- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Benimki acele ediyor sanki ya senin 38 mi olcak 20 martBenimde öyle karın 2 hafta geride doktor 20 martta alırım diyor.
Yarın 36ya giriyoruzKaç haftalık oldu sağlıkla gelsin oğluşun
2500 gibi diyor ama daha az doğar diye de korkuyorumKaç kilo ki canım?
Tamam bekliyorum o zaman
Ultrasonda söylenen kilo çoğu zaman doğru çıkmıyo canım. Baharın bebeği gibi fazla da çıkabilir.2500 gibi diyor ama daha az doğar diye de korkuyorum
AminAllah sağ salim kavuştursun bebeğinle inşallahNe zor süreçlerden geçiyoruz. Biz planlı yapmadık bebeği. Hamile olduğumu öğrenince ilk başta şaşırdım. Sonra acaba becerebilir miyim anne olmayı dedim. Gerçekten istiyor muyum dedim bir gece uyumadan önce. 9 haftalık falandım. Ertesi gün şiddetli kanamam oldu. Öyle korktum ki düşük yaptım sandım, bebeğim beni bıraktı onu kaybettim sandım. Sonra kalp atışını duydum. Öyle değişik bir rahatlama hissettim ki. Gerçekten değişik duygular. Daha görmeden bağlanıyorsun, seviyorsun canından çok. Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin Kimseyi evladıyla sınamasın
Doktormu 2500 mi bebek dogar diyor? Şuan kac kilo peki?2500 gibi diyor ama daha az doğar diye de korkuyorum
Canım daha az olsa da küvöze girecek diye bir şey yok ki. Benim arkadaşımın bebişi 2200 doğdu normal sürede hastaneden çıktılar. Küvöze girmedi. Ki benim ikiz yeğenlerimde biri 2400 diğeri 2500 doğdu hep bizim yanımızdalardı. Kilosunu düşünme. Sağlıklı olsun, ciğerleri zaten iyi düzeyde ise emme reflekside yerindeyse normal sürede küvöze girmeden çıkarsın.2500 gibi diyor ama daha az doğar diye de korkuyorum
İnşallah kötü birşey çıkmaz canımmm. Dualarım seninle.Gittim canım kasintilar kolestaz olabilir diye kan tahlili idrar tahlili verdim bebegin kafası ve karnı 3 hafta önden gidiyormus sekerde olabilir diye seker yüklemesi de istedi nst falan derken uğraşıp durdum. Sonuclar yarina kaldi bakalim nasil bir sonuc beni bekliyor
İnşallah kötü birşey çıkmaz canımmm. Dualarım seninle.
Suyu az içince koyulaşıyor rengi bir de enfeksiyon yükselince. En az 3 litre içmek gerekiyor. Yani bende böyle oluyor.Kızlar ne zamandır sorayım diyorum. İdrar renginizde koyulaşma oldu mu son zamanlarda? Benim ilk başlarda çok açık renkti belirgin şekilde. Şimdi epey koyu rengisu da içmeye çalışıyırum ama dönemsel mi acaba. Sizlerde var mı değişiklik
Teşekkür ederim canım çok saol .Ben balondan beri bacapiğıma yapıyorum göbeği mahvediyor ya bacağın kasıkla tam birleştiği yere yapıyorum yumuşak deri olan yere morardığı olıuor ama bu kadar değil dene istersen
Az çıkmasın daUltrasonda söylenen kilo çoğu zaman doğru çıkmıyo canım. Baharın bebeği gibi fazla da çıkabilir.
Şuan 2500 gözüküyo ultrasında canım bu hafta alcak muhtemelenDoktormu 2500 mi bebek dogar diyor? Şuan kac kilo peki?
İnşallah canım ciğer geliştirici vurmuştu geçen hafta zatenCanım daha az olsa da küvöze girecek diye bir şey yok ki. Benim arkadaşımın bebişi 2200 doğdu normal sürede hastaneden çıktılar. Küvöze girmedi. Ki benim ikiz yeğenlerimde biri 2400 diğeri 2500 doğdu hep bizim yanımızdalardı. Kilosunu düşünme. Sağlıklı olsun, ciğerleri zaten iyi düzeyde ise emme reflekside yerindeyse normal sürede küvöze girmeden çıkarsın.
Bizim günümüz aynı mıİyi akşamlar kızlar nasılsınızyarın 34+0 oluyorum. Ay cok yaklaştık doğuma farkında mısınız bu gerçeği idrak etmeye başladım
İnşallah canım benimİnşallah canım ciğer geliştirici vurmuştu geçen hafta zatenbi sıkıntı olmadan kucağıma alırım da inşallah
Sen benden bi güncük öndesin 29 şubatı hesaba katmıyo uygulama takvimlerBizim günümüz aynı mıbirde aynı gün doğuruyormuşuz evet yaklaştık valla adım adım sona geliyoruz. Bugün asm'den hemşire aradı. Dedi artık her an bekleyebiliyoruz erken doğmuş olur ama bir sıkıntı yaşamazsınız bana da o zaman dank etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?