceki geceden itibaren başlayan çok sık idrara çıkma mevcut. Şimdi bugün kalktığımda karnıma baktım ama sanki biraz aşağı inmiş gibi geldi. Bebekte daha aşağıda duruyor gibi kaburgamın altı boşalmış. Sizce doğum kanalına mı girmeye çalışıyor? Erken mi gelecek benim bebem ya?
Benimki de öyle 2 hafta önde kafası hep. Kasılmalarım oluyor diye ilaç başladık. Ama bu seferde 40 ları bulunca kafası nasıl çıkacak diye düşünmeye başladım. Belki sezeryan dedi doktor kafasından ötürü. Erkek benim ki. Erkeklerde oluyormuş sanırım bu koca kafalılıkben kaç zamandır aşağıda taşıyorum canim. her gören de karnın aşağıda diyor zaten.
hatta burada da söylemiştim. boyum da kisa diye. şimdiye kadar ne kaburgama ne mideme baski oldu. tuvaletten çıkıyorum dakikalar içinde sanki tuvaletim var gibi hissediyorum. gidiyorum yok aslında. ama koca kafali oğlum henüz kanalda degil. aşağı inse bile kanala girmemiş olabilir yani.
35. haftada baş çevresi 37+6. Kafama bunu taktım. Allah'ım kolaylık versin nasıl doğuracağım diye. her gittigimde doktora soruyorum. eşim de çok sorma sezeryan yapar diyor. korkuyorum dedim korkuyorum. öyle bakiyor korkulacak ne var diye. kafa büyüklüğüyle geçiş arasında bağlantı kuramadi galiba
Bendede var cok akinti bende cok rahatsiz oluyorum gunluk ped kullaniyorum mecbur, doktoruma sordum normal dedi dahada articak sadece kivam ve rengini sordu sari koyu dedim bazende beyaza yakin dedim yeşil ve koyu akintilardan hosnut degiller sıkıntıliBenimde o kadar cok ki hem rahatsiz oluyorum hem de normal olmadigini dusunuyorum her kontrolde soyledim kasinti yanma yoksa sorun yoktur dedi doktorum en son kontrol de ben istedim bir bakin bana hic normal gelmiyor dedim doktor muayane etti korkma gayet normal dedi gebelikte artar olabilir dedi ondan sonra rahatladim ki bu benim 3. Gebeligim digerlerinde hic olmamisti
İnşallah canımSorma valla ne mideymiş ama zaten benim ezelden beridir hassastı midem. Bu kadar olmasa da.. Üşütmüş olsam şimdiye geçerdi 3 haftadır falan oluyor bu bulantı.. Son zamanlarda daha da arttı ama.. Enfeksiyondan olabilir diye düşünüyorum ilaç kullanıyorum zaten inşallah enfeksiyonla beraber bu da geçer.
Haklısın fazlaca dikkat etmemiz lazım artık. Çıkmadım valla güvenemedim kendime. Artık eşimin olduğu bigün hallederz napalımCanım geçen gün bende aynısınız yaşadım hatta hayatımda bu kadar agrı ve sızı hissetmemiştim kas kadı kesildim nefes alamadım resmen çok yorulmuştum .. yüremiycrm desemde her hafta sona yaklaştıkça son hazırlıkları ben yapayım diyorum o yüzden yoruyorum kendimi . Dikkat et cnm
Hamilelikte ve sonrasında sık rastlanıyo malesef. Damarlar fazlaca kan dolduğu için oluyomş varis de bu da. Yediklerine de dikkat et ama fazla baharatlı yeme mesela. Bende kızımı doğrdktan sonra olmştu. Yedikkerime dikkat ettim ve sıcak su iyi geliyo ama şuan önerilmiyo doğumu başlatr diye allah korusun.Bayanlar bişey sorucam size,ben hamilelikte sukur cok kabizlik cekmedim,hamileligimden önce ara ara cekiyordum kucuk bir meme olusmustu makatimda ara ara zorlaninca cikiyor sonra kayboluyordu,iki gundur kabiz olmadigim halde ishal tarzinda gciyorum tuvalete meme olusmus hemde ici su dolu gibi hic bukadar buyuk olmamisti yanms var hafif kasinti var ne alaka anlamadim kabixda degilim cok zorlanmadimda sebebi nedir birde şismis epey tedirgin oldum, sizdede bu durumda olanlar varmi bir tavsiyeniz olabilirmi
