2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar şu şakayı eşime yapsam adam bayılır herhalde. Ama şaka kaldirabilen esleriniz varsa yapın bunu
Ben hayatta yapamam valla bayılır
Geçmiş olsun kızlar

Allah yardımcın olsun. o parktan gelişler zor oluyordu hakikaten. azıcık daha büyüse isin kolaylaşır.

arkadaşlarım selam,

bebiş için 1 banyo havlusu yeter mi acaba, yoksa yedeklesem mi? bilemedim.

Bir tane yetmiyor canım 2 adet mutlaka olmalı. Ben 3 tane aldım. 2 yaşına kadar kullanırım sonrası da bornozunu kullanırım. 1 taneyi yıka kullan yıka kullan sevmiyorum ben elimin altında illa yedek bulunacak. Hastaneye götürme eve gelince yıkanıyor lar zaten.

Son haftalarda hep koyu suyu çok içiyorum sürekli tahlil de veriyorum sorun yok ama koyu demek ki böyle olmasi gerekiyor dedim bende
Ayy canım sağolasın içim rahatladı ben de sıkıntı mı var dedim nettee araştırdım hepatite kadar gidiyor nedeni ilk gebeliklerde hiç takip etmemiştim sanırım böyle şeyler bunda niye böyle oldum hiç bilmem

Kızlar rezene çayını doğumdan sonra içmeye başlayın bence. Şimdi zaten Gögüs ler süt üretiyor. Bebişler doğunca öyle bir çekiyorlar ki süt illaki geliyor.

karnımın derisi acımıyor benim de aşağı doğru taş gibi bir baski oluyor bir de aşağı tarafta ağrı hissi. tabi ben aranızda en hareketsiz olaninizim. yeni yeni ayağa ev hayatına dönmeye çalışıyorum.

Allah yardımcın olsun. o parktan gelişler zor oluyordu hakikaten. azıcık daha büyüse isin kolaylaşır.
Aynen canım biraz daha büyüyp kendi kendine oynadığında rahatlarım gibi ama belli de olmazama en azından hamile olmam koştrmak daha basit olur

Allah, sağlık sıhhat versin. Huzurla, mutlulukla gelsin kuzu dualarımız sizin için

Bende öyle yapayım o zaman hazır açılmışlardan alayım
Canım inşallah iyi çıkar sonuçların ya, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir sıkıntı çıkmasın artık
Slm benimde hazırlıklar tmm hediyelik çikolata kapı süsü herşey hazır birtek kendi kıyafetlerim hazır değil fotolar altta en son 4 moms 4 aldık çok heyecanlı çok keyifli gözüküyor
Güle güle kullanın, sağlıkla ve mutlulukla

Aa ne güzel kavuşcaksın miniğine haftan gayet iyi zaten canım sağlıkla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…