2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

İnşallah hayırlı haberlerle gel canım. Bizimkiler bir an önce büyümeye meraklı çıktı

Sağlıkla gelsin inşallah

Biraz daha zamanı var canım. Mart ortalarında geliyor çiçekler sanırım
Canım hayırlısı olsun. Sağ salim kavuşun yavrunla inşallah. Her şeyin yolunda gitmesini dilerim

Ben de kaktüsçüyüm 20 çeşit falan vardırçok seviyorum kaktüsleri

Ah bu cocuklar gah küçük olurlar gah büyük . benimki de 32 ama 35 ile uyumlu . Şeker diye diye cikaracak doktorum yakinda bana da . 35 haftalik bebegi nst ye göndermem lazim dedi doktor düşün zaten sezeryan olacak korkarim benimkini de erken den alirlar abisinin tam tersi olacak . O sipada 42 de bile gelmedi

Kızlar korse mevzusu konuşulmuştu. Yamuna korsede 8 mart için yüzde 50 indirim var bugün son gün bakmak isteyen olursa.

Arkadaşlarım yine can alıcı bir konu ile karşınızdayım

Şimdi “sancın gelince hemen gitme, duş al, rahatla” vs diyorlar ya, peki suyumuzun gelmesi durumunda da bekleniyor mu?

Tuhaf bir soru oldu değil mi?

Ben balondan beri bacapiğıma yapıyorum göbeği mahvediyor ya bacağın kasıkla tam birleştiği yere yapıyorum yumuşak deri olan yere morardığı olıuor ama bu kadar değil dene istersen

Hediyelik ne düşündün ben de cok düşünüyorum ama bulamadım

Kaç haftalık oldu sağlıkla gelsin oğluşun

Kızlar şoka sukulent geliyormuş bu çarşamba. 4 lira tanesi. Süsleyip isim etiketi çıkartsak dağıtmalık olabilir ne dersiniz oluru var mıdır
Şu şekilde koymuştu bizim arkadaş hastane odasına. Ben hastaneye değil de eve gelenlere vermeyi düşünüyorum gerçi.

Eklentiler

• IMG-20200306-WA0019.webp
    38 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Su gelirse beklememek lazım canım. Kese yırtıldığı için enfeksiyon riski oluşuyor. Aslında sancı gelince de bence çok beklememek lazım. Gidşp bir muayene olup doktor ne derse ona göre davranmak gerek.ben 2.de sancım gelince duşa girdim kızımı okula hazırladım falan 2 saat oyalandım. Onu okula bıraktık öyle gittik.vardığımızda bebeğin kalp atışları düşmüştü. Kakasını yapmış falan bir sürü sıkıntı yaşadık. Sancı gelince de gidin bir baktırın nst, açılma vs durumuna. Doktor eve yolluyor zaten evde çekebilirsin sancını diye yoksa yatış veriyor gerekli görürse

bencede dediklerin cok dogru bende evde sanci cekme taraftari degilim Aallah korusun ters bisey olur pisman olmak istemem şahsen

Olur tabi canım neden olmasın. Ben instagramda sormuştum 7,5 demişlerdi tanesine. Bana pahalı geldiği için sukulent yaptırmadım.

Ben 30dan beri nstye giriyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…