Evet kalıcı değilim şükür eşimde destek. Böyle düşünüp oturuyorum sabrediyorum zaten elden bişey gelmiyo çok teşekkür ederim sanaOlsun canım bak eşinde taşınırız yine diyormuş. En azından orda kalıcı değilsin. Belki burdan sonraki daha güzel olur, diğer evinden de güzel olur bakarsın. Hiç üzme kendini vardır bunda da bir hayır.
Ilaci neden aldiginizi bilmiyorum ama bebeklerinize ve size sabir ve saglik diliyorum kizlar . Bide göbeğinin üst kısmında şişkinlik yok benim bebek gogsumun altina kadar siskinZaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğim
Gözlerim doldu yemin ederim. Allahım sağ salim kucağını doldursun. Sağlık sıhhat versin minik kuzuya. Iki cihanda da yüzünüz hep gülsün.Zaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğim
Benim kan pihtilasmam var onun için diğer arkadaşların farkli bir durumu var mı bilmiyorumBu iğneler neden kullanılıyor
Rabbim kolaylık versin çok üzüldüm yaZaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğim
Aminnnn canımmm Allah razı olsun. Hepimizi evlatlarımızla güldürsün. Sağ SALİM kavuşalım inşallah kuzularımızaCanım... Rabbim emeklerinizi hayirli, sağlıklı, iki dünyada yüzünüzü güldürecek bir evlatla ödüllendirsin inşallah.
Kan sulandırıcı iğne canımmm, pıhtılaşmayı önlüyor.Bu iğneler neden kullanılıyor
Canım hic mi yapmadin iğneni eşin yanindaysa koluna yap hic yapmamak olmaz bencemmisey dediğin gibi hareket edince artık içim bir tuhaf oluyor . Bazen çok yakın hissediyorum hareket ederken kemiklerini filan . Ya denk gelirse diye aklıma geliyor neyse bu günlük yapmadım ben iğnemi . nzh99 ne yapmışsın sen canım yaaa . Benim de oldu da bu kadar morarmadı . Yaparken iki parmağımın arasında sıkıyorum , yaptıktan sonra da övüyorum . Bir sağ bir sol şeklinde devam ediyorum . Morarma olunca zaten direkt kanama da yapıyor . Sağ morarmışsa sağ tarafı bir kaç gün dinlendirip soldan yapıyorum . Az kaldı inşallah sağ Salim bir bitseydi
Evet kalıcı değilim şükür eşimde destek. Böyle düşünüp oturuyorum sabrediyorum zaten elden bişey gelmiyo çok teşekkür ederim sana
Üzülme canım benim. Şükür Rabbim anne olmayı nasip etti. Çok bekledim bebeğimi, çok zor bir hamilelik geçiriyorum ama bir an Of demiyorum. Mucize o. Rabbim hepimizinkini bağışlasın. Doğacaklar ve biz de onlarla yeniden doğacağız.Rabbim kolaylık versin çok üzüldüm yaOram buram ağrıyor dedim diye utandım kendimden yeminle..
Herkesin kendi sıkıntı başka canım senin mide rahatsizliklarin da beni çok üzüyor iki hamileligim de hic kusmam olmadı ama ignelerim oldu Allah yardımcınız olsun annelik zorRabbim kolaylık versin çok üzüldüm yaOram buram ağrıyor dedim diye utandım kendimden yeminle..
Bende de durumlar aynı da dün vururken bebek bir hareket etti endişelendim bir an . Artık göbekten yapmasam mı ki diyorum ama diğer taraflara da cesaret edemiyorum . Bugün de bebek yine hareketli , vuracaktım vazgeçtim bugün yapmayıvereyim dedim . Göbekten yapmanın bir sakıncası yok değil mi doğuma kadar ?
Ben 37de bıraktımMerhaba bende oksapar kullanıyorum. 25. haftadan sonra koldan vurmaya başladım. Siz ne zamana kadar kullanacaksiniz bu iğneleri.?
Doğuma kadar devam edeceğimMerhaba bende oksapar kullanıyorum. 25. haftadan sonra koldan vurmaya başladım. Siz ne zamana kadar kullanacaksiniz bu iğneleri.?
Ben 37de bıraktım
Üzülme canım benim. Şükür Rabbim anne olmayı nasip etti. Çok bekledim bebeğimi, çok zor bir hamilelik geçiriyorum ama bir an Of demiyorum. Mucize o. Rabbim hepimizinkini bağışlasın. Doğacaklar ve biz de onlarla yeniden doğacağız.
Rabbim hepimize kolaylıklar versin bu yolda inşallahHerkesin kendi sıkıntı başka canım senin mide rahatsizliklarin da beni çok üzüyor iki hamileligim de hic kusmam olmadı ama ignelerim oldu Allah yardımcınız olsun annelik zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?