Benimki de öyle 2 hafta önde kafası hep. Kasılmalarım oluyor diye ilaç başladık. Ama bu seferde 40 ları bulunca kafası nasıl çıkacak diye düşünmeye başladım. Belki sezeryan dedi doktor kafasından ötürü. Erkek benim ki. Erkeklerde oluyormuş sanırım bu koca kafalılıkkoca kafalı diye seviyorum oğlumu
Çok merak ettik seni canım neyse ki dayanmş şimdiye kadar kuzu inşallah daha da dayanacak dualarım seninle. Daha çok küçükler ama doğarsa da yaşayacak seviyedeler o yüzden buna da şükür diyip bol bol dua edelim. Bence dayanacak kuzuCanlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
Şükür bir haber geldi... biraz daha sık dişini yavrum ya herkes seni merak etti burada.. doğum yaptın sanıyorduk bu bile iyi bence lekelenmeler o kadar da sıkıntı değil yat dinlen bir şekilde 15 gün daha sıktın mı tamam zaten.. geçmiş olsun tekrardanCanlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
Son kontrolümde bana da aynısını dedi. Kafası büyük olckmş benmki de erkek. Demekki cinsiyetten dolayıBenimki de öyle 2 hafta önde kafası hep. Kasılmalarım oluyor diye ilaç başladık. Ama bu seferde 40 ları bulunca kafası nasıl çıkacak diye düşünmeye başladım. Belki sezeryan dedi doktor kafasından ötürü. Erkek benim ki. Erkeklerde oluyormuş sanırım bu koca kafalılıkkoca kafalı diye seviyorum oğlumu
gerçekten cok merak etmistik ama şükür ki iyiymissin ve önemli olan da o.Canlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
Çok merak ettik seni canım neyse ki dayanmş şimdiye kadar kuzu inşallah daha da dayanacak dualarım seninle. Daha çok küçükler ama doğarsa da yaşayacak seviyedeler o yüzden buna da şükür diyip bol bol dua edelim. Bence dayanacak kuzu
Şükür bir haber geldi... biraz daha sık dişini yavrum ya herkes seni merak etti burada.. doğum yaptın sanıyorduk bu bile iyi bence lekelenmeler o kadar da sıkıntı değil yat dinlen bir şekilde 15 gün daha sıktın mı tamam zaten.. geçmiş olsun tekrardan
Allah razı olsun canlarım sağolun hepiniz.36 olunca doktor hemen alsın istiyorum aslında,çünkü korkuyorum karnımda durdukça birşey olacak diye.ama doktor büyütebildiğimiz kadar büyütelim içerde diyo.kanamayı çok ta önemsemiyo gibi geldi bana.bahardan başka doğuran oldu mu herkes iyi diymi bi sıkıntı yokgerçekten cok merak etmistik ama şükür ki iyiymissin ve önemli olan da o.
dinlenme ve ilaçlarla biraz daha durur bence minnak. Rabbim sana bebeğine sağlık versin canım. en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde gelsin kuzucuk.
Ben kabız olmasam da kanama ve o meme şişmesi oluyor canım.. Her gün 1 veya 2 kere büyük tuvalete çıkmama rağmen..Bayanlar bişey sorucam size,ben hamilelikte sukur cok kabizlik cekmedim,hamileligimden önce ara ara cekiyordum kucuk bir meme olusmustu makatimda ara ara zorlaninca cikiyor sonra kayboluyordu,iki gundur kabiz olmadigim halde ishal tarzinda gciyorum tuvalete meme olusmus hemde ici su dolu gibi hic bukadar buyuk olmamisti yanms var hafif kasinti var ne alaka anlamadim kabixda degilim cok zorlanmadimda sebebi nedir birde şismis epey tedirgin oldum, sizdede bu durumda olanlar varmi bir tavsiyeniz olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?