- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Kilosunun az oluşu korkutuyo beniAa ne güzel kavuşcaksın miniğinehaftan gayet iyi zaten canım sağlıkla gelsin.
Kanda yapildi o seker o sınırda çıkmıştı . 2 hafta öncede 3 hafta buyuk cikmisti canm .yine ayni olunca bu kez 50 lik seker yüklemesi yapti . Kasintilar kolestaz cikarsa sekerle bağlantılıdır diye soyledi . O yüzden yaptirmami istedi . Bacak haftayla uyumlu karin ve kafasi 3 hafta önden gidiyor ayy normal gitseler olmucak sanki
Grubun 3. Bebeği benimki olcak sanırımkarın gelişimi geriden geldiği için doktor 36 gibi alırız diyordu bugün suyunun da azaldığını öğrendik☹ bu hafta büyük ihtimalle kavuşacaz minik oğlumla
Biraz daha zamanı var canım. Mart ortalarında geliyor çiçekler sanırımBende öyle yapayım o zaman hazır açılmışlardan alayım
Canım inşallah iyi çıkar sonuçların ya, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir sıkıntı çıkmasın artık
Güle güle kullanın, sağlıkla ve mutlulukla
Canım hayırlısı olsun. Sağ salim kavuşun yavrunla inşallah. Her şeyin yolunda gitmesini dilerimGrubun 3. Bebeği benimki olcak sanırımkarın gelişimi geriden geldiği için doktor 36 gibi alırız diyordu bugün suyunun da azaldığını öğrendik☹ bu hafta büyük ihtimalle kavuşacaz minik oğlumla
Ben de kaktüsçüyüm 20 çeşit falan vardırCanım ben genelde çiçek soğanı alıyorum veya hazır büyümüş, çiçeklenmiş sezonluk çiçekler alıyorum. Burada çiçekçiler var gidiyorum gözüme hoş geleni alıyorum. Zaten ilkbahar sonu zamanları geçiyor çiçek döküyorlar. En rahat baktığım kaktüs ve sukulentevin her yeri kaktüs benim mübarek
Ah bu cocuklar gah küçük olurlar gah büyük . benimki de 32 ama 35 ile uyumlu . Şeker diye diye cikaracak doktorum yakinda bana da . 35 haftalik bebegi nst ye göndermem lazim dedi doktor düşünGrubun 3. Bebeği benimki olcak sanırımkarın gelişimi geriden geldiği için doktor 36 gibi alırız diyordu bugün suyunun da azaldığını öğrendik☹ bu hafta büyük ihtimalle kavuşacaz minik oğlumla
Hayr canım bekleme suyun gelirse. Hastaneye gtmen lazımArkadaşlarım yine can alıcı bir konu ile karşınızdayım
Şimdi “sancın gelince hemen gitme, duş al, rahatla” vs diyorlar ya, peki suyumuzun gelmesi durumunda da bekleniyor mu?
Tuhaf bir soru oldu değil mi?
