2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
mmisey dediğin gibi hareket edince artık içim bir tuhaf oluyor . Bazen çok yakın hissediyorum hareket ederken kemiklerini filan . Ya denk gelirse diye aklıma geliyor neyse bu günlük yapmadım ben iğnemi . nzh99 ne yapmışsın sen canım yaaa . Benim de oldu da bu kadar morarmadı . Yaparken iki parmağımın arasında sıkıyorum , yaptıktan sonra da övüyorum . Bir sağ bir sol şeklinde devam ediyorum . Morarma olunca zaten direkt kanama da yapıyor . Sağ morarmışsa sağ tarafı bir kaç gün dinlendirip soldan yapıyorum . Az kaldı inşallah sağ Salim bir bitseydi

Evet kalıcı değilim şükür eşimde destek. Böyle düşünüp oturuyorum sabrediyorum zaten elden bişey gelmiyo çok teşekkür ederim sana

Ilaci neden aldiginizi bilmiyorum ama bebeklerinize ve size sabir ve saglik diliyorum kizlar . Bide göbeğinin üst kısmında şişkinlik yok benim bebek gogsumun altina kadar siskin

Kızlar bu arada eşim 3- 4 hafta once rahatsızdı sonra ben de grip aldım dinlenip atlatmıştım ama boğaz ağrım bir geciyor bir geliyor.gep bir hassasiyet kaldi ne yapmam lazım ilk defa böyle birşey yaşıyorum

Gözlerim doldu yemin ederim. Allahım sağ salim kucağını doldursun. Sağlık sıhhat versin minik kuzuya. Iki cihanda da yüzünüz hep gülsün.

Rabbim kolaylık versin çok üzüldüm ya Oram buram ağrıyor dedim diye utandım kendimden yeminle..

Canım hic mi yapmadin iğneni eşin yanindaysa koluna yap hic yapmamak olmaz bence

Rabbim kolaylık versin çok üzüldüm ya Oram buram ağrıyor dedim diye utandım kendimden yeminle..
Üzülme canım benim. Şükür Rabbim anne olmayı nasip etti. Çok bekledim bebeğimi, çok zor bir hamilelik geçiriyorum ama bir an Of demiyorum. Mucize o. Rabbim hepimizinkini bağışlasın. Doğacaklar ve biz de onlarla yeniden doğacağız.

Herkesin kendi sıkıntı başka canım senin mide rahatsizliklarin da beni çok üzüyor iki hamileligim de hic kusmam olmadı ama ignelerim oldu Allah yardımcınız olsun annelik zor

Merhaba bende oksapar kullanıyorum. 25. haftadan sonra koldan vurmaya başladım. Siz ne zamana kadar kullanacaksiniz bu iğneleri.?

Herkesin kendi sıkıntı başka canım senin mide rahatsizliklarin da beni çok üzüyor iki hamileligim de hic kusmam olmadı ama ignelerim oldu Allah yardımcınız olsun annelik zor
Rabbim hepimize kolaylıklar versin bu yolda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…