Ben hayatta yapamamKızlar şu şakayı eşime yapsam adam bayılır herhalde.Ama şaka kaldirabilen esleriniz varsa yapın bunu
Sabah sanki hamileliğimin ilk aylarındaymışçasına bir kusmuşum ki amanııııınnn.. O boş mideden 2 sürahi su çıktı sonra bir süreliğine rahatladım. Kuru ekmek yesem yine de bulanıyor ama ne yiyim ki
Geçmiş olsun kızlarGittim canım kasintilar kolestaz olabilir diye kan tahlili idrar tahlili verdim bebegin kafası ve karnı 3 hafta önden gidiyormus sekerde olabilir diye seker yüklemesi de istedi nst falan derken uğraşıp durdum. Sonuclar yarina kaldi bakalim nasil bir sonuc beni bekliyor
Kızımı parka indryorum hergün hava çok güzel eve tıkılıp kalmasın diye. Canım çıkıyo ya. Bi de en az 1 saat 1 buçuk saat kalıyorz. Kendi başına oynayacak kadar da büyük değl henüz. Aaayy ölüyorum yorgunluktan. Doğru dürüst bşy de yemedim kim hazrlcaksa artıkallahım bi de çıkmak istemiyo eve nasıl tepiniyo nasıl bi kucakladım getrdim binaya kadar sen koru allahım diye diye. Şu bebişler doğsaydı hayrlısıyla tabi zamanında artık hem kızımla oynamak hem karnımdakine bşy olur mu diye korkmaktan yoruldum ya
arkadaşlarım selam,
bebiş için 1 banyo havlusu yeter mi acaba, yoksa yedeklesem mi? bilemedim.
Ayy canım sağolasın içim rahatladı ben de sıkıntı mı var dedim nettee araştırdım hepatite kadar gidiyor nedeniSon haftalarda hep koyu suyu çok içiyorum sürekli tahlil de veriyorum sorun yok ama koyu demek ki böyle olmasi gerekiyor dedim bende
Ben sütten ziyade gaz için içmek istedim son zamanlarda bi gaz sorunu yaşıyorum karnım ağrıyor gaz yüzündenKızlar rezene çayını doğumdan sonra içmeye başlayın bence. Şimdi zaten Gögüs ler süt üretiyor. Bebişler doğunca öyle bir çekiyorlar ki süt illaki geliyor.
Sagol canm insallah tabi iyi sonuclar alirim yazarim bendeGeçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz bizi de haberdar et bakalım nasıl çıkacak sonuçlar.
Ona bakıldı canm sınırda ama tehlike yok demistiÇok çok çok geçmiş olsun 3 aylık ortalamaya bakmadı mı peki?
karnımın derisi acımıyor benim de aşağı doğru taş gibi bir baski oluyor bir de aşağı tarafta ağrı hissi. tabi ben aranızda en hareketsiz olaninizim. yeni yeni ayağa ev hayatına dönmeye çalışıyorum.Kızlar sizinde karnınızı derisi acıyor mu ya ayaktayken canımı alıyor sanki.buğün küçğümü okula yürüyerek götürdüm bizim buralar hep bayır. Üstüne de Merdiven çıktım. Sanırım yine çok yordum kendimi
Ben sütten ziyade gaz için içmek istedim son zamanlarda bi gaz sorunu yaşıyorum karnım ağrıyor gaz yüzünden
Ya çok sağ ol canim bilmiyordum hiç tarcınıGaz için tarçın çayı içsene canım. 1 sb suyu kaynat ılısın içine bir ç.k tarçın koy iç.
Aynen canım biraz daha büyüyp kendi kendine oynadığında rahatlarım gibi ama belli de olmazAllah yardımcın olsun. o parktan gelişler zor oluyordu hakikaten. azıcık daha büyüse isin kolaylaşır.
Grubun 3. Bebeği benimki olcak sanırımkarın gelişimi geriden geldiği için doktor 36 gibi alırız diyordu bugün suyunun da azaldığını öğrendik☹ bu hafta büyük ihtimalle kavuşacaz minik oğlumla
Allah, sağlık sıhhat versin. Huzurla, mutlulukla gelsin kuzu dualarımız sizin içinGrubun 3. Bebeği benimki olcak sanırımkarın gelişimi geriden geldiği için doktor 36 gibi alırız diyordu bugün suyunun da azaldığını öğrendik☹ bu hafta büyük ihtimalle kavuşacaz minik oğlumla
Artık büyüdüler çok şükürGrubun 3. Bebeği benimki olcak sanırımkarın gelişimi geriden geldiği için doktor 36 gibi alırız diyordu bugün suyunun da azaldığını öğrendik☹ bu hafta büyük ihtimalle kavuşacaz minik oğlumla
Kızlar ben 3 çantaya anca sığdım :
Bende öyle yapayım o zaman hazır açılmışlardan alayımCanım ben genelde çiçek soğanı alıyorum veya hazır büyümüş, çiçeklenmiş sezonluk çiçekler alıyorum. Burada çiçekçiler var gidiyorum gözüme hoş geleni alıyorum. Zaten ilkbahar sonu zamanları geçiyor çiçek döküyorlar. En rahat baktığım kaktüs ve sukulentevin her yeri kaktüs benim mübarek
Canım inşallah iyi çıkar sonuçların ya, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir sıkıntı çıkmasın artıkGittim canım kasintilar kolestaz olabilir diye kan tahlili idrar tahlili verdim bebegin kafası ve karnı 3 hafta önden gidiyormus sekerde olabilir diye seker yüklemesi de istedi nst falan derken uğraşıp durdum. Sonuclar yarina kaldi bakalim nasil bir sonuc beni bekliyor
Güle güle kullanın, sağlıkla ve mutluluklaSlm benimde hazırlıklar tmm hediyelik çikolata kapı süsü herşey hazır birtek kendi kıyafetlerim hazır değilfotolar altta en son 4 moms 4 aldık çok heyecanlı çok keyifli gözüküyor
güle güle kullansin minik. herşey çok güzel görünüyor.Slm benimde hazırlıklar tmm hediyelik çikolata kapı süsü herşey hazır birtek kendi kıyafetlerim hazır değilfotolar altta en son 4 moms 4 aldık çok heyecanlı çok keyifli gözüküyor
Aa ne güzel kavuşcaksın miniğineGrubun 3. Bebeği benimki olcak sanırımkarın gelişimi geriden geldiği için doktor 36 gibi alırız diyordu bugün suyunun da azaldığını öğrendik☹ bu hafta büyük ihtimalle kavuşacaz minik oğlumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?