2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin

2500 gibi diyor ama daha az doğar diye de korkuyorum
Canım daha az olsa da küvöze girecek diye bir şey yok ki. Benim arkadaşımın bebişi 2200 doğdu normal sürede hastaneden çıktılar. Küvöze girmedi. Ki benim ikiz yeğenlerimde biri 2400 diğeri 2500 doğdu hep bizim yanımızdalardı. Kilosunu düşünme. Sağlıklı olsun, ciğerleri zaten iyi düzeyde ise emme reflekside yerindeyse normal sürede küvöze girmeden çıkarsın.

İnşallah kötü birşey çıkmaz canımmm. Dualarım seninle.

Suyu az içince koyulaşıyor rengi bir de enfeksiyon yükselince. En az 3 litre içmek gerekiyor. Yani bende böyle oluyor.

Ben balondan beri bacapiğıma yapıyorum göbeği mahvediyor ya bacağın kasıkla tam birleştiği yere yapıyorum yumuşak deri olan yere morardığı olıuor ama bu kadar değil dene istersen
Teşekkür ederim canım çok saol .

İnşallah canım ciğer geliştirici vurmuştu geçen hafta zaten bi sıkıntı olmadan kucağıma alırım da inşallah

İyi akşamlar kızlar nasılsınız yarın 34+0 oluyorum. Ay cok yaklaştık doğuma farkında mısınız bu gerçeği idrak etmeye başladım
Bizim günümüz aynı mı birde aynı gün doğuruyormuşuz evet yaklaştık valla adım adım sona geliyoruz. Bugün asm'den hemşire aradı. Dedi artık her an bekleyebiliyoruz erken doğmuş olur ama bir sıkıntı yaşamazsınız bana da o zaman dank etti.

Sen benden bi güncük öndesin 29 şubatı hesaba katmıyo uygulama takvimler ama yine de aynı gün bile doğurabiliriz kız ben tırsmaya başladım doğum için ekstra bi hazırlık yapıyomusun perine masajı hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…