Benimde öyle karın 2 hafta geride doktor 20 martta alırım diyor.Grubun 3. Bebeği benimki olcak sanırımkarın gelişimi geriden geldiği için doktor 36 gibi alırız diyordu bugün suyunun da azaldığını öğrendik☹ bu hafta büyük ihtimalle kavuşacaz minik oğlumla
Ben balondan beri bacapiğıma yapıyorum göbeği mahvediyor ya bacağın kasıkla tam birleştiği yere yapıyorum yumuşak deri olan yere morardığı olıuor ama bu kadar değil dene istersenZaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğim
Hediyelik ne düşündün ben de cok düşünüyorum ama bulamadımBen orta boy valiz yaptım. Eşimin giyeceklerini koyucam. Bir de arabaya indireceğim zaman kendi geceliklerimi kpyup kapatıcam. Şimdi kırışırlar diye koymadımdün akşam hastanede dağıtacağım hediyeliği sipariş verdim. Bir tek çikolatası ve kurabiyesi kaldı. Onun dışında galiba hazırız
Kaç haftalık oldu sağlıkla gelsin oğluşunGrubun 3. Bebeği benimki olcak sanırımkarın gelişimi geriden geldiği için doktor 36 gibi alırız diyordu bugün suyunun da azaldığını öğrendik☹ bu hafta büyük ihtimalle kavuşacaz minik oğlumla
Kaç kilo ki canım?Kilosunun az oluşu korkutuyo beni☹
Tamam bekliyorum o zamanBiraz daha zamanı var canım. Mart ortalarında geliyor çiçekler sanırım
Canım hayırlısı olsun. Sağ salim kavuşun yavrunla inşallah. Her şeyin yolunda gitmesini dilerim
Böyle tohumlu kartlar dağıtıcam canım. Toprağa ekince çiçek açıyor.Hediyelik ne düşündün ben de cok düşünüyorum ama bulamadım
Olabilir neden olmasın. Ben eve aliyim söylediğin iyi olduKızlar şoka sukulent geliyormuş bu çarşamba. 4 lira tanesi. Süsleyip isim etiketi çıkartsak dağıtmalık olabilirne dersiniz oluru var mıdır
Su gelirse beklememek lazım canım. Kese yırtıldığı için enfeksiyon riski oluşuyor. Aslında sancı gelince de bence çok beklememek lazım. Gidşp bir muayene olup doktor ne derse ona göre davranmak gerek.ben 2.de sancım gelince duşa girdim kızımı okula hazırladım falan 2 saat oyalandım. Onu okula bıraktık öyle gittik.vardığımızda bebeğin kalp atışları düşmüştü. Kakasını yapmış falan bir sürü sıkıntı yaşadık. Sancı gelince de gidin bir baktırın nst, açılma vs durumuna. Doktor eve yolluyor zaten evde çekebilirsin sancını diye yoksa yatış veriyor gerekli görürseArkadaşlarım yine can alıcı bir konu ile karşınızdayım
Şimdi “sancın gelince hemen gitme, duş al, rahatla” vs diyorlar ya, peki suyumuzun gelmesi durumunda da bekleniyor mu?
Tuhaf bir soru oldu değil mi?
bencede dediklerin cok dogru bende evde sanci cekme taraftari degilim Aallah korusun ters bisey olur pisman olmak istemem şahsenSu gelirse beklememek lazım canım. Kese yırtıldığı için enfeksiyon riski oluşuyor. Aslında sancı gelince de bence çok beklememek lazım. Gidşp bir muayene olup doktor ne derse ona göre davranmak gerek.ben 2.de sancım gelince duşa girdim kızımı okula hazırladım falan 2 saat oyalandım. Onu okula bıraktık öyle gittik.vardığımızda bebeğin kalp atışları düşmüştü. Kakasını yapmış falan bir sürü sıkıntı yaşadık. Sancı gelince de gidin bir baktırın nst, açılma vs durumuna. Doktor eve yolluyor zaten evde çekebilirsin sancını diye yoksa yatış veriyor gerekli görürse
Olur tabi canım neden olmasın. Ben instagramda sormuştum 7,5 demişlerdi tanesine. Bana pahalı geldiği için sukulent yaptırmadım.Kızlar şoka sukulent geliyormuş bu çarşamba. 4 lira tanesi. Süsleyip isim etiketi çıkartsak dağıtmalık olabilirne dersiniz oluru var mıdır
Şu şekilde koymuştu bizim arkadaş hastane odasına. Ben hastaneye değil de eve gelenlere vermeyi düşünüyorum gerçi.
Ben 30dan beri nstye giriyorum canımAh bu cocuklar gah küçük olurlar gah büyük . benimki de 32 ama 35 ile uyumlu . Şeker diye diye cikaracak doktorum yakinda bana da . 35 haftalik bebegi nst ye göndermem lazim dedi doktor düşünzaten sezeryan olacak korkarim benimkini de erken den alirlar abisinin tam tersi olacak . O sipada 42 de bile gